Днес празнуваме Цветница

Днес празнуваме Цветница

Цветница, известна още и като Връбница, е един от най-светлите християнски празници. Той се празнува в неделята, която е преди Великден.

1

Празници

Празници - актуални теми, подбрани публикаци и идеи. Всичко за Празници от Ezine.bg. Преглед на статиите за Празници. Онлайн журнал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и Празници.
Празници - Как празнуват осми март по света

Как празнуват осми март по света

08.03.201802894

Във Виетнам е прието да се празнува осми март от две хиляди години насам. Но преди векове този празник се е наричал денят на паметта на сестрите Чанг.

Празници - Ето така слабеят след празниците холивудските знаменитости

Ето така слабеят след празниците холивудските знаменитости

09.01.201801510

Въпреки че Коледно-Новогодишните празниците и отрупаните трапези вече са зад гърба ни, излишните килограми, с които сме се сдобили през ваканцията, продължава да тормозят някои от нас.

Празници - Спешен детокс след празниците! Вижте как и с какво

Спешен детокс след празниците! Вижте как и с какво

19.04.201701423

Празниците може и да са зад гърба ни, но последствията от обилното похапване ще са на лице още дълго. За да се избавите от тях, заложете на спешния детокс.

Празници - Не планирайте дълго празниците! Убивате удоволствието

Не планирайте дълго празниците! Убивате удоволствието

06.12.2016083

Случвало ли ви се е да чакате с нетърпение даден празник? Да започнете подготовката седмици или дори месеци по-рано, но когато дойде дългоочакваното събитие, ентусиазмът бавно да угасне и изведнъж да започнете да чувствате нежелание да се веселите.

Празници - Седемте най-досадни новини по празниците

Седемте най-досадни новини по празниците

31.12.20150172

Празниците вече са тук, а ръка за ръка с тях вървят всички онези досадни новини, които чуваме ежегодно. Това как бабите по селата приготвят сармите и колко точно души са напуснали столицата.

Празници - По празници са най-много травмите в кухнята

По празници са най-много травмите в кухнята

04.01.20150302

Празниците са времето, през което жените са подложени на най-голям риск от травми. Най-често дамите получават изгаряния, докато се опитват да извадят от фурната загарящия специалитет.

Празници - Днес е Цветница!

Днес е Цветница!

13.04.201401186

Седмицата преди Великден се нарича Страстната седмица. Цветница е първият ден от нея. В него, Исус Христос влиза в Ерусалим на магаре и е посрещнат с огромна радост от хората.

Празници - Най-нелепите подаръци за рожден ден

Най-нелепите подаръци за рожден ден

15.02.201304044

Със сигурност повечето от вас са попадали в ситуация да получите подарък, за който да се чудите защо ви го подаряват. Има няколко неща, които могат да се сложат в класация за най-нелепите подаръци.

Празници - На булка подарявайте рози и кали

На булка подарявайте рози и кали

28.11.201201864

Какви цветя се подаряват при различните поводи за празници. Какво да подарим на булка, какви цветя да изберем за рожден ден, какви букети се носят на юбилей.

Празници - Пълна промяна за Новогодишната вечер

Пълна промяна за Новогодишната вечер

31.12.20110822

Как да бъдете идеални в Новогодишната нощ? Тази статия има за цел да ви помогне да постигнете това. Как да си направите ваната на Клеопатра, как да бъдете с идеална кожа на празника.

Празници - Как да намалите разходите по Коледа

Как да намалите разходите по Коледа

23.12.20110385

За всеки празниците са свързани с големи разходи за покупки и пазаруване. Това понякога създава голям стрес и помрачава празничното настроение, защото преди Коледа харчим повече.

Празници - Честит 8-ми март, скъпи дами

Честит 8-ми март, скъпи дами

08.03.20110518

Ezine. bg честити най-скъпия празник – 8-ми март, на всички свои читателки. Днес е ден за международно признание на постиженията и ролята на жените

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни