Ето защо пръстите ви се подуват

Ето защо пръстите ви се подуват

Излизате навън през летните горещини и пръстите ви стават като кебапчета. Или може би сте изяли някое солено ястие и сега сватбеният ви пръстен се е врязал в пръста ви. Имате ли сериозно основание за притеснение?

1

Пръстите

Пръстите - последните заглавия, подбрани публикаци и съвети. Информация на тема Пръстите от Ezine.bg. Списък на статиите за Пръстите. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Пръстите.
Пръстите - Ръцете казват всичко за вас! Вижте как да се лекувате чрез тях

Ръцете казват всичко за вас! Вижте как да се лекувате чрез тях

14.01.201801555

Ръцете ви най-точно разкриват характера ви. Макар мозъкът да нарежда, те са тези, които изпълняват. Ръката е тази, която превръща всяка мисъл в реалност.

Пръстите - Удивително, но работи! Стойте в тази поза по 1 минута на ден

Удивително, но работи! Стойте в тази поза по 1 минута на ден

27.10.2017030998

Може и да не ви се вярва, но само едно сгъване на пръста може да ви отърве от излишните килограми и главоболието.

Пръстите - Причини за тремор на ръката и пръстите

Причини за тремор на ръката и пръстите

19.03.201709779

С термина тремор се описват треперенето и други неволни движения на различни групи от мускули в човешкото тяло, които имат известен ритъм. Най-често с това той се появява при ръцете и пръстите, но също така може да порази краката, торса, лицето

Пръстите - Разгадаха защо пръстите се набръчкват при продължителен допир с вода

Разгадаха защо пръстите се набръчкват при продължителен допир с вода

06.02.20170171

Всеки знае какво става с кожата на пръстите ни, когато прекараме продължително време под душа, във ваната, басейна или в морето. Кожата бързо се набръчква, придобивайки необичайна форма. Това е толкова обичайно, че никой не му обръща повече внимание

Пръстите - Ръцете изглеждат по-млади и слаби с точния цвят лак за нокти

Ръцете изглеждат по-млади и слаби с точния цвят лак за нокти

30.09.201601654

За да изглеждат ръцете ви по-слаби или по-млади, е нужно да подбирате точните цветове лак за нокти. Цветът на кожата ви е другият съществен фактор, за да ви отива определен лак.

Пръстите - Разгадай го по пръстите на краката!

Разгадай го по пръстите на краката!

27.09.201601758

Според едно древно учение можем да разберем много за характера на един мъж само по пръстите на краката му. Разгледайте ходилата на вашия любим и разгадайте най-съкровените му тайни с помощта на следващите редове.

Пръстите - Облекчаване на синдрома на Рейно

Облекчаване на синдрома на Рейно

16.04.201503435

Синдромът на Рейно е вид заболяване, което се свързва с намаленото количество на кръвта в човешкия организъм. На медицински език синдромът на Рейно се числи към ангиоспатичната исхемия, а, казано на прост език, означава посиняване на крайниците.

Пръстите - Кутрето на крака ви издава кога сте правили секс

Кутрето на крака ви издава кога сте правили секс

01.02.201502888

В тялото на жената се освобождава много голямо количество естроген след секс – очите и лицата на жените стават сияйни. Освен това кутрето на левия ви крак може да издаде, че сте правили секс

Пръстите - Какво не знаем за пръстите на ръцете?

Какво не знаем за пръстите на ръцете?

06.11.201405817

Оказва се, че 1 на 100 милиона души могат да имат еднакви отпечатъци, били те близнаци или не. Също съществуват и хора, които нямат пръстови отпечатъци.

Пръстите - Пийте вода, когато работите с лаптоп

Пийте вода, когато работите с лаптоп

29.07.201401025

Когато работите с лаптоп, можете да получите схващане на врата, боцкане в пръстите на ръцете и болки в раменете и главата. За да се предпазите от това пийте вода и правете чести почивки.

Пръстите - Изтръпване на пръстите

Изтръпване на пръстите

30.11.20130117633

Изтръпването на ръцете и пръстите се характеризира с изтръпване или мравучкане по кожата на ръцете и дланите. Състоянието се нарича още парестезия. То може да се дължи на мигрена, витаминен дефицит и др.

Пръстите - Кой пръст да кичим с пръстен

Кой пръст да кичим с пръстен

17.10.201208833

Пръстенът е измислен още в древността. Има значение на кои пръсти ги носим. Кой е най-подходящия пръст за пръстен, ако искате да направите кариера. Хармонията в брака при носенето на украшения.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни