Най-ефикасните методи срещу гъбички

Най-ефикасните методи срещу гъбички

Гъбичките могат да се появят по различни части на тялото. Причиняват се от завишени нива на вредни микроорганизми, съдържащи се постоянно в тялото ни. Гъбичките отделят освен това и токсини, които застрашават здравето ни.

1

Сребърна вода

Сребърна вода - актуални заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Сребърна вода от Ezine.bg. Преглед на статиите за Сребърна вода. Онлайн журнал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и Сребърна вода.
Сребърна вода - Сребърната вода мори акнето и брадавиците

Сребърната вода мори акнето и брадавиците

23.09.201603192

Колоидното сребро се прилага и в козметиката, а благодарение на невероятните му свойства можем да се радваме на гладка, чиста и сияйна кожа.

Сребърна вода - Вижте тайните триковете за красота на Михаела Филева

Вижте тайните триковете за красота на Михаела Филева

27.08.20160303

Изпълнителката на Инкогнито бързо се превърна в идол на българските тийнейджърки не само заради невероятния си глас, но и заради безупречната си визия. Вижте кои са триковете за красота, до които красавицата най-често прибягва.

Сребърна вода - Аргирия - болестта на сребърните хора

Аргирия - болестта на сребърните хора

19.12.201304224

Заболяването аргирия се нарича още болестта на сребърните хора. Развива се в резултат на многогодишна работа със сребро и неговите соли, когато те постъпват в организма продължително време, но на малки дози.

Сребърна вода - Сребърната вода убива бактериите

Сребърната вода убива бактериите

08.09.201206222

При стомашни заболявания сребърна лъжичка се потапя за дванадесет часа в чаша вода и на сутринта се изпива на гладно цяла чаша. Сребърната вода унищожава бактериите в организма

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни