Плеймейтки

Плеймейтки

Плеймейтки, светски новини и статии относно плеймейтките в България. Най-новото за плеймейтките.
Николета Лозанова сложи рога и на Ники Михайлов! Роналдо ли е избраният?Николета Лозанова сложи рога и на Ники Михайлов! Роналдо ли е избраният?Плеймейтката Николета Лозанова не си поплюва. След като призна, че след развода ѝ с Валери Божинов се е събрала с бившия си Ники Михайлов, тя скоростно сложи и на него рога.
Андреа и Николета на нож! Моника Валериева ги скараАндреа и Николета на нож! Моника Валериева ги скараПлеймейтката Николета Лозанова е крайно обидена на приятелката си, певицата Андреа. Двете дами бяха приятелки дълги години, но днес окончателно се разделиха.
Черната Златка мечтае за второ бебеЧерната Златка мечтае за второ бебеПлеймейтката Златка Димитрова иска второ дете. Макар да стана майка за пръв път съвсем скоро, тя няма търпение отново да мине по този път.
Николета Лозанова: Никое риалити не може да си ме позволи!Николета Лозанова: Никое риалити не може да си ме позволи!Плеймейтката Николета Лозанова е най-скъпо платената звезда у нас. След като успя да надмине по популярност имена, като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова, тя стана желано лице за всяка продукция. Никой обаче не може да си я позволи.
Златка Димитрова никога няма да се омъжи! Вижте причинатаЗлатка Димитрова никога няма да се омъжи! Вижте причинатаПлеймейтката Златка Димитрова не може да повярва. Любимият ѝ Миро попари мераците ѝ да се види с бяла рокля.
Николета Лозанова била с цял футболен отборНиколета Лозанова била с цял футболен отборПлеймейтката Николета Лозанова определено си пада по футболисти. Тя доказа това, като се позабавлява с цял футболен отбор.
Черната Златка даде прошка на свекърва сиЧерната Златка даде прошка на свекърва сиДългогодишната война между плеймейтката Златка Димитрова и свекърва ѝ, приключи. Майката на Миро влетяла изневиделица в дома им след като месеци наред отказваше да види внука си на живо.
Рекорд! 27 годежни пръстена за Маги БадерРекорд! 27 годежни пръстена за Маги БадерЦели 27 предложения за брак е получила Маги Бадер. Новата Мис плеймейт сама се похвали с това и дори се оплака прекаленото мъжко внимание, което предизвиква.
Новата Плеймейт Маги Бадер е изоставена от баща сиНовата Плеймейт Маги Бадер е изоставена от баща си
22 Февр.
Антония Р.
Новата Мис Плеймейт Маги Бадер сподели в интервю за вестник Шик, че животът ѝ не винаги е вървял по мед и масло, а се е наложило още като дете да се сблъска с голямо разочарование.
Ася Капчиква най-после показа мъжа до себе сиАся Капчиква най-после показа мъжа до себе сиПлеймейтката Ася Капчикова, по-известна като бившата Крисковица, най-сетне показа мъжа до себе си. Вижте негови снимки.