Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не си заслужава да стоиш при такъв човек, който те държи с изнудване. Остави го, не мисли дали ще се самоубие - бъди егоист. Ако останеш при него след като не се разбирате, ще те погуби с отношението и държанието си, не се страхувай да го напуснеш!!!!!
Анонимен коментира:
Да здравето е на първо място, но не се отчайвай. Щом искаш да учиш го направи - замисли се какво ти харесва най-много, какво би ти доставило удоволствие да учиш и след това да практикуваш евентуално. Сам си давай кураж, не се отчайвай, продължавай напред, мисли за хубавите неща в живота
Анонимен коментира:
Явно не си попаднал на подходящо момиче, а да попитам какво означава това "или пушат, пият или искат само се*с", цигарите и алкохола всеки взима сам решение за себе си - ако не прекалява е добре, вече другата крайност е зле. Няма перфектни хора, всеки има някакъв кусур. Не търси идеалната, търси истинската, която не се преструва и не се срамува и притеснява да се покаже такава каквато е. Например аз пуша и то доста, признавам си, да пия алкохол когато съм в компания, и съм свястна, умна, красива и т.н. и доста скромна :)Искам да кажа, че трябва и компромиси, опознай човека... А понякога от случаен секс излизат много хубави връзки, запомни го!!!!
Анонимен коментира:
Честно, като прочетох какво си написала съм изумена! Как така да охладнее към детето си?? Ти нормална ли си? Да ги разделиш? Просто поговорете и мисля, че ако го накараш да избира между теб и детето - познай кого ще избере, аз не бих се замисляла!След като искаш този мъж ще го приемеш с дъщеря му, и ще се опиташ да се държиш нормално и да бъдеш приятелка на това дете, не майка - то си има! Ако не става се разделете, той ще си намери жена, която да уважава и приема детето!!!
Анонимен коментира:
Чудно ми е за какво е харчила парите, едва ли е само за храна. Извинявай, но ако сметнеш парите които е взела от златото и всички други, доста са. А и щом работиш, не вярвам да й оставяш само за някакви дремни неща. Щом сте създали семейство значи спокойно трябва да може да ти иска, когатоняма и да не се притеснява от този факт. Но на мен лично наистина ми е мног интересно за какво е харчила парите - каква е истинската причина?? А за децата по-добре седни и поговори с тях - просто им обясни че с майка им нещата не вървят, мисля че няма да е много добре да им кажеш защо точно сте започнали да не се разбирате. Но според мен ти вече няма да й имаш доверие, разведи се. Семейството се крепи точно на него, на разговори, разбирателство. Успех