Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Поздравления-направила си първата и най-важна крачка срещу насилието-говориш открито за него,макар и анонимно.Сега,много е важно какво ще предприемеш оттук нататък-ще продължиш ли да търпиш/недей!/,ще се бориш ли или ще си тръгнеш и търсиш щастието отново/то те чака,дай му шанс/.Пиши в гугъла "без насилие" и влез в първия сайт-там можеш да се свържеш с екипа от адвокати,психолози и доброволци,които ще ти дадат съвети,така че кошмара да спре.Към тях работят кризисни центрове и поне на 1 време ще има къде да отидеш. Не оставяй нещата така! Никой няма право да те мачка-ти си човешко същество,а не бездушен предмет! Бори се! Успех!
Анонимен коментира:
Не оставай и секунда повече там-тоя не те заслужава,още повече,че ти е посегнал!Вземи си детето и се върни в Бг.Тук не е рай,ама ти имаш родители,ще работиш,материално ще си добре и кой знае може новата ти любов да те чака тук.
Анонимен коментира:
Здравей! 1.Нищо не те преследва,а е следствие от твоето мислене и възприемане на случващото се-Всичко е в главата,знаеш,предполагам? 2.Отърси се от лошото,започни да си казваш положителни неща-"Аз съм усмихната,приветлива и т.н",самовнушавай си,че си Единствена/то си е така/. 3.Спри да ходиш с родителите си-само ако те помолят да идеш да купиш нещо. 4.Не може да нямаш приятелки-почни да излизаш с тях. Може да ти се стори странно,но реалността я създаваш ти,затова го давай по-усмихнато,за да ти се усмихне и живота,нали?