Непрекъснато страдам

Непрекъснато страдам
Снимка: ezine.bg
От много време ме преследва някаква зла участ, не знам какво да правя, чак не ми се живее вече.

Преча на всички, отблъскват ме непрекъснато, винаги съм зарязвана от мъжете заради други жени, карали са ме да страдам много, не мога да си намеря сериозна връзка с човек на който мога да разчитам и да не ме предава, родителите ми ме пренебрегват непрекъснато, корят ме , че нямам приятел, че непрекъснато ходя с тях, докога щяло да е така, вече съм била на 31г, просто искам земята да се отвори и да ме погълне, да спре страданието ми,

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (21)

Изпрати
rositsa miteva
rositsa miteva
14.08.2015 22:02
zapo4ni nova rabota ,ako ne nov prijatel,u se ysmixvau pove4e ,kogato xorata bidjat tajen 4ovek zapo4vat da kritikyvat za tvoeto sastojanie u se bazpolzvat,digni smelo glava u misli sa xybavi newta ,lowota energija ti pre4i a u dali umaw 4ystvo za xymor ,e vajno ,badi smela u pokaji kakvo mojew
0
0
Рая Пешева
Рая Пешева
01.08.2015 13:09
най-лесно е да се откажеж, по-интересно да намериш някаква причина и да продължиш напред. Моето предложение е да намериш нови приятели. Ходи на екскурзии или се запиши на някакви курсове. Намери си хоби и лека по лека самичка ще се научиш сама да се забавляваш. И както почнеш да гледаш на себеси така ще започнат да гледат на теб хората. Самоуважението е най-ценното в един характер на човек. Така че не унивай-горе главата, ако искаш можеш да ме намериш и във фейсбук за френд и да си драскаме когато нещо ти стане скучно - на 35 г. и съм сама, но не и самотна :)
0
0
Николай Маринов
Николай Маринов
11.01.2015 17:53
Аз си признавам че не ги разбирам тези работи. Но също така знам за какво говориш. Всеки си има своята лична драма.Решение не мога да ти дам защото аз самия още не съм го открил.Не че му е мястото но само да вметна защо всички са против секса. Не казвам че е най-важен но стига бе хора не сме в манастир.Аз лично ако някой ден имам приятелка ще си държа на него е не на всяка цена. Искам да кажа че може и да не е важен и да е най-ценното в една връзка но съгласете се че има много случаи в които именно секса спасява връзката.Казах че не знам решението на проблема но позволими волността да ти дам един съвет. Следващия път когато ти е тежко излез на вън погледни към небето и си спомни.Не зависимо дали зад облаци дебели,независимо дали от Слънцето заслепени.Небето е осеяно със звезди и нищо не може да го промени. Искренно ти пожелавам да намериш звездата вътре в теб. За да покориш със нея света.Успех.
1
0
кики
кики
28.03.2014 13:35
мила промени средата си!!!иди на ножо място сред непознати хора и се опитаи да се оправяш сама,не разчитаи на никои,знам че в началото ще ти е трудно но ако си постоянна ще се оправиш!!!!
2
2
Оптимист
Оптимист
14.12.2013 23:36
Ако трябва да започваш от начало и ти трябва нов старт(на всеки му се налага рано или късно),започни с малките неща, едно по едно,както детето прохожда. На него му е трудно, на теб също, но никой няма да спре страданието ти, най-малко земята ще ти помогне. Бъди честна със себе си, не искай да минеш леко, и друг да свърши работа ти вместо теб, например земята. Свърши я ТИ. Избери порядъка сама. Отдалечи се от родителите си, нова квартира, ако живееш с тях, нова работа и т.н. Ти си избери кое е първото и кое можеш да направиш с най-малко усилия,за да набираш постепено сили и увереност. След като набереш скорост, ще разбереш, че нещата започват да се случват, ако само чакаш да се случат, няма как да стане(макар,че ако питаш хора които твърдят,че имат сетивност - то така ставало, с чакане да му доиде момента).Деиставай, живей, радвай се и страдай,нали това е смисълът, да прешивееш, колкото можеш повече, имаш средно 70 години живот, не изпускай втората половина, тя също може да бъде забавна.Нали знаеш. нали си спомняш,нали не си забравила колко е хубаво че си жива? Ако си забравила,припомни си и продълзавай напред и нагоре.
2
1
Anonymos
Anonymos
25.09.2013 21:57
Мила моя аз съм точно като теб. Гледам и слушам двойки които са заедно от 2,3 или повече години и си мисля, защо аз не мога да си намеря някого, който да не иска само секс. Има хора, които са ми се обяснявали в любов, но повечето не са ми допадали. Аз търся тръпка и когато да речем я намеря след кратко време изчезва човека и повече не го виждам. Предлагам следното. Направи анализ на държанието си към тях и разбери какво ги отблъсква. Може нещо в теб да ги кара да бягат. Аз мисля, че единствения ми проблем на мен, е че очакванията ми са големи и ги отблъсквам като прибързвам. Не знам при теб как е. Надявам се да не е това. И ако не е, значи вкуса ти е грешен... Знам ли? Кофти ситуация е. Дори и аз самата понякога се обърквам и се затварям в себе си. Дано излезеш от този затворен кръг. Късмет :)
0
0
FENIX
FENIX
20.09.2013 01:25
Давате и съвети : Забавлявай се и т.н....Момичето е наясно ,че трябва да се забавлява ,но как да се забавлява след ,като я преследват тези лоши неща, пренебрегване от родителите , мъже които искат само секс... и се подиграват с чувствата и :( Бъди силна , не се отказвай от живота , та ти си на 31 г. млада си още , не гледай никога най-красивите , външност красива ,а душата гнила .... Не мога да кажа ,че родителите ти са лоши , но не им прави чест така да те мародерстват , някога са се женили ей така , но сега вече живеем в други времена ! Мъжете гледат жената да е добра в леглото , да е добре материално ....УСПЕХ мъниче и не се предавай !
3
1