Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Честно казано смятам,че разстоянието е причината. Едва ли ще ти изневерява,щом вече 4 години сте заедно и сте успяли за толкова дълго време да си задържите връзката. Не смятам,че е способна да направи такова нещо,но нищо не се знае. Не съм човека,който може да го потвърди. Поговори си с нея,попитай я защо е така. Но обикновено при нас, момичетата, разстоянието е голям фактор. Влияе ни на всичко, а и щом е студентка със сигурност по цял ден я заливат с куп простотии от университета,което също може да влияе. Като цяло връзката от разстояние е много крехко нещо,но преди да си правиш изводи поговори с нея. Ако не успееш да разбереш какво всъщност се случва поговори и с нейни приятелки ако е нужно. / Стига да са точни и да не тръгнат да и казват ,че едва ли не я следиш какво прави и къде ходи, защото това от друга страна е доста гадно. Все пак никой не обича да му забраняват. Успех! :)
Анонимен коментира:
Ако искаш да вдигнеш цифричката на килограмите просто се храни колкото можеш по-здравословно и така ще качваш мускулна маса ,вместо тялото ти да натрупва мазнини,но гледай това здравословно хранене да го съчетаваш с по-активен живот. Не винаги е задължително да се потиш във фитнеса,просто тичай за по 30 мин в някой парк или се разхождай повече. А ако държиш просто да надебелееш си хапвай сметана.. аз лично от нея качих. Не е най-правилното решение ,но само от това се получи. Сега хапвам по-здравословно и тренирам,но не е редовно и натрупвам мускулна маса.
Анонимен коментира:
Нели,напълно те разбирам.. аман от такива! Благодаря на всички със съветите. Определено ще си поговоря с него,но както и Нели е споделила ,в момента ,в който нещата тръгнаха към намеци от моя старана за раздяла, той едва ли не ревна пред мен как съм можела да си го помисля.
Анонимен коментира:
Определено си му кажи. Но не директно,а просто го вметни в разговор.. Например как днес някои ти е замирисал на лошо или как държиш адски много на хигиената като цяло. Също можеш да го приканиш да се изкъпете заедно и съвсем непринудено да му "покажеш" как трябва да се къпе. А ако той ти каже,че не прави дадено нещо, го попитай " Ама как така?". Но определено му намекни или му го кажи. Тази нечистоплътност не е добре за здравето му дори.