ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Да остана с него или да прекратя връзката си

Да остана с него или да прекратя връзката си

Да остана с него или да прекратя връзката си
Здравейте! Чудех се дълго, с кого мога да споделя историята си, но така и не откривам човек сред приятелите ми, с който да споделя моментното състояние на връзката ми, и който да ми даде адекватен съвет. . . и ето , че вече съм тук и пиша.

Ситуацията ми би се сторила адски глупава на някои от вас, но повярвайте ми чувствам се адски объркано и не на мястото си.

Та, имам си приятел вече от година и нещо, но проблема е там, че и двамата вече една учебна година живеем разделени, защото сме студенти в различни градове. Отначало всичко беше нормално, говорехме адски много по телефона, което в един момент също дотегна, защото не винаги искаш да говориш или просто си натоварен.

От там започнаха и караниците за дребни неща като това къде излизам, с кого съм на кафе и прочие. Говорихме си хиляди пъти, че го обичам и не бих му изневерила, както и той на мен. Но така и караниците и ревността му не спират, от което на мен започва да ми писва.

Винаги когато излизам се чувствам адски неправилно заради него. Все едно нямам правото да изляза. Освен това връзката ни стана страшно скучна, дори и секса не е същия. В почивните дни сме заедно и всичко е наред, но правим едно и също всеки път.

Нормално ли е това или на мен само ми доскучава отегчителното ежедневие?

Като човек е просто прекрасен, но усещам, че нещо ни липсва. Правих хиляди опити да възвърна поне малко тръпката от преди, но така и нищо не се получи. Не смея и да му кажа, че връзката ни не е онази, която беше преди година.

В същото време усещам как започвам да се заглеждам за други момчета и ми става криво и мъчно, тъй като не искам да приключвам връзката си заради някой друг, а на всичкото отгоре усещам как вече имам чувства към друго момче. Объркана съм и не знам какво да правя.
Благодаря за отделеното време
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
Сиси
Сиси
13.07.2015 20:45
Според мен трябва да дадеш воля на новите си чувства и след това ако още искаш да запазиш връзката си с приятеля да го направиш, но не бързай да го разкараш В любовта винаги настъпва монотонност след първите тръпки но честата смяна на партньори за да се изпитва пак това първоначално удовлетворение не води до сериозни връзки Така че сама ще решиш имаш ли желание за трайна връзка или те привлича тръпката с нови индивиди Ако достатъчно е силна любовта ви така или иначе дори да се разделите след време може да се съберете Нямаш какво да губиш освен ако мислиш че имаш
0
1
Галя
Галя
21.06.2015 22:54
Следвай чувствата си! Сърцето ти показва какво да направиш- "Не е същото","заглеждам се по други". Това ме навежда на мисълта, че връзката ви е се изчерпила. Няма защо да чувстваш вина.
0
0
Соня
Соня
07.11.2013 18:39
Прави каквото ти идва от вътре...от душата!По добре ужасен край от колкото ужас без край!И двамата сте млади и бързо ще превъзмогнете раздялата,тя всъщност е вече-фактическа!Това миличка,се нарича житейски опит!И съм сигурна,че ако попаднеш пак пред подобна дилема,няма да ти се наложи да търсиш съвет тук...ще знаеш как да постъпиш!Успех,миличка и бъди щастлива!
0
0
Ива
Ива
03.11.2013 12:46
Според мен само се измъчвате, щом изпитваш чувства към друг, опитай с него!
0
0
Нелитоо
Нелитоо
31.10.2013 18:14
До колкото разбрах това момче те обича.. Ще ти кажа само "не бързай".. Не прави същата грешка, което аз направих преди 2 год.. Има една поговорка.. Рибата на усеща, че е във водата, докато не излиза на сушата.. Наистина е така, аз разбрах това, но беше късно.. И сега съм нещастна.. просто не се чувствам като обичана жена, или като само жена :Д наистина повярвай ми..Аз вече забравих какво е това да си жена.. приятелят ми пере чисти готви. Много е по-огледан от мен.. всяка седмица се епилира, скубе веждите си, даже скубе и моите. Отива в козметик салон.. Не купувам нищо сама, няма значение дали ще е дреха,парфум или мебел.. Винаги сме двама, но това че сме заедно винаги, не е от лъубов или от ревност.. Била съм старомодна, и незнаела см какво да купя.. Абе нали ти казвам, да плачеш или да смееш ? Винаги гледа как съм гримирана и облечена, даже гледа ноктите ми.. дали съм с педикур или не..,Ако не му харесваше нещо в мен критикуваше и ме сравняваше с другите жени.. Това мн ме болеше..ОТ яд почнах да плача. Виках крещях, нервите ми бяха изтощени..Абе направо се полудях.. и му казах ако още веднъж ме критукува заради външния ми вид, ще стане мн лошо..Но той не спря да ме обижда .. Но и аз не можах да търпя това вече.. И почнах да го бия, да го шамаросвам, понякога му хвърля и нож :Д И вече оттогава нищо не смее да ми каже, но аз разбирам от лицето му.. Просто личи, че не харесва нещо в мен.. Винаги иска да съм като Топ Модел.. А когато мъжете ми предлагат приятелство, на него хич не му дреме.. Ем нали см красива, ще искат разбирасе, така вика моят Андрей :Д Тук писах само подробности, Моята драма мн е по тежка от твоята.. Аз за малко шях да се самоубия.. Наистина повярвай ми.. Колко пъти исках да се разделя от него.. Ама не ми дава или плаче или вика че ще се самоубие, или ме заплашва с нещо.. Просто не ми дава мир.. А ти хич нямаш правото да се оплакваш от приятеля си.. Няма да намериш идеалния мъж, няма такъв.. и Мисли добре..
0
1
Момичето
Момичето
30.10.2013 22:43
Нели,напълно те разбирам.. аман от такива! Благодаря на всички със съветите. Определено ще си поговоря с него,но както и Нели е споделила ,в момента ,в който нещата тръгнаха към намеци от моя старана за раздяла, той едва ли не ревна пред мен как съм можела да си го помисля.
0
0
Нелитоо
Нелитоо
30.10.2013 21:41
хехе :Д Аз сам на 20, от 2 год имам сериозна връзка.. Отначало всичко беше супер.. но после забелязах че не ме ревнува.. и знаеш ли какво ми каза " ако не те задоволявам сексуално, можеш да намериш друг за тая работа , това не е проблем за мен" :Д аз като му попитах, що за мъж е, той ми отговори "МОДЕРЕН МЪЖ".. Да смееш или да плачеш.? И знаеш ли, точно тогава усетих липсата на бившия.. Бившият ми приятел беше мн ревнив, не ми даваше къси поли даже и тесни пантолони, а хич да не говорим за кафенета и дискотеки.. И заради това се разделихме..Просто не можах да го ттърпя.. И сега какво стана? той е щастлив с новата си. А аз? просто ми тежи..тежи ми, защото го изоставих заради глупостта си.. И сега съм длъжна да търпя един педал .. Но по смешното е , че когато искам да се разделя от него.. Той почва да плаче и вика че ще се самоубие.. А сега кажете ми аз какво да правя.. Дали ме обича истински, и ако обича защо ми дава да отивам при другите? Все мисля за това, защото и да остана с него, незнам дали ще го търпя.. мн съм объркана.. Вече незнам какво да правя, Дайте ми акъл
0
0
Мария
Мария
30.10.2013 19:28
По-добре поговори с него, кажи му всичко и вземете заедно решение! :)
0
0
NIke
NIke
30.10.2013 17:10
няма смисъл да продължавате..по време студентските години е по-добре да си необвързана..той те ревнува защото те обича, но щом вече ти е писнало няма смисъл,а и още повече че сте в различни градове..връзките от разстояние се разпадат дори и всеки уикенд да сте заедно ... :)
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: