Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Какво да кажа , лапешка работа.
Анонимен коментира:
И аз имах подон проблем не беше чак толкова зле ,че да не пуска при родителите ми, но пък посттоянно лентяистваше и очкваше аз да го издържам едва ли не . Когато споменях за раздяла почваше да реве и незнаех какво да правя .Идваше до стаята ми звънеше ми. Постоянно ме дърпаше от компанията да сме говорели, накрая стигна до там да разпра на всеки 2 ,че съм го зарязала.Най- гадното беше когато бях на дискотека дойде и цяла вечер фафлеше пияно,накрая ме драпна за раката ,каза ми ще се върнеш ли при мен ,аз отоговорих не блъсна ме и ми каза ,,върви да се ебеш тогава '' извинявам се за езика и ,така че ама от такива.
Анонимен коментира:
Момчето, което те е зарязало е сринало самочувствието ти, но това не трябва да е така.Ще ти дам един съвет ,това съм го учила по пасихология, заставаш пред огледалото и започващ да изброяваш всички свои качества. В един момен ще се почустваш по уверена и това ще ти помогне.Колкото до приятелите пиши на някой от групата ти уж за нещо ,което те интерсува и завържи разговор. Когато не е лице в лице е по-лесно.А колкото до господина ,щом те е награбил на 1 среща надали е много сериозен.
Анонимен коментира:
Здравей!Според мен това за мен е загубена кауза, момиче той те използва само за да си задоволи нуждите, ако е искал да е стеб нямаше да е така , само да те търси когато му се прииска. Съжелявам , че го казвам , но е така . А колкото до зодията не мисля ,че е толкова значимо , важното е какво иска от теб за момента явно само секс.Приятелят на моята съквартирантка също е скорпион, но се отнася добре с нея, но всички други не го тарпим ,само се хвали и дрънка за коли и дори за работи от, който грам не разбира ,мисли се за голямата работа във всичко.
Анонимен коментира:
Много сте зле ,изневяра не е само секс, аз само се целувах и прегръщах с него . Благодаря все пак за милия съвет ,но вече няма нужда вече съм с човека който харесвам и представете си нито ме бие или тормози,нито ме дърпа по улиците.
Анонимен коментира:
Не съм спала с него , излизах с него,той се побъркваше казвам искам да съм с него той не моля ти се не ме оставяй.