Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбена съм в него, но той си има приятелка

Влюбена съм в него, но той си има приятелка

Влюбена съм в него, но той си има приятелка
Здравейте, подържам отношения с един скорпион, търси ме явно за секс, и аз незнам, и на вс отгоре сметка се опитва да ми държи, а си има май приятелка? ? ? . . . но всичко е исключително неясно. . лутам се . . и се побърквам от мисли кое не кое да как да постъпя. . как да се държа. . ами ако това е било последна вечер с него, или пък не е, неискам да го питам , защото просто ме е страх от отговорите които ще получа. . но съм влюбена . .

и се разкъсвам от мисли и обсебват . . . особено нощите ми. . . бих била благодарна някой скорпион, или някой който е имал отношения с мъж скорпион. . . или има. . . или които долу горе познава тези хора да ми сподели и пише. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Христомира
Христомира
22.03.2015 11:51
Разбираем проблем с мьж от зодия скорпион.Всички се дьржат посредственно от този тип мьже,след две врьзки с скорпита,единият и другият бяха два различни свята и две различни опасни големи бебета за мен.Обичат много свободата си и да са центьр на вниманието за жените,магнит са за всяка една жена дори с присьствието си.Знае как да обича и мрази едновременно,науми ли си нещо никой не може да го спре за да го стори по негов си начин.Обича ли те ще ти го докаже по все вьзможен начин,за да те спечели с внимание,мили думи и непокорственна упоритост,не изпитва ли нищо кьм теб,а само сексуални желание,ще те разиграва до момент в който му писне от теб и ще ти бие дузпата за винаги за да остане с титулярката,а ти ще си останеш с прьст в уста до края на живота си.За него е най важно как ще се развива играта,а не толкова сексьт.Не се отчайвай,че си има приятелка,а се бори за него давайки му пьлна свобода,това ще го мотивира да избере най-правилното.Не му давай шанса да бяга от теб и го обливай с постоянна разнобразност от женски характер.Вниманието и правилният подход от твоя страна,може да го накара да се вразуми в избора и действията си спрямо теб.Не сьм сьгласна,че човек не се променя след даден период,всичко е до нагласата,характера и манталитета в който е израстнал.За себе си бих добавела,че след всички препятствия които ми предостави такьв тип мьж се чувствам най-обичаната и най-огрижваната след всичко преживяно.Това е на кратко написано като мнение за мьжете играчи които наричате, но това си е мое лично мнение.Успех и вярвай в любовта
3
9
Е.
Е.
22.03.2015 02:23
Идеално те разбирам,бях в същата ситуация.Момчето беше от този тип"играчи",имаше си й приятелка и ме търсише само за секс.Всеки чат с него беше свързан единствено с някакви секс намеци.Отначало тези игрички на котка и мишка са интересни и вълнуващи,но моят съвет е да се опиташ да го забравиш-просто не си заслужава,животът е прекалено кратък!
Щом изневерява на приятелката си с теб-дори да я зареже и да имате връзка-нищо няма да го спре да изневерява и на теб!Ще си смените ролите прост.
Според мен,щом един път е изневерил,ще го направи пак.
Не си мисли,че ще можеш да го промениш,хората трудно се променят.
В природата на "играчите"е да търсят разнообразие,да им омръзва доста бързо,търсят си забавление за задоволяване на нагона и това е.Ти не си кукла на конци,за да си играе с теб,когато си поиска!
5
14
Лия
Лия
19.03.2015 14:14
Здравейте отново :) Благодаря изключително много за мненията Ви.Чудя се защо ,след като според мен има приятелка и не му липсват и други ухажорки,също така и секс,защо ме търси и то за секс уж,и аз уж така го играя.Вечерта не беше последна видяхме се отново, след това пак си писахме, всяко негово второ изречение е "кога ще дойдеш" а всяко мое второ е не мога днес или. Сега и може би друг ден.....искаше да ми покаже нещо на компютъра си и аз му казах прати ми го тук, той : трябва на живо,ела! Не отидох ест, след време му казах ок може за малко, той пък ми каза ,че нищо не се знае за по късно и ей така си играем на котка и мишка не ми беше писал няколко дни, и аз на инат не бях, няма да му се моля ест, но, след време ми писа: как си какво пр ...
Благодаря, че отделихме време да прочетете моят разказ. :)
0
0
Мимка
Мимка
13.03.2015 00:13
Мила,Лия аз също съм скорпион(макар и момиче),но не всеки мъж скорпион се държи еднакво.Всеки сам за себе си е различен,но смятам,че не е за теб този `Скорпион`!!!Може и аз да съм в грешна посока,но си мисля,че е загуба на време!!!
3
11
Лия
Лия
14.03.2015 22:34
Благодаря ти :) !
0
0
Русалка
Русалка
09.03.2015 12:31
Здравей Лия,
Аз също се интересувам от зодии. Все пак не трябва всички да се слагат под един знаменател.
Мога да говоря само за един, затова не твърдя че това е меродавно за всички. Скорпион е мъжът, който изключително много ме е обичал, прощавал, глезил, търпял. Последователен и с ясни цели. Моето мнение е, че когато Скорпионът обича - дава всичко и е доста наясно със себеси, ни не винаги иска другите да са наясно с него. Много повече показва любов, отколкото да говори за нея. Ако пък не иска- нищо не е в състояние да промени мнението му. Той обича силни характери, не го впечатляват неуверени хора и трудно прощава.
Смятам, че е много важно той да вижда, че държиш на СЕБЕСИ и да знае какви са ТВОИТЕ изисквания и очаквания. Ако обаче проявиш безхарактерност и мекушавост, няма да му направи впечатление да те мачка психически. Когато е недоволен е кошмарно безкомпромисен.
Разбери дали има друга приятелка, ако е така - питай го открито, но без да го притискаш. Ако няма планове за вас и да бъде само с теб, по живо - по здраво му кажи едно голямо ЧАО и не се обръщай назад. Ако размисли, той ще обърне света да те намери. Ако път те ползва само да си освежава живота - то по-добре намери друг Скорпион, който да ти даде всичко, което заслужаваш.
Дано съм била полезна.
2
12
Лия
Лия
19.03.2015 14:22
Здравейте Русалка :) ,имейла ми е liq543211
Добавете @ и абвто.
Приятен ден!
0
0
Русалка
Русалка
17.03.2015 20:44
Здравей Лия,
След като сме анонимни, предполагам че на много момичета бихме могли да помогнем ако обсъждаме тук, а и ще можем и ние да получим съвети.
Уважавай себеси, слушай интуицията си. Този, който те заслужава не би те използвал, дори да нямате сериозни отношения. Хората рядко могат да променят ценностите си. Не давай твърде много на никой мъж преди да се е доказал, защото мъжете и жените мислят по различен начин.
ПС Мисля че няма опция за лично съобщение.
Ако искаш си направи нов и-мейл и ми го дай тук. Аз бих ти дала моя, но така ще го видят много хора.
Поздрави!
0
0
Лия
Лия
06.03.2015 08:37
Учител по български...хаха, моля Ви , благодаря за мнението,но коментара Ви е твърде неоснователен!Тук споделих история,очаквам съвети хора,които, които ще ме разберат,умни, широко-скроени хора,със или без опит,изпадали в подобна ситуация,които да ми отговорят на въпроса,след като Вие не можете, или нямате желание,ще Ви помоля просто да задържите мнението си и подигравките!
Всичко добро!
0
3
скорпионче
скорпионче
09.03.2015 01:17
Щом досега не те е допуснал до себе си, няма и да го направи ние скорпионите сме си такива.. Ако е искал да има нещо сериозно повярвай ми щеше да има, да трудно си изразяваме чувствата по-принцип защото ни е страх от реакцията на другия, но щом ти си му показала че имаш такива и той все още нищо не е направил по въпроса да изрази своите не се и надявай да го направи,защото явно няма чувства.. По-добре се откажи докато е време защото накрая ти ще си наранена а той ще си живее живота без да му мигне окото! Друг вариянт е да спреш да му ходиш по гъза да го отрежеш 1,2 пъти и тогава може и да се получи защото обичаме трудните неща, лесното не е интересно по-принцип ;)
2
2
В
В
05.03.2015 15:49
Съветвам те да си намериш учител по български език... да не е скорпион, защото явно имаш проблем с тях!
9
0
Diqna
Diqna
03.03.2015 04:45
Здравей!Според мен това за мен е загубена кауза, момиче той те използва само за да си задоволи нуждите, ако е искал да е стеб нямаше да е така , само да те търси когато му се прииска. Съжелявам , че го казвам , но е така . А колкото до зодията не мисля ,че е толкова значимо , важното е какво иска от теб за момента явно само секс.Приятелят на моята съквартирантка също е скорпион, но се отнася добре с нея, но всички други не го тарпим ,само се хвали и дрънка за коли и дори за работи от, който грам не разбира ,мисли се за голямата работа във всичко.
1
3
маями
маями
01.03.2015 16:07
п.п.както каза държат сметка но сами не споделят
1
0
маями
маями
01.03.2015 16:03
Здравей, аз имах връзка със скорпион и познавам много такива. мога да ти кажа, те не мислят за никой друг освен за себе си, обичат себе си,грижат се само за себе си, своенравни потайни не споделят с никой и не знаеш какво да очакваш от тях, иначе като приятели всеотдайни.Това е моето мнение.Не са лесни, опитай и ще видиш успех!
1
4
Лия
Лия
05.03.2015 00:45
Бих..ако изобщо ме допусне до себе си..
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка: