Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Изневерих му с негов приятел, защото не го обичам

Изневерих му с негов приятел, защото не го обичам

Изневерих му с негов приятел, защото не го обичам
Ходя с приятеля си от 9 месеца но усещам, че не го обичам вече - той направи безумно много грешки, ревнува ме супер много и ме излага по този начин, постоянно ми виси на главата, задушава ме, кажи речи е на мой разноски понеже наскоро започна работа. А аз, направих много голяма грешка, изневерих му с негов приятел, не казвам че с моля го да ме остави, а той почва да ми се моли и ме излага, плаче, пада ми на колене и не ме пуска. Ако може да ми дадете някакъв съвет, как да го зарежа без да го нараня толкова много.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Ели
Ели
14.12.2014 15:39
Влизам ти в положението,понеже и аз съм в подобна ситуация,различното по между ни с теб е,че съм на негови разноски и сме заедно 2 години.Бих те посъветвала да следваш сърцето си,секса не е толкова от значение,когато се обичате и секса ще е хубав!Това,че си излизала с приятеля му,не е толкова фатално,живота е прекалено кратък,за да се отдаваш на един човек и да си с него от уважение и да не го нараниш,всеки рано или късно бива наранен,няма човек който да не се е опарил от любовта.Добре,че те обича,ама цял живот ли мислиш да живееш в лъжа? Помисли над това,от теб зависи всичко!
0
3
Оли
Оли
28.11.2014 00:41
Еее какво сте нападнали жената. Ми не иска да е с него, явно и е неудобно да проведе трудния разговор, и е решила че по "лесната" схема, той сам ще я зареже, без въпроси, разисквания от типа къде сбърках и прочие.
Много лесно давате разни класификации /от типа к*во и къде си е намерила половия орган/, ама хайде погледнете се и вие, честно какви сте и какви ги вършите.
Аман от такива имащи се за безгрешни.

А това че безумната ревност, води до такива последствия в 100% от случаите не го отчитате.
А това че някой ти виси на твои разноски, и това причинява рано или късно драма, това също е без значение.

Момчето видиш ли бил свестен, за това че е откачен параноик и явен безделник, за да седи да го издържа жена... че и на всичкото отгоре, тя след като е допуснала дали грешка, дали е взела такова решение, той и тогава не се държи мъжката, а реве и се тръшка. Аман от такива недоклатени мъже!

Нападнали го момичето, че и обиждат, с явна нескрита злоба като някоя си сс панамера - от какво злобееш, и защо толкова арогантно изказване. Момичето пита за съвет, не за разяснение къде си е намерила п*ката - нейна си е както иска така ще си я ползва.

Човек направо да проима оправданото чувство че малоумщината е масова
8
2
ангел
ангел
05.11.2014 23:06
Мии да ти кажа,за трепането ти е малко ,да изневериш е едно ,но с приятел е мн мн лошо .и Наистина се моля приятелят ти да не е боксйор
2
1
сс панамера
сс панамера
30.10.2014 13:52
ами кажи му че на тоя етап от живота си искаш малко да останеш сама да преосмислиш нещата , не му казвай че си се е*ала с приателя му и така , после след известно време започни пак да се е*еш но по внимателно все пак п*тката не си си я намерила на улицата , наистина е жалко подобен тип мъже са склонни и да буистват и да те бият от ревност това са слаби мъже зависими безхарактерни имах един приател в университета следеше приателката си непрекъснато а тя се е*еше с всеки срещнат и все пак щом си се е*ала с друг значи има известна доза истина в неговата ревност не мислиш ли к*рво поне имай доблестта да зарежеш някого преди да почнеш да се е*еш с друг гадно е и е жалко
2
2
Александър
Александър
12.02.2015 19:38
Прегдърки и целувки, когато цъфнат налъмите. Човек не се държи по определен начин просто ей така. Ти си го провокирала с поведението си и си го накарала да мисли по този начин. Точка...
0
0
Diqna
Diqna
31.10.2014 03:48
Много сте зле ,изневяра не е само секс, аз само се целувах и прегръщах с него . Благодаря все пак за милия съвет ,но вече няма нужда вече съм с човека който харесвам и представете си нито ме бие или тормози,нито ме дърпа по улиците.
5
4
Ку.р за Левски , Оле !
Ку.р за Левски , Оле !
28.10.2014 23:42
Ей говеда ще ви спукаме , нема да ви се верва!
0
2
Але
Але
28.10.2014 18:05
Ама чакай за 9 месеца кога го заобича, че вече и не го обичаш. Ти май си толкова тъпа колкото е той лигльо... ревял ти и ти се тръшкал в краката .. щом не искаш да си с някой - прекратяваш всякакъв контакт и толкова, това че ти позволяваш да ти лази из краката само показва лошо за теб.. да не почвам да изброявам какво точно, сети се сама ...
2
2
ддд
ддд
28.10.2014 15:00
хвани си някой да те бие и псува сигурно него ще обичаш, махай го тоя кво ще ти пада в краката, ти не го заслужаваш ;)
8
1
К.у.р. за ЦСКА
К.у.р. за ЦСКА
28.10.2014 14:22
До последния: Затваряй си плювалника, че си голямо л..но, цесекарско! Да живее отбора на народа - Левски!!!
3
1
К.у.р за говедата
К.у.р за говедата
27.10.2014 19:58
И двмата сте за трепане.Ти за какво си му изневерила,докато си в процес все още на обвързана.Вие жените сте виновни за всичко което се случва в ежедневието ни.Всички боища и караници стават заради вас.Какво щеше да ти стане ако не беше правила секс с тоя ?
3
3
Diqna
Diqna
28.10.2014 22:31
Не съм спала с него , излизах с него,той се побъркваше казвам искам да съм с него той не моля ти се не ме оставяй.
1
1
aсен
aсен
27.10.2014 13:05
Зарежи го и тръгни с мен.
1
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: