Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Като за начало се сприятели с него... Виж колко ти обръща внимание на теб и колко на останалите си приятели. Бъди себе си... Опитвай се да го забавляваш. Да му е приятно с теб :) Ако е ученолюбив, покажи му своите знания. По каквото и да било. Учете заедно. Помагай му. Или го накарай той да ти помага. Ако е обратното, тогава просто се стреми да си забавна с него. И в двата случая, момчето ще иска забавление. А когато момичето е хем умно, хем забавно - тогава то е перфектно :)
Анонимен коментира:
"...по едно време се появи и първата целувка, спрях и й се извиних" Тя се страхува, че ти самият не си сигурен. Казал ли си й за чувствата си? Една жена без да е сигурна в новата си любов, няма да пусне старата. Като маймунките. Събери смелостта и й кажи директно какво изпитваш към нея. Не я оставяй да се дърпа, покажи й, че е време да избере. Не е коректно нито към приятеля й, нито към теб. Ако предпочете него - здраве да е. Не се оставяй да бъдеш резерва! :)
Анонимен коментира:
"Нищо не може да ни раздели, освен лошата интернет връзка" Шегата настрана. Играл си е. Убивал е време. Това правят хората в интернет. Да, виждала си го на камера, снимки, дълги чатове... Но само до там. Има те просто за интернет забавление. Може би тази "командировка" я е прекарал с друга, реална жена. Не изключвам варианта да е бил сериозен, но... От различни градове сте, все единия трябва да се премести и да загърби живота си, иначе това си остава връзка без бъдеще.
Анонимен коментира:
А каква е причината да се разделите? Май вече я видях. Виждам описваш само външността ѝ. Замисли ли се, че той може би е отрил в нея по-добър човек от теб? Не бъди толкова повърхностна. Може би с нея се чувства най-добре. Не само заради външната ѝ красота, а вътрешната. Остави го да бъде щастлив. Ти във всеки случай не си му дала това, от което има нужда. Изпуснеш ли влака... ходи го гони. :) Последвай примера му и си намери друг. И никога не повтаряй грешката си.