Помощ, не я разбирам!

Помощ, не я разбирам!
Привет на всички, като за начало благодаря на тези, които ще прочетат историята ми
Моята история е много обичайно срещана може би в днешно време, но аз все още се уча, капка по капка опитвам, женската логика, женското мислене.
Та историята ми е следната. Аз съм момче, първа година съм във Вуз и мисля че се влюбих в колежка, която си има приятел.

Нещата започнаха по следния начин. В началото както повечето се досещате купоните, пиенето беше на макс. Една вечер се събрахме малка компания, аз поканих и НЕЯ, но за съжаление тя не успя да присъства("гаджето ми не ме пуска") и ни покани по късно у тях да продължим забавата. Играхме, веселихме се, всичко беше ОК. Малко по-късно обаче, аз и тя се сближихме.

Още от началото имаше игриви погледи, закачки, игрички и т. н. вечерта беше наша. Към 2 часа всички си заминаха, останахме аз и ТЯ, цяла вечер танцувахме , без умора, по едно време се появи и първата целувка, спрях и й се извиних, но по късно се появи и втора и само това беше.

На следващата сутрин тя коренно се промени, но само за една седмица, след което пак се сближихме, постоянно сме заедно, споделяме си. Заради мен тя се скара 3 пъти с приятеля си.

Вече сме края на ноември много добре се разбираме, но като много добри приятели. Преди няколко дни бях у тях цели 12 часа, с мисълта, че ще и помогна за презентация. Като отидох и подарих любимото и цвете "червена роза", а преди това и бях написал стихче. Като ме изпращаше същата вечер получих и целувка по устните. Как да го разбера ? ? ? ?

Та хора моля ви помогнете ми как да я разбера, Дали има чувства към мен или ме използва, да продължа ли, да и обръщам голямо внимание(опитах се и го направих държах се студено с нея и тя беше много тъжна от факта, постоянно ме питаше дали съм и сърдит) или да спра, моля ви дайте ми съвет. Ще съм благодарен ако ми помогнете. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
Няма значение
Няма значение
03.10.2015 01:39
Здравей, бях в твоето положение няколко месеца.Правех всичко за момичето казваше ми че има чувства към мен, а с приятелят и е само щото били свикнали. И така няколко месеца а чаках ли чаках били сме заедно и интимно , приказвали сме си за всичко.Ето че и след дълги месеци тя скъса с приятеля си и в момента когато реших че всичко е чисто пред нас тя започна да се държи студено с мен. Все едно съм непознат искала да бъдем просто приятели а докато беше с него ми казваше как сме щели да бъдем заедно. Един съвет ти давам като човек преживял невероятна драма. Казваш и какво чувстваш и й даваш избор или да бъде с теб или с него. Не се задоволявай да бъдеш нечий резервен вариант послушай съвета ми ако не желае да е с теб, не се занимавай изобщо, тръгни си от нея щом имаш чувства към нея ще ти е по-гадно да я гледаш с приятелят й. Никога не се задоволявайте и не чакайте някой за когото сте втори избор, и не превръщайте този някой в свой приоритед. Има една много хубава мисъл по темата.... "защо да се задоволявам да бъда дим, когато мога да бъда огън". Успех и си направи сметката ако тя не желае да е с теб не си прави труда, защото ще се разочароваш помисли не какво чувстваш, а какво заслужаваш.
0
0
Ох
Ох
13.07.2015 15:35
Еби и не питай:)
2
2
РЛ
РЛ
04.12.2013 17:38
кажи и направо как изпитваш
0
0
Димитър
Димитър
04.12.2013 16:42
Съгласен съм с коментара на Дора.И аз имам подобна приятелка,знае че я харесвам,не съм и признал чувствата си,за разлика от теб,но съм убеден че тя го знае,аз съм малко по-малък от теб,а тя е още тинейджър и ние сме се целували много пъти,но това което е при мен мисля,че е и при теб...тя те обича истински,грижа я е за теб,но те обича по-скоро като много добър приятел и може би не вижда връзка с теб поради някаква причина,ако е така,разбери каква е,но щом усещаш любов към нея,действай,не бъди нахален,но лека полека,стани нейното момче :)
1
0
Дора
Дора
30.11.2013 10:19
Държи те в резерва. Харесва и да я ухажваш и всички други романтични истории но не те вижда като постоянен партьор по някаква причина.
4
1
Мъж съм
Мъж съм
29.11.2013 15:35
Е*и и не си го слагай. Ще те зареже и теб.

Поздрави !
0
3
Novobranec
Novobranec
28.11.2013 18:56
Казвал й съм го, много добре знае, че имам чувства към нея , знае че я харесвам, това харесване лека полека преминава в любов от моя страна, ще я дръпна пак ще поговорим по тази тема, но все още ме е страх, какво ще ми отговори какви ще са ни отношениятата след това. Не веднъж се е карала с приятеля си, когато аз съм при нея. Постоянно и правя намеци, комплименти и какви ли неща още. Искам единственно да разбера, да не съм поредната жертва на вас жените (играчка).
0
0
Боряна
Боряна
02.12.2013 06:09
Не всички жени използват мъжете. Както и не всички мъже са женкари. Винаги има изключения - просто понякога самите ние сме слепи и не виждаме това, което е пред нас :)
Жените обичат вниманието. Особено когато идва от някой, към когото те изпитват интерес. Щом вече си ѝ го казвал, може би е време да я попиташ дали мисли, че нещо може да се получи между вас или не. Понякога момичетата се нуждаем от време, но не осъзнаваме, че не всеки трябва да се съобразява с това. Ако ти е писнало да чакаш и искаш веднъж завинаги да знаеш дали имаш шанс с нея или не, просто ѝ го кажи честно в очите. И ти имаш живот да живееш - не може да тръпнеш постоянно в очакване на нейния отговор, който може и да не дойде.
Успех!!
9
0
Някоя
Някоя
27.11.2013 23:24
"...по едно време се появи и първата целувка, спрях и й се извиних" Тя се страхува, че ти самият не си сигурен.
Казал ли си й за чувствата си? Една жена без да е сигурна в новата си любов, няма да пусне старата. Като маймунките. Събери смелостта и й кажи директно какво изпитваш към нея. Не я оставяй да се дърпа, покажи й, че е време да избере. Не е коректно нито към приятеля й, нито към теб. Ако предпочете него - здраве да е. Не се оставяй да бъдеш резерва! :)
3
0
dilqna
dilqna
27.11.2013 19:16
не знае какво иска това момиче, но определено не е безразлична към теб
3
1
Inna
Inna
27.11.2013 15:47
ами според мен може би незнае какво иска или може и теб да харесва и да е объркана и да незнае какво да прави така мисля възможно е всичко и ако тя държи на теб и има чувства към теб ще зареже нейния приятел
0
0

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: