Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Човек се справя с болката когато осъзнае по-ясно ситуацията. А твоята е следната: Щом този мъж е срещнал друга жена и е предпочел нея, значи той не е бил твоята истинска половинка, която е отредена за теб в този живот и няма за какво да съжаляваш. При две наистина сродни души това не би се случило. А може би те тревожи нещо по-дълбоко, например, че от доста време чакаш, а все още не си срещнала твоята сродна душа? Но ако е така, за това също си има причина и трябва да я откриеш. Може подсъзнателно да не си готова още за срещата с мъжа на живота ти. Много са факторите, които трябва да се вземат под внимание- например на колко си години и респективно, колко опит имаш зад гърба си, колко връзки или разочарования, колко самота, с две думи, дали си си платила бъдещото трайно щастие (защото нищо не е трайно, ако не се плати) и не на последно място, факторът странична енергийна намеса, или по бабешки казано, магия или уроки, но тези неща също са поправими, ако попаднеш на подходящия специалист за тях, който ги разваля. Но преди да прибегнеш към търсенето на такъв човек, първо трябва да си отговориш на горния въпрос- Дали си заслужила вече срещата с истинския. Друго нещо, което ми направи впечатление в историята ти. Казваш, че всичко е протекло много бързо. Обикновено това показва, че имате кармична връзка от минал живот. Но това не означава, че този човек е твоята сродна душа. Означава само, че сте имали недонаучени уроци и недоизяснени взаимоотношения и след научаване на урока връзката приключва и всеки тръгва по пътя си. А много пъти целта е именно тази- ако в предишния живот двойката е имала тежка и болезнена раздяла, то задължително тези хора се срещат и в следващия, за да имат връзка и този път да се разделят с добро, като приятели. А не да остават заедно, щом не са си сродни души. Както казах, не познавам живота ти, но мога само да ти кажа нещо, което си е общовалидно- всеки човек преминава през определени житейски изпитания в различен план, като най-често срещаните са в любовен и професионален план, от тях не може да избяга почти никой. А онези хора, при които сякаш всичко се нарежда с лекота, веднага започват работа по специалността си или от раз срещат истинската любов, значи в миналия си живот са страдали много и вече са платили и са се родили с късмета си. Така че винаги си има и равновесие и справедливост, но ние не винаги ги виждаме. Когато изясниш собствената си ситуация и уроци, болката ще изчезне от самосебе си.
Анонимен коментира:
Напълно съм съгласна. Да бе, аз на 22 за пръв път имах приятел, тепърва изживявах любовни трепети, ще тръгна да се женя. Сега съм на 29 и още не съм срещнала правилния човек, но ми се иска да го срещам вече. Даже ми е чудно повечето хора като се женят млади, някак не изпускат ли една част от живота си? Вярно, те ходят по гаджета от 14-годишни и трупат опит по-рано, но пък тогава изпускат периода на мечтанието, на фантазиите,на приказността. Някак много бързо препускат през живота, а аз сякаш не мога така. Някак все си мисля, че всичко трябва максимално да се осмисли, да се усети, а този динамичен ритъм на живота ми идва малко на нагорнище, сякаш е по-трудно така да се потопиш в нещата, да ги усетиш в дълбочина. А за приспособяването към чуждия ритъм на живот- ами нали това му е майката, да си напълно зрял, другата личност също да е и така да се съберат двама души като сродни души, нали всеки си има кармическа половинка все пак. Даже е хубаво да се срещнат като оформени личности, а не да се оформят взаимно, какво му е чудото на това? А любовта трябва да е чудо.
Анонимен коментира:
Ужас! Потресох се от коментара на Стефи, как може да има такива хора не знам. Госпожо, Вие голям грях имате на душата- и не защото излизате с по-млад мъж, а защото двамата лъжете и губите времето на едно невинно младо момиче, как не ви е срам! И какво излиза сега, двамата си изживявате голямата любов, а момичето го използвате само за разплод ли? Това е извратено! Не знам дали имате деца, но помислете, че всичко се връща и това може да застигне и Вашата дъщеря или внучка един ден. Дано момичето час по-скоро разбере истината и се отърве от този извратеняк и си намери някой, който наистина ще я обича и уважава. Всеки заслужава любов, но не и за сметка на чуждото нещастие. Извинете ме, но чак ми се догади като го прочетох това, направо нямам думи.