Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Приятелят ми си пада по възрастни! Ужасена съм!

Приятелят ми си пада по възрастни! Ужасена съм!

Приятелят ми си пада по възрастни! Ужасена съм!
Здравейте, приятели. На 23 години съм, работя и живея в чужбина от близо 4 години. От 7 месеца живея с приятеля си, с който преминахме през невероятни трудности да осъществим връзката си, буквално се борихме срещу всичко и всички. . . Той също е емигрант тук, но не е българин. . с две думи аз имам само него и той има само мен. Като цяло е страхотен, наистина го обичам, но винаги има едно НО. . .

По природа съм си любопитна, особено що се отнася до миналото на мъжът до мен . . и от това ми качество досега нищо хубаво не съм видяла. .
Дълго се рових във Фейсбука му (който автоматично се превърна в наш общ щом заживяхме заедно и то по негова инициатива)и открих неща, които дълбоооооко ме потресоха. . А именно. .

Броени дни, преди да се нанеса при него той най-нагло е поканил жена (с която разбира се се е срещал неведнъж преди началото на нашата връзка) в този дом. Понастоящем МОЯТ дом (въпреки че това беше ужасно труден момент за мен, както споменах преминахме през ужасни моменти). И не каква да е жена.

Той е на крехките 25, а женището е на скромните 50. . . Изпаднах в шок. . . как може млад, добре сложен и симпатичен мъж да бъде привлечен от. . . това. . . нещо. . .

Та тя е по-възрастна от собствената му майка, тя е дърта и увиснала кошница, той сляп ли е бе? !
След това открих и други писания и романи с жена на същите години, чиято дъщеря е със 7 години по-голяма от него, жена с внуци. . .

Там нещата бяха далеч по-груби. Макар че от прочетеното ми стана ясно, че с нея е нямал сексуални отношения, въпреки че цитирам ЖАДУВАЛ за това, ме нарани далеч повече, защото нещата там бяха по-скоро емоционални, човек четейки би повярвал, че иде реч за истинска любов. . .
Длъжна съм да отбележа, че писанията с "истинската любов" датират доста преди нашата връзка, но това не прави нещата по-малко смущаващи. . . все пак приятелят ми харесва не просто зрели, а направо възрастни жени. . . за мен това е болест, той не е нормален, мисълта за това ме отвращава. . .

Не съм говорила с него за това, дайте ми съвет как да го направя, искам да знае, че съм наясно, че няма да подмина нещата ей така. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (62)

Изпрати
Вер
Вер
24.09.2015 12:02
"Той е на крехките 25, а женището е на скромните 50. . . Изпаднах в шок. . . как може млад, добре сложен и симпатичен мъж да бъде привлечен от. . . това. . . нещо.
Та тя е по-възрастна от собствената му майка, тя е дърта и увиснала кошница, той сляп ли е бе? "
Само да вметна.Аз съм на още по скромните 54 и смело мога да твърдя, че срещам много такива на крехките 23, които изглеждат, като чувал с картофи т.е много по зле от мен и могат само да ми завиждат на фигурата и външния вид, който имам за годините.Така, че е нормално ако и ти мила си от тях. Така, че по-леко с квалификациите.
13
1
илко
илко
04.04.2015 21:58
Кажи направо , че той е мюсюлманин и всички комемтари са излишно...
1
1
Мима
Мима
02.02.2015 07:35
Прочетох коментарите на две,на три...Но се замислих за авторката.Проблемът и е не в"дъртата лелка",а в това,че е заменена с друга жена,че е пренебрегната,лъгана.Няколко пъти прочетох статията и ми прозвуча като желание за мъст.Добрите и оптимистични хора,които имат малко повече "гънки"не се ровят в миналото,нито в личното пространство,не търсят възмездие-"няма да подмина нещата ей така".Обичат човека такъв,какъвто е.Авторката ми се струва,че е комплексарка,ниско интелигентна,без самочувствие,която иска да обсебва с ревността си,да е единствена и незаменима и вижда твърде черногледо.Щом те "отвращава"какво правиш с този човек?Намери си някой задръстеняк с акне,черноглед и ниско самочувствие като теб и нещата ще са наред.Като гледам датата това е било доста отдавна-има ли развръзка?Или нямаш смелост да споделиш?
9
4
taho
taho
12.01.2015 16:33
или май си измисля разни истории от скука
2
0
taho
taho
12.01.2015 16:31
какво стана с миризливеца
0
0
Ника
Ника
01.10.2014 21:36
Ей мацка виж сега...
Момиче на 18 години съм.
Има хиляди светове и Вселени, а ние хомо-сапиенс имаме уникално безмислената и ТЪПА функция - да бъдем ограничени в цялото си същество - ум, Душа, Сърце...И разбира се, всичко това си го правим сами. Мисълта ми е - не бъди именно такава. Годините са цифрички, които сами по себе си нищо. Момчето може реално да е имало връзка с тази жена, може да е имало чувства. Може би подсъзнателно търси зрялост, опит, разбраност, общи теми, общо ниво на разсъждения. Нещо, което се намира трудно сред цялата тази меркантилност сред обърканите хора без вътрешен център. Не бъди повърхностна. Не се рови в миналото на никого - имай елементарно уважение към всеки. Не прави това, което не искаш да направят на теб. Всеки има право да чувства, а какво чувства и към кого - не е твоя работа освен ако ти не си първоизточник на проблема (ако има такъв). Момчето може да си има вътрешни противоречия и борби (като всеки). Има покъртителни книги и филми на тематика - нашето визше Аз - над всякакви граници, които сами си поставяме. Не бъди тесногръда.
Желая хубав ден.
16
0
Възхитен
Възхитен
16.01.2015 02:43
Здравей мило момиче! От време на време си позволявам да преглеждам този сайт от чисто любопитство , чета както темите, така и коментарите на хората.Днес имах честа да попадна на твоя коментар ,който буквално ме ВЪЗХИТИ! Освен ,че имаш таланта да пишеш ,ти показваш и завидни психологически познания!Силно се надявам авторката да разбере смисъла , който си заложила в написаното. Светът щеше да е по хубаво място ако имаше повече хора като теб.Най-сърдечни поздрави! :)
8
0
СПП
СПП
05.08.2014 12:37
А аз като чета се питам едно - дали театъра не е бил за пари? ;) Млад, емигрант с над 25 години по-голяма...хич не ми се връзва...
2
3
ани
ани
06.05.2014 23:02
Аз не бих се притеснявала от старите му връзки.Това,което се разбира е, че май вие имате комплекси.По-млада сте,обичате го,не търсете в миналото,ще загубите красотата на настоящето.Може да е използвал по-зрелите жени за парите им или да е търсил друга подкрепа,все пак е емигрант.Много са готови на всичко,за да останат в опраделени страни.Помислете добре, вие какво сте за него,а не търсете проблеми.Всяка възраст има своята красота,един ден и вие ще го почувствате.Мъжете си остават деца завинаги и просто искат до тях добри и грижовни другари.
2
1
ивайла
ивайла
23.04.2014 22:09
Не обръщай внимание на кифлите които те съветват. Виж - просто е. Приятелят ти сбъркан или не си пада по възрастни жени.Няма лошо - различни сме.Бий му шута - кажи му сбогом и го прати да търси Стара чанта...Успокой се и продължавай напред. Успех....
8
3
нинджата
нинджата
12.02.2014 14:41
Ти си много заблудена явно...ми разбира се, че ще го привличат, по-възрастни, по-зрели,пищни жени, жени с характер, които знаят точно какво искат и как да го получат, особено пък в леглото!!!Секса със зряла жена е в пъти по-предпочитан и по-як отколкото с поредното младо к**ве, което не знае дори как да ти хване чепа...Кой те знае и теб кво дърво си в леглото, остави мъжа ти да си прави кефа хах!
7
11
Димитър Димитров
Ти пък що си мислиш,че секса с това дърто влечуго ще е нещо чудо голямо?Да не би всичките в тази възраст да са минали през порноиндустрията.Аман,от прост народ.
8
7

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 8
55
43
30
20
10
Дай твоята оценка: