Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Нормално е да не ти е комфортно след като знаеш, че той излиза с бившата си приятелка и я моли да се съберат отново. Да, понякога трябва да мине повече време, за да се отърсим от една раздяла и да забравим. Това, че той е с теб обаче, не означава (задължително) според мен, че те използва. Просто ТИ се чувстваш използвана, защото си "втората" в съзнанието му на този етап. Имай предвид, че доста често точно такива хора, които помагат за "забравата", се преврщат в най-желаните и обичаните и тогава от миналите неудачи на любовния фронт спомени за човека не остават никакви. Така че днес може да мисли с тъга за бившата си приятелка това момче, но утре няма и да се сети за нея, ако се влюби силно в теб. Разбира се, за да се случи любовта, трябва да има на първо място едни добри отношения и синхрон. Така че, направи каквото е по силите ти, за да бъде така, ако усещаш, че си влюбена в това момче. Старай се да бъдеш харесвана и уважавана. Ако е писано - ще се случи любовта и от негова страна, ако не е - здраве да е. Но случи ли се, няма да има и помен от бившата приятелка. Така че работи в тази насока. И то без превземки и ревности. Успех!
Анонимен коментира:
И знаеш ли - НЕ му говори повече за това какво искаш да бъде. Показвай чувства, но не с много думи в този контекст. Защото това може да го отблъсне. Искай контакт, но като се видите се дръж достойно. Не като жертва. Той НЕ ТРЯБВА да те съжалява. Иначе губиш. Дръж се по-загадъчно, доколкото си способна. Усмихвай се, дръж се топло, но не се принизявай пред него. Последното е нещо, което НЕ трябва да правиш.
Анонимен коментира:
Вики, много често се получава така. В началото не изпитваме кой знае какво към някого, но в последствие така хлътваме, че идва момент, в който се чудим на кой свят се намираме. Всички сме го изпитвали, повярвай ми. Защо не звемеш малко мента, глаг и валериана на хапчета от аптеката? Можеш да пиеш три пъти дневно по две хапчета. Просто за да се поуспокоиш. Билки са, няма да ти навредят. Нервната ти система не е добре в момента и ти го съзнаваш. Не може така да се продължава. Съветвам те да вземеш. Иначе, аз ти казах - ВРЕМЕТО ще покаже. Не бъди сигурна нито в "лоша" за теб развръзка, нито в добра. Знаеш ли, ... понякога просто ТРЯБВА да се оставим на течението... Иначе рискуваме да се самоунищожим...
Анонимен коментира:
Просто трябва да се успокоиш. Да насочиш мислите си И другаде. Въпрос на тренировка е. Постарай се да проявиш мъдрост в новата ситуация. Никога не е късно. Всичко е поправимо (без смъртта). Ти държиш съдбата в ръцете си - така го приеми. Така трябва. Усетиш ли го пълнокръвно, ще се почувстваш много, много по-добре. Горе главата и се усмихни! :) Малко офтопик: тук се коментира по един ужасен начин. Много хейт и мърсотия се леят. Е да, не бива да даваме бисерите на свинете, казано е. Апропо, защо се позволяват такива ужасяващи коментари... Много лоши хора, много...
Анонимен коментира:
Според мен просто трябва да се успокоиш доколкото е възможно. Това, че сте говорили и той ти е дал още един шанс, е хубаво. Но то НЕ ОЗНАЧАВА да мислиш единствено за вашите взаимоотношения и да не правиш нищо друго в ежедневието си. Това, което ти написах в първия си пост, според мен би следвало да важи с пълна сила. Иначе си обтягаш нервите, а това е ужасно. Разбирам те... Предложил ти е да сте приятели /каквото и да значи това/ - ок, приеми.Не губиш нищо. Дори напротив. А вече във времето ще видиш как ще се развият нещата между вас. Но със сигурност трябва да се опиташ, колкото и трудно да е, да надмогнеш себе си, негативните си страни. Ако искаш да съществува все пак шанс за нормална връзка. Дори и не само с него имам предвид, а принципно... Това са неща, които ти със сигурност знаеш. Колкото и да е трудно, просто трябва да стиснеш зъби за известно време и да се калиш. Да преодолееш себе си, както казах. По това трябва да поработиш. А вече какво е писано да се случи - времето ще покаже. Успех! :)
Анонимен коментира:
Възможно/най-вероятно си прекалила с ролята, която си играла в тази връзка. Нямам предвид, че съзнателно си тласкала взаимоотношенията към обтягане и негативизми... Просто така си поставила нещата. Във времето неговата любов се е стопявала, докато накрая напълно е изчезнала. И в случая това е нормално - при вечните сцени, както описваш, прощавания... и пак наново. Подобни неща изхабяват една връзка, колкото и да е перфектна в началото. Можеш да излезеш от състоянието, в което се намираш в момента, сравнително бързо, разбира се. Просто осмисли ежедневието си максимално, за да се чувстваш пърноценна и полезна. Ти ще намериш начин за това при желание от твоя страна. Поставяй си краткосрочни цели, които преследвай и постигай. Не прави грешката да търсиш нова връзка веднага. Максимата "Клин клин избива" едва ли ще бъде най-подходяща в подобен случай според мен. Горе главата и успех! Не се отчайвай, животът продължава!
Анонимен коментира:
Виж, това са проблеми най-вече от битово естество. Преосмисли отношенията със съпруга си на първо място. Това, че сте в Германия, не определя личните ви отношения. И в БГ да сте, ако са назрели проблеми, ще се отприщят. Помисли просто по-сериозно върху нещата и направи равносметка за всичко.
Анонимен коментира:
Е какво като си влюбена в съученика ти, с когото приятелката ти се лигави и си имаш същевременно гадже??? Това е най-нормалното нещо на света. Прави каквото ти харесва и на тези години не се съобразявай с никого и с нищо.
Анонимен коментира:
Малко вероятно е учителят да е "влюбен" в теб, все пак. Но това не ти прачи да се насладиш на емоциите си .:)
Анонимен коментира:
Една проста фантазия, тъй като ти липсва реален мъж на момента, който да удовлетворява изискванията ти пълноценно. Нищо повече. И аз сънувам моя колега, с когото имаме закачка от 1 година насам и който е верен на жена си и не е коцкар. Това, само по себе си, не означава нищо.