Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Опитва се да я забрави, като се разнообразява с мен

Опитва се да я забрави, като се разнообразява с мен

Опитва се да я забрави, като се разнообразява с мен
Здравейте, искам да споделя с вас какво ми се случва и искам да ми напишете вашето мнение.
Запознах се с въпросното момче преди малко повече от година и то съвсем случайно чрез една моя приятелка. Писахме си след това, малко по-късно ме помоли пак да сме излезели, но аз го отрязах, няма значение причината, нямах приятел тогава. И така, всичко отшумя, той си хвана приятелка след кратко време и повече не се чухме. . . До Великден, когато го срещнах случайно в един магазин. Почнахме пак да си пишем почти всеки ден малко повече от месец преди да излезем. Разбрах в последствие, че е скъсал с приятелката си, много беше наранен, видях го в погледа му.

Почнахме да се виждаме много често, той ме търсеше, както и аз него, приятна компания е, не мога да отрека, с времето станахме нещо подобно на приятели с привилегии, защото вече всеки път като излезем се натискаме и целуваме, дори на 2 пъти почти се стигна до секс, но аз спрях. Имах чувството, че чрез мен се опитва да забрави бившата си. Реших да се отдръпна малко от него, просто защото не мисля, че това ще завърши добре за мен. Разбрах, че откакто са скъсали те двамата, продължават да си излизат по приятелски, при което излизане, той я моли да се съберат отново, но тя го реже. /Само да уточня, че тя го е заразяла, като преди това му е изневерила/ Пишехме си от дъжд на вятър, докато не дойде миналата седмица, когато една нощ ми се обади да ме чуел как съм и почна да ми говори как съм му липсвала и т. н. , неща, в които не вярвам, разбира се.

Видяхме се през нощта, познатия сценарий, след няколко дни пак ме потърси по телефона да ме чуел, при което позвъняване аз го помолих да се видим малко по-късно, за да си поговорим. Казах му, че не искам вече като се видим да се целуваме и натискаме, искам да си бъдем приятели в истинския смисъл на думата, а той почна да ми говори глупости от рода на че според него между нас щяло да се получи, но не искал връзка за момента не просто с мен, ами с която и да е друга, което не е вярно, защото знам, че иска връзка с бившата си, та въпроса ми е: Кой мъж би искал да се събере с предишната си приятелка, която го е зарязала и му е изневерявала? Нали уж мъжете по-трудно прощавали изневери, според мен това да се опитва да се съберат пак е все едно да плюе върху себе си, но искам да чуя и вашето мнение. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
коко
коко
06.01.2016 13:38
Ако почуства тръпка към тебе, ще се превърнеш в номер едно. Поне при мене е така. От тебе зависи всичко. Ако и ти искаш да си с него се бори. Покажи му, че си повече от бившата
2
0
Нина
Нина
02.11.2015 11:19
Един мъж може и да няма чувства към жената,но самият факт,че не си негова го побърква и го кара да те иска повече. Според мен това момче не уважава себе си,какво остава за теб? Бягай от такива хора и ги остави да си оправят кашата сами!!!!
2
0
Пламена M.
Пламена M.
02.10.2015 10:24
Мисли че ще се получи между вас, после не искал сериозна връзка.. мъже :Д Мен самият факт, че се вижда с нея и я желае повече от мен, би ме отблъснал. А и ти сама пишеш, че звъни през ден - два, какво е това отношение? А на въпроса ти за мъжете и как така прощава изневяра - на думи може и да не прощават, но когато са хлътнали до уши и са оплетени добре в мрежата на някоя жена, са склонни да правят дори по-големи глупости от нас. Мисля, че трябва да го оставиш за известно време, да си изчисти отношенията и съзнанието и тогава, ако още имате желание и двамата, да опитате.
0
0
greenapple
greenapple
13.09.2015 11:43
Нормално е да не ти е комфортно след като знаеш, че той излиза с бившата си приятелка и я моли да се съберат отново. Да, понякога трябва да мине повече време, за да се отърсим от една раздяла и да забравим.
Това, че той е с теб обаче, не означава (задължително) според мен, че те използва. Просто ТИ се чувстваш използвана, защото си "втората" в съзнанието му на този етап. Имай предвид, че доста често точно такива хора, които помагат за "забравата", се преврщат в най-желаните и обичаните и тогава от миналите неудачи на любовния фронт спомени за човека не остават никакви. Така че днес може да мисли с тъга за бившата си приятелка това момче, но утре няма и да се сети за нея, ако се влюби силно в теб.
Разбира се, за да се случи любовта, трябва да има на първо място едни добри отношения и синхрон. Така че, направи каквото е по силите ти, за да бъде така, ако усещаш, че си влюбена в това момче. Старай се да бъдеш харесвана и уважавана. Ако е писано - ще се случи любовта и от негова страна, ако не е - здраве да е. Но случи ли се, няма да има и помен от бившата приятелка. Така че работи в тази насока. И то без превземки и ревности.
Успех!
7
27
Потребител#161181
Благодаря за отговора ти, изключително много ми помогна, въпреки че бях песимистично настроена, че такива неща не стават наистина, каквито си описал/а, аз все пак реших да последвам съвета ти и проработи, вече сме заедно!
3
0
Хах
Хах
13.09.2015 00:34
Значи тука има голямо значение на колко години сте. Ама така, като гледам каква дилема те мъчи... 100% сте на под 18г. Споко, хормоните ви бушуват, не знаете какво искате от живота... и така. Мани го тоя и си гледай напред. ;)
1
46

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: