Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Имаш една майка грижи се за нея така както тя се грижела за теб , а колкото до тоя забрави го щом не е уценил добротата ти значи не те заслужава :) гледай напред с високо вдигната глава и сбъдни всяка мечта любовта ще дойде сама без да я търсиш и да се измъчваш :)
Анонимен коментира:
Има само един начин нещата да се оправят :) викат му права лопата бой бой докато неможеш да си поемеш въздух . Как може жена да мрази дете ? Такива като теб никога не трябва да имат деца !!!
Анонимен коментира:
20 мин загуба на време в четене на двете истории ... Обесняваш се , че си истински мъж ама май май само пред компютъра ? Ако някой някога заплаши жена ми камоли детето с убииство и да ги тормози ще му се види тясен света . Защо се обесняваш какво е можело да направиш , а не си го направил ? Или те е страх да застанеш пред този Я и да му обърнеш носа или яко те е шубе да заведеш дело за психически тормоз и само си говориш ... странни хора сте вместо да предприемеш някви действия ти се обесняваш по форуми какво можеш да направиш , но неискаш .
Анонимен коментира:
Затва говоря писнало ми е от такъв тип жени . Имах 3 годишна връзка мислехме за деца дори се пренесе да живее при мен докато един ден не я заварих с един от така наречените ми приятели в нашето легло .... Събрах и багажа и изхвърлих всичко от 8 етаж , а пича до ден днешен като ме види бяга на другия тротоар . След това разбрах , че не е била само с него , а с още 3-ма или поне само за тях разбрах
Анонимен коментира:
Кви кафенца кви пет лева :D Привличам ги като магнит не съм паралия , но не съм и беден. С почти всяка която съм излизъл е очаквала да я разкарвам по кафета дискотеки , че по някой път направо си искат без срам . Слави незнам къв е твоя телевизор аз съм си доволен от моя вади хубава картина:) Умея да давам , но ако видя , че си заслужава. Нестава на 3-я ден от както я познавам да ми каже " дай ми 50 лв. че ми се излиза на дискотека " . Имах случай в който момичето направо си го каза ако имаш пари и ме глезиш съм твоя . Е после кажи как да давам ? Излизат с по двама трима и после реват че нямало мъже . От Пловдив съм и честно да си кажа ако не е материалистка е куха лейка :) повечето нямат елементарна култура , излизаме на ресторант , а тя ме гледа и пита защо са ми две вилици едната малка другата голяма . Свиркат на сервитьора като искат нещо . Гледаш хубаво момиче , а между ушите празно