Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Любов, омраза, лъжи, интриги и клевети - това е моята история

Любов, омраза, лъжи, интриги и клевети - това е моята история

Любов, омраза, лъжи, интриги и клевети - това е моята история
Преди година публикувах история тук озаглавена “Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство! В началото на историята написах защо я публикувам и какво ме накара да я напиша. Имаше много коментари с съвети и възмущения, с подкрепа и уважение докато един ден аз реших да съобщя ма хората които са главните герой в нея като смятах, че така ще си вземат поука и особено Я(така ще наричам мъжът тук в тази история главния виновник) и ще спре да злослови по мои адрес , че ще спре да тормози мен и семейството ми и най вече съпругата си М и да я бие и да е кара на сила да пише жалби с-у мен пълни с лъжи и клевети.

Но уви това не стана напротив офанзивата с-у мен започна още по ожесточено, написах втора история с истината за всичко което се случваше с нас и всичко което те са причинявали в миналото и сега на М , но и след нея тези хора не си взеха поука и не се спряха, а още повече се озлобиха, (хората са казали истината боли и то много боли) Заболя ги и то доста затова се нахвърлиха в–у мен като бесни кучета и аз им отговорих с следваща история разкриваща още истина за тях, която се опитвах да им е спестя, но както и очаквах те отново не се спряха.

В коментарите под историите избълваха какви ли не обиди и клевети по мои адрес неща, за които могат да бъдат подведени под отговорност особено за това, че ме обвиниха че съм дал 3000лв на мутри да убият Я и самите те подстрекаваха хора, които знаят кои съм да ме пребият а това се преследва от закона . Пишеха под чужди имена като се преставяха за мои познати или техни но нещата които пишеха и клеветите по мои адрес си ги знаеха само те никои друг а и всичкото това те са го писали в жалбите си с-у мен, така че странични хора няма как да знаят това особено хора, които ме познават няма как да напишат тези лъжи и клевети.

Този Я и неговите деца са толкова ограничени и неосведомени, че изобщо не се замислиха че при една евентуална моя жалба до ДАНС те ще бъдат открити и разследвани и ще им се повдигнат обвинения за заплаха за убийство и за подбуда към такова, а щом има заплаха за убийство и то в публичното пространство и в интернет това се разследва и се проверяват и доказват айпи адресите. Аз не го направих, оставих ги да си бълват глупостите обидите и клеветите, но за тях това тук бе малко и продължиха с жалби до полиция и прокуратура, и тъй като нямаха как да докажат, че написаното е лъжа те се опитаха с лъжи и заблуди да накарат властта да ме спре да пиша и публикувам истината за техните действия и използваха М за всичко тва като оръжие.

Напълниха и главата с куп глупости за мен успяха да и внушат че всичкият тормоз и побои които й налагат е заради мен и че аз нарочно правя какво ли не за да ги предизвиквам да е бият и тормозят , че тя и аз сме виновни за всичко а те са правили всичко това защото са искали да си запазят семеиството (това да биеш и да преследваш жена си да я унижаваш публично и да я изкарваш проститутка и наи долна пачавра било борба да си запазиш семеиството , и да замасвеш децата си и да ги караш и те да правят същото с нея било много добро и нормално. Ако всяко семеиство на този свят така разсъждава и действа то докъде ли ще стигне този свят)

Така за една година тази жена под техно влияние подаде над 10 йалби с-у мен и забележете в тези жалби тя пише от името на Я и децата си описва техни думи неща които те са и казали че аз съм направил без тя да е свидетел на тях , по закон тя няма право да подава жалба от чуждо име и да описва какво те са и разказали а тези неини деца са пълнолетни и грамотни съпругът й също и по закон те трябва да си подадът жалби по установеният ред.

И най-важното на което сме се смяли и учудвали не само аз но и разледващите полицаи М пише в всяка една жалба, че заради моите действия, които описва в жалбите и които са и ги преразказали Я и децата й тя е бита и тормозена от Я и аз съм ги правел нарочно защото така Я ще я бие. Историите написах сам и единственото нещо което съм скрил в тях е това че ние с М започнахме и имахме връзка и то много силна връзка която не бе сексуална - основаваше се на силни взаимни чувства, разбирателство и уважение с една дума ЛЮБОВ, която никои от тях не разбираше и никои не е изпитвал и няма да изпита защото не знаят самото значение на тази дума.

В писмо лично до мен от М в писмата в този сайт тя ме упрекна за това че съм скрил за любовта ни като ме караше да я разкрия, като с това смяташе, че ще ме уплаши и че мен ме е страх да не разбере съпругата ми. Само че тя так и не се досети че вена ми вече знаеше истината, тя искаше и търсеше отмъщение затова че неиният съпруг знае и е бие и тормози за това а аз си живея спокоино искаше да се докаже и пред Я че вече ме мрази и няма нищо общо с мен и ще му помогне да ми отмъсти за всичко като разкрие пред жена ми истината, но никак не се замисли че когато аз разкрия тази истина какви ще бъдат последисците за нея след като Я е болен от ревност а такъв човек е способен на всичко . Е аз разкрих цялата истина в четвърта история, написах всичко с подробностите за да разбере че не ме страх да кажа истината за нас, написах за нашите мечти и желания , къде сме били какво сме правили, какво сме изпитвали един към друг и как сме искали и били готови да имаме неше дете и да сме заедно.

Знам че това нарани много жена ми ни трябваше да го напиша за да им докажа че не съм страхливец и че моето семеиство не е като тяхното и не живеем под заплаха и тормоз както те . Както и очаквах истината вбеси Я и децата му и те започнаха в коментарите си да бълват какви ли не обиди и клевети по мои адрес и на супругата ми, няма да ги цитирам о те са долни лъжи и клевети за което мога да им потърся отговорност и да си понесът последствията които за тях и положението в което са сега ще са катастрофални.

М така и не разбра че аз не правя и не предприемам нищо с-у Я и децата им защото всичко което направя ще и навреди и за всичко тя ще пати. Колкото повече си мълча и не предпиемам нищо с-у тях те толкова повече злобеят и се опитват с лъжи и интриги да ме набеждават в неща които те самите са извършили спрямо мен или М , с една цел да ме злепоставя и накарат полиция или прокуратура да ми потърся отговорност а другата им цел е да ме изскарат пред М виновник за неините страдания с цел да ме намрази и така те да са спокоини че тя ще си остане при тях . М подаде жалба в ДАНС с-у мен с мотив че аз съм бил подал с-у нея жалба до ДАНС и без да се замисли че аз ако наистина бях подал в ДАНС жалба с-у тях какво щеше да стане и какви щяха да бъдат последствията за тях особено за Я и за синът им след като имаше публична заплаха за убииството ми и тежки обвинения с-у мен за поръчано убииство на Я.

Другото което е накарало да подаде тази жалба са историите които съм публикувал тук, с това че с всичко написано аз съм я очернил пред хората, така и не се замисли че с тези жалби пълни с лъжи с-у мен тя се очерни и изложи сама и то с това че самата тя доказа пред всички че ги пише под влиянието на Я и че самият Я е този които я бие и тормози а не аз и това самата тя го потвърждава в жалбите си. Тази жена забрави че не аз разпространих в селото и в квартала в Монтана дето живеят, в всичките и работни места че тя била пропаднала жена че взимала наркотици и проституирала за по 5 лв, че изоставила децата си и те гладували (деца на 22 и 20г) и се мъчели и живеела с любовника си и всеки ден вдигали яки купони (всичко това бе разпространено от Я и родителите му и родителите на М и бе доказано с свидетел, че те са го направили, а също така го има и в полицията в вид на жалба подадена от неините родители и Я), М забрави кои ходеше по квартирите и заплашваше хазайките й и разпространяваше по горно написаното.

Кои ходеше в работното и място и вдигаше скандали с цел да я уволнят и тя да остане без финанси че да се завърне при него , кои се хвалеше че ще прави всичко възможно тя да е без работа и пари така че да е зависима от него и да стои при него, кои се хвалеше че ще я накара с цената на всичко дори и да съсипе и погуби живота на децата си М да ме намрази и да се обърне с-у мен . НАПИСАХ историите защото исках да покажа на всички истината за тази жена , да я защитя и не само нея но и мен исках да очистя името си и не само моето но и неиното от лъжите и клеветите с които ни очерниха неините родители, съпругът й и децата й всичко това бе в отговор на лъжите които те разпространиха публично навсякаде все пак имам право да се защитя и да докажа истината пред хората избрах този начин вместо да им потърся съдебна отговорност за всичко това защото зная че това ще е пагубно за тях особено за М и дано някога тя да го осъзнае въпреки че за момента иска и се готви да ми потърси на мен отговорност за написаното в историите , нека да го напарави ако има поне малко срам или съвест или поне капка достоинство нека да го направи то хората са казали едно нещо „НАПРАВИ ДОБРО И ИЗЯШ Л. . . . . . НО“ сигорно това заслужавам според нея за добрината си и за жертвата която направих за нея.

Обръщам се към М защото зная че рано или късно ще прочете тази история –– Моля те преди да подадеш поредната си жалба с-у мен спомни си как се чувстваше с мен когато бе до мен какво изпитваше към мен и аз кем теб спомни си какво преживяхме заедно, какво направих за теб и на какво бях готов за теб , спомни си за какво мечтаехме и какво си обещахме и кои изпълни обещанията си докраи и кои не ги спази.

Спомни си аз някога да съм те нападал и подавал жалба с-у теб , да съм те обиждал или наричал с обидни думи , спомни си някога да съм нападал и преследвал децата ти да съм ги обиждал и заплашвал , спомни си какво съм сторил за тях и какво не съм заради тях . Познаваш ме много добре и помисли добре аз способен ли съм да направя това в което ти ме обвиняваш само защото те така са ти казали и защо след като аз те търся и настоявам да разговаряме с теб и да ти докажа истината ти ме избягваш, БЯГАШ от истината не искаш да я разбереш, защото така е по лесно или не ти позволяват да я разбераш.

МОЖЕШ да ме обвиняваш за всичко дори и за в положението на което се намира България но няма да можеш да ме забравиш никога защото аз те направих щастлива накарахте да се почустваш жена обичана , желана , уважавана и ценена . Мога само да ти кажа че аз не съм направил нищо от това в което ме обвинихте особено в последните две жалби аз не съм писал на твоята приятелка нито на съпругът и мога да го докажа но ти не искаш да ме изслушаш нито да погледнеш фактите и доказателствата та а камо ли да помислиш трезво мога ли аз да го правя това след като знаеш чувствата ми към теб.

МОЛЯ ТЕ само да по мислиш в-у следното, каква полза имам аз да правя тези неща и да ти причинявам тези страдания с това какво губя и какво печеля от това, КОИ има най голяма изгода и печалба от това , кои има полза от това ние с теб да се мразим и да се нападаме един друг, кои е печелевшият от това, кои има за цел да се мразим, да не се виждаме и на мен да ми бъде отмъстено , кои търсеше причини и поводи за да те бие и тормози и когато не ги намираше си ги създаваше и предизвикваше сам или с помоща на децата ти и мнимите приятелки ПОМИСЛИ добре в-у тези неща и сама ще си отговориш кои стои зад всички писания и всичките ти страдания.

Дано това което ще ти кажа да ти отвори очите „има една римска сентенция ‘Разделяй и владей ‘ в миналото римляните са изсползвали това за да завладяват по лесно племената които са били в съюз и така са ги държали по лесно и в робство . ”Това което прави съпругът ти родителите ви и децата ти не ти ли прилича на същото . В миналото римляните са настройвали с интриги и сплетни тези племена едно срещу друго докато те взаимно се избивали а след това Рим ги завладявал а какво правят твоите хора с интриги, лъжи и сплетни ни настройват едн с-у друг за да се мразим и да се излагаме в полицията с жалби и нападки един с-у друг, това го правиш ти защото не осъзнаваш истината аз него правя защото отдавна проумях каква е целта на мъжът ти , дано само някога и ти я проумееш ! Ще завърша с един цитат „АКО ИЗВЕДНЪЖ СТАНЕШ ЛОШ ЗА НЯКОГО. ЗНАЧИ МНОГО ДОБРО СИ НАПРАВИЛ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (21)

Изпрати
alviana
alviana
27.06.2015 17:21
mnogo negramotno napisano,nerazbiraemo i pulno s mnogo pravopisni greshki. Chovek vredi ne samo na sebe si,no i na okolnite. Razbil si edno semeistvo i ti i jenata ,koyato uj obichash i uvajavash i tia e vinovna. İ dvamata si plashtate za tova,koeto ste storili na supruzite vi. Bi bilo po-chestno ,ako biahte v razvod ili jiveehte po sami togava da mi stane muchno za teb i tova,koeto si napisal,no ti si poredniya prelubodeinik jalvasht se tuk.
2
1
Иван
Иван
28.06.2015 16:12
хубаво е когато кориш някого за това че е писъл с грешки и ти да пишеш без грешки и разбрано и то на кирилица .Срамно е да се наричаш българка и да даваш коментари написани на латиница ,и още повече да пишеш глупости ,прочети историята добре и даваи тогава съвети,тя може да е написана с грешки но е разбираема за хората които имат поне малко акъл .Защото не само не ти е уместен коментара за правописа и грешките но и коментара за историята ти е неуместен и глупав без никаква връзка с историята ,така както и самото име с което се представяш
0
0
Иван
Иван
12.05.2015 12:11
20 мин загуба на време в четене на двете истории ... Обесняваш се , че си истински мъж ама май май само пред компютъра ? Ако някой някога заплаши жена ми камоли детето с убииство и да ги тормози ще му се види тясен света . Защо се обесняваш какво е можело да направиш , а не си го направил ? Или те е страх да застанеш пред този Я и да му обърнеш носа или яко те е шубе да заведеш дело за психически тормоз и само си говориш ... странни хора сте вместо да предприемеш някви действия ти се обесняваш по форуми какво можеш да направиш , но неискаш .
2
2
РАЯ
РАЯ
04.08.2015 16:18
Албена много филми гледаш....И вярваш като малко дете...
0
1
РАЯ
РАЯ
04.08.2015 16:15
абе как ще го направи ,като той разбива семейството на тези хора....и Я трябва да обърне неговият нос....
1
1
Албена
Албена
28.06.2015 16:27
само едно ще те попитам Иване ти как би постъпил в този случай и при това че директор на областна дирекция полиция закриля този Я и прикрива данни за него до прокуратура ,с какви доказателства ще отидеш в съда след като всичко е изчезнало и към кого ще се обърнеш ако след като осъдиш този Я или го набиеш (както ти казваш)а той от злоба потърси отмъщение като ти запали колата или къщата и продължи да преследва съпругата ти и детето ти с цел да ги убие .Нали знаеш че все пак живеем в България където невинните се преследват от закона а виновните си живеят безнаказано .Дай сега съвет на този мъж при тия условия дето ти споменах ти как би действал
1
1
оффф
оффф
21.03.2015 16:07
Как може да сте толкова неграмотни бе, хора? В кой век и свят живеете? Едно изречение не можете да напишете без грешка, а сте седнали да оправяте света. А относно историята на Пламен ще кажа следното. От всичко, което прочетох оставам с впечатлението, че Пламен е "дребна" душица, която явно няма какво да прави и се чуди какви проблеми да си създаде. Не само на себе си, а и на другите. Изобщо не разбрах защо трябва да разказва някакви истории за някакви хора на подобни места.....кого го интересува това? Ако е видял някакво престъпление в действията на някой да беше се обърнал към съответните инстанции. Не само, че не го е направил, но и след като е видял, че действията му създават проблеми на "любимата" му той не е спрял, а е продължил. На това ли му вика любов??? Това е просто комплексарщина и напълно отговаря на поговорката "не искам аз да съм добре искам Вуте да е зле". Независимо от това, че е създал проблеми на любимата си не се е спрял докато не си довърши клюкините, за да задоволи собствената си мерзост. "Много важно, че тя яде бой, той "безстрашния" ще си довърши мизерийката докрай, само за да "докажел" на някой си, че не го е страх". Ако аз съм тази жена не само, че няма да си помисля да се върна при теб ГЛУПАКО, но ще направя така, че никога повече да не се доближаваш на поне 1000 км от мен. И не защото някой ме е настроил срещу теб, а защото ти самия си го постигнал с действията си. Твоето предателство спрямо тази жена, която уж обичаш я е накарало да избере боя и тормоза пред теб.... Помисли си какъв мизерник си.....Ненавиждам хора като теб - егоисти и егоцентристи, мислещи само за собственото си удоволствие без грам човещина, без съпричастност към "ближния". Не мога да проявя съчувствие към Вас. Да ми прощава Бог!
2
1
РАЯ
РАЯ
04.08.2015 16:22
ЕТО това ми хареса много,правилна характеристика направи ОФФФ
2
0
ивелина
ивелина
22.03.2015 20:59
по голяма тъпотия от този коментар не бях виждала .Личи си че е написана от жена която е засегната и то много от всички истории написани от този човек.Ако тя е страничен читател защо си крие името и как от тези истории тя стигна до тези изводи ,след като никой друг читател не стигна до тях,от което е видно че тя е от засегнатата страна ,и обвинява Пламен точно в това което той се опитва да докаже че не е негово дело .Къде тази жена е прочела че той не се е обърнал към инстанциите ,след като той твърди че се обърнал и то многократно.А ако се бе потърсил сметка на Явор за всичко което е причинил на него и семейството му до къде щеше да се стигне ,когато правосъдието накаже Явор и го задължи да заплати обезсщетение,това нямаше ли да се отрази на децата на Явор а от там и на Миглена .З авсички нас е ясно защо Пламен не е предприел никакви действия с-у Явор само на тази жена не е ,за което се питаме дали тази жена знае значението на думата ЛЮБОВ,и знае ли какво е да обичаш и да бъдеш обичан изпитвала ли е някога това чувство и както казва тя Бог да ме прощава дано и тя попадне в същата ситуация като Миглена и Пламен да видим тогава така ли ще пише.Но силно се съмнявам че този коментар е на самата Миглена ,която от тормоза които със сигорност мъжът и продължава да и налага и то доста по ожесточено от преди ,сега обвинява за всичко Пламен и най вече за това че той е предпочел съпругата си пред нея и семейството си и са щасливи
1
0
ивелина
ивелина
31.01.2015 16:59
Чета всички историй тук особено тези ,който са свързани с домашно насилие . Аз също съм преживяла това ,живота ми беше ужасен ,но ако това е истина тук в тази история то тогава моят живот е бил по добър .Смятам че историята е истински ,никой не би си направил труда да пише и разпространява лъжи на такава тема ,едно че това унизително и подигравателно ако е лъжа ,друго че ако е лъжа попада под ударите на закона .Невярвам автора да е толкова глупав и наивен или нагъл че да напише лъжи тук пред цяла България.МНого се ядосах на жените които нападат автора и го обвинват че се меси в чужд живот.,особено тази нели80 .Първо го подкрепя а след това напада и казва неща всякаш тя е свидетел на всичко ,незнам защо тази жена твърди постоянно че той тормози това семейство и че го прави от ревност ,откъде така е добре осведомена за това или защо смята така ако не е осведомена .Подразниха ме и жените които пишат че тази жена така заслужава за това защото е имала връзка с автора .Как могат да си мислят такива неща и да ги исказват на всеуслошание,това е срамно за една жена да мисли така .Закона и не само закона но и морал казва че никои няма право да посягва на на по слабите независимо те какви са и каво са сторили .Всяко посегателство се реследва и наказва ,с една дума никой няма право да бие друг .Това че те са семейство не дава право на тпзи Явор да е бие каквото и да извършила нито пък да я притежава и да и забранява .Нека тези жени да се поставят на неиното място и да изживеят неиният живот ,и тогава да дават оценки.Знаят ли тези жени какво е домашно насилие ,и кое закона приема за насилие ,нека да го прочетат ,нека да видят там какви са съветите към хората които са свидетели на домашно насилие и тогава да обвинват автора че се меси в чужди семейства .Точно заради такива жени като вас и хора които виждат насилието и си премълчават много жени са бити дори убивани или са се самоубивали.Това ли икате да се случи с тая жена ,искате всичко да се потули и смятате че ще и помогнете така ,не напротив вия е убивате ,и ако се случи нещо с нея вие ще сте виновните а не Пламен и ако той ви обвини в това не само аз ще го подкрепя а зад него ще застанат хиляди жени и организации.Нма закон който да ви накаже за това ,но има господ и природа те ще ви съдят ,и това ще ви тегне на съвеста .
Искате да заблудите всички тук читатели че Явор е простил всичко на Миглена ,и че живеят щастливо и се обичат.А замислихтели се дали Миглена му е простила за побоя , за преследването за унеженията и обидите ,ако мислите така се заблуждавате тя не муе простила нищо ,щом не му е простила изневярата и педофилията и е потърсила разбиране ,съчуствие и любов при Пламен.значи никога няма да му прости всичко това което е извършил особено това че тя е разбарл какво е истинската любов и Явор я е откъснал от тази любов .Никога ама никога няма да му прости това ,нито една жена не би му простила а камоли да е щастлива с него и да го обича.Няма такава жена и не съществува която да прости на мъжът си за всичко което и е причинил особено боя и наи вече това че е посягал на малки момичета ,което е долно и гнусно.Засрамете се вие сте жени и може и вие да попаднете в такава ситуация или вашата дъщеря,никой не е застархован ,ако вие нямате нищо общо с това семейство и сте истински и нормални жени няма как да пишете такива коментари и такива глупости,това не е нормално .Казва ви го жена преминала през този ад ,жена преживяла такъв кошмар но с помоща на такъв мъж като автора преодоляла всички трудности и сега живее щасливо с този мъж.Децата ми осъзнаха всичко чак когато ги оставих при баща им и разбраха що за идиот е той и че ги лъгал и заблуждавал ,а също так и подкупвал като този Явор.Сега са при мен и сме щастливи всички , а съпругът ми стигна дъното и живее сам самичак че дори и родителите му и мойте които му помагаха и подкрепяха. сега го изоставиха .Година бях разделена от деца и родители но вече всички са с мен ,простих им всичко и жевеем щастливо.
Казвате че пламен е накрал миглена да бъде с него и я излъгал и изнудвал за да е с него,и че тя докато е била с него той е преследвал заплашвал и тормозил децата и .Не мога да бъда съгласна с вас .Първо не смятам че тази жена е толкова глупава и заблудена че да се остави някои да я излъже или изнудва и заставя,а и не виждам с какво ще бъде изнудвана и заставяна .Как и по какъв начин този човек е държал насила и с лъжи при него и как за тия години жена му не е разбрала ,коет означава че такова нещо не е имало .Цялата тази тяхна врузка се дължи на взаимна любов,това са цели 5 години.Как така този мъж е преследвал и тормозил децата и и въпреки това тя е била с него че дори е напускала мъжът си и тях ,няма такава жена която любовникът и да тормози децата и ,и въпреки това тя да е с него и да го обича ,което говори че той не е преследвал и тормозил децата и.едно е да се е опитвал да им покаже истината и да раговаря с тях ,това не е тормоз ,нито заплаха .Твърдите че вор е били простил всичко на Миглена ,съмнявам се и то мниго се съмнявам ,ако този човек искаше да и прости щеше да го направи веднага след побоя над нея .И наи напред щеше да поиска от нея прошка за побоя и тормоза и тогав да и каже че и прощава и наистина да и прости и зарави всичко.Така тя щеше да скъса с Пламен а не да продължи връзката си с него.А защо я продължила ами защото този Явор и е натяквал ,тормозил заплшвал ,държал се като господарят в къщи той коли и беси и това я е накарало да продължи връзката с човека които я обича ,уважава и цени като жена ,всяка жена това иска уважение и разбирателство и тя го е открила в лицето на Пламен.Но както всички насилници Явор вместо да се осъзнае и да и прости той е продължил да я тормози и бие .Ето защо тя е бягала толкова пъти ,ще питате защо се е върнала ,нали .Ще ви кажа жени като нея и мен кото сме насилвани години наред и нямаме подкрепа нито от деца нито от родители ,за нас има само едно решение да седим и да мълчим ,да се примирява ме с всички и да испълняваме безропотно всички желания на насилника .Живеем ден за ден и се надяваме някой ден да стане чудо или насилника да умре.Е аз поне имах смелоста да се преборя и да напусна моя насилник ,но до мен стоеше тояно такъв човек като автора и се бореше и стрдаше заедно с мен .Аз за разлика от Миглена не предадох човека които ми помагаше и подкрепяше ,човекът които ме обичаше и бе готов на всичко за мен ,такива хора не се предават, напротив за такива влизаш в огъня ако трябва
1
0
милена стоилова
милена стоилова
07.12.2014 19:41
Обръщам се към Надка и всички други които нападате и клеветите Пламен .Смятате ли че всички които сме чели историите и не коментираме че ви вярваме и че сме съгласни с вашето мнение.От вашите коментари разбрахме що захора сте ,вие сами доказахте това за което Пламен пише че е истина и че вие сте точно такива каквито ви описва .Защо смятате че всички читатели са глупави и ограничени като вас и не схваща ме какво целите с тези обвинения и клевети с-у Пламен .не вие само се заблуждавате че хората ви вярват сами си коментирате лъжите и ще ви кажа защо мисля така и не само аз мисля това.Ами вие пишете неща които нямат много общо с историите и не доказахте нито веднъж че казвате истината ,напротив противоречите си .Ако вие бяхте прочели добре всички истории щях те да видите защо той е написал тези истории .Щяхте да знаете че всяка история започва с мотива за написването,и че в нито една история той не моли и не търси помощ или подкрепа и че няма нужда от това ,както в последната история той не търси помощ ,напротив той предупреждава че ако не се спре с клеветите и тормоза над него и семейството му той ще предприеме стъпки с които може да ви съсипе и унищожи което показва че този човек има търпение и чест ,но май на вас ви липсва не само последното но и още много неща .Всеки мъж на негово място нямаше да ви търпи а щеше да ви унищожи.И за да съм напълно права с това което твърдя ще ви кажа само едно мислите ли че някой ви вярва на твърденията че тои преследва и тормози това семейство и как ще го потвърдите след като дори и полицията и прокуратура че дори и ДАНС не ви вярват и нищо непредприемат с-у него.Как ще ни убедите че тази жена е имала връзка цели 5 години с този човек и ако той бе такъв тя защо е била с него ,как ще ни убедите че тя сега е щастлива и обич мъжът си след като е пребита от него след като е бягала че дори го е осъдила .Май няма как да ни убедите така че вие се засрамете с глупостите си които пишете с-у Пламен ,никой ама никой от читателите не ви вярва ,ние не сме глупави и несмите да ни правите на такива
1
2
надка
надка
04.12.2014 14:23
на никои не липсваш тук престани да вече да претесняваш хората не ги интересуваш изобто
0
3
митака
митака
07.12.2014 19:53
тия нямат срам ,не засрамиха се да лъжат и изопачават всичко,ей престанете да правите читателите на глупаци ,никои не ви вярва вече .Доста се изловихте с лъжите си хората по долу ви обясниха истината каква е но вие нямата срама .Прав е Пламен че сте подли интриганти и лъжци.Вие сте за затвора не за лудницата незнам какво чака този човек и не ви натири на кучето в аспуха
2
0
plamen
plamen
07.12.2014 19:16
леле много си на ясно с нещата уж не си от тях пък твърдиш че притеснявам хората и как и къде ги притеснявам .аз неги карам да ходят там където съм ,а и на мен не ми пука дали им липсвам и дали Миглена ме мрази и неневижда ,това си е нейн проблем .Ноще ти кажа защо ме мрази и ненавижда мразиме зашото показах на всички хора какъв мъж има и какви деца -левенти е въспитала,мрази ме наи много заради това че не лъжа като нея ,мъжът и, и децата и както и родителите и,тя искаше да лъжа в полицията че не се виждаме и чуваме за да няма проблеми с мъжът си да му замазва очите а после да бъде с мен е не я послушах защото не съм лъжец като тях .Но наи много ме мрази затова че не непуснах жена си и не я взех нея за жена ето за това ме ненавижда защото не се съгласих да имаме дете докато не спре с лъжите и се махне от лудият си мъж .Затова пък аз нея мразя напротив съжалявам я защото е глупава и сляпа,Но съм и БЛАГОДАРЕН че ми отвори очите и ме накара да разбера че с нея живот няма да имам ,накараме да осъзная че зарад нея страдт моите хора .ХОРА които ме обичат и са готови на всичко за мен ,които ме подкрепят и са с мен и в радост и в тъга ,а те незаслужават да страдат заради жена която няма никакво достоинство и се е превърнала в парцал и нищожество
2
1
надка
надка
03.12.2014 11:45
престани да пи6е6 и да се излага6 тук никои нчма да ти помогне ако ти не си помогне6 сам тази йена те ненавийда и те мрази в даното на ду6ата си
1
4
РАЯ
РАЯ
04.08.2015 16:28
Случайно попаднах на тази история.И да ви кажа че и за мен да беше написал някой такива неща.И аз нямаше да го ненавиждам ;
1
0
plamen
plamen
03.12.2014 19:35
маи доста съм ви липсвал че досега не коментирахте и сте се затъжили за мен ,незнам дали ме мрази и ненавижда но като мине покраи работата ми не сваля поглед от мен ,а и постоянно разпитва за мен как съм и какво правя ,затова говори преднякои че аз съм бил прав за всичко и че е направила грешка че не ме послушала и че с постъпките си е стигнала дъното и връщане от там няма за нея и че е затворила всички врати за спасение .Е това омраза ли е тези които мрази наистина са до нея сега и я тъпчат ,унижават и гаврят.Това го виждат всички само вие които защищавате мъжът и и децата и и самите те се правите на слепи
2
0
даринка
даринка
23.10.2014 21:23
Пламене прочетох всичките ти истории тук и коментарите под тях и стигнах до извода че м-у теб и Миглена е имало много силна връзка изпълнена с много любов.Аз съм преживяла много ,минала съм през подобен АД и бих ти дала един съвет ,моля те помисли добре върху това което ще ти обясня .Ти казваш че тази жена внезапно е започнала да те напада ,да подава жалби и да те обвинява в неща които прави нейният съпруг ,че преди това го е правила и ти е споделяла че той я заставя с заплахи да го прави .Тя винаги не е издържала и го напускала ,а сега до последно е твърдяла че ще го напусне и изведнъж започва да те напада и да не иска да те вижда и чува .Твърдиш че той я е заплашвал че ще я пребие или убие ,че ще посегне на децата или ще се самоубие ,но въпреки това него е направил нито веднъж когато тя го е напускала ,напротив преследвал я и я е връщал, а в същото време е нападал и посягал на твоя живот и на семейството ти .Чупил колите ви заплашвал вие с убийство ,дори се опитал на няколко пъти да го извърши спрямо те и съпругата ти .Не се ли замисляш че този човек няма да посегне на децата си и на себе си ,че може да бие и тормози Миглена но няма да е убие ,защото му е нужна ,че той ще посегне на теб и семейството ти без да се замисля ,ако ти и Миглена подържате връзката си.Ти твърдиш че когато той е счупил колата на синът ти е обещал на Миглена че ако се върне при него и прекрати връзката си с теб той няма да посяга на никого от вас .Чудиш се защо тя те напада и с какво е заплашена и заставена да го прави ами отговора е пред теб .Нападате и те отбягва ,не иска да те чуе и види защото иска да те ПРЕДПАЗИ теб и семейството ,ти не го ли разбираш? От всичко прочетено разбрах едно че тази жена те обича лудо и е готова на всичко за теб .Сега жертва себе си за да спаси теб .за да те предпази ,разбираш ли тя знае че той няма да стори нищо на децата си и на себе си ,че нея ще я заплашва и удря ,ще я тормози но няма да я пребие пак или да я убие, но теб или детето ти или жена ти ,вас той може да ви посегне или убие и е способен на това ,опитал се е веднъж и пак ще се опита .Той те мрази и ненавижда смята че ако теб те няма или те нарани жестоко ,ти ще се махнеш от живота им и така ще е спокоен че тя няма да го напусне .Тя се страхува за твоя живот и за семейството ти ,така както ти се страхуваш за нейният ,така както ти се притесняваш за нея и тя се притеснява за теб но не смее да ти го каже и покаже защото знае колко много я обичаш и няма да си съгласен на това ,Ти не би позволил такава жертва тя да направи за теб, ти би се борил с всички сили за да не страда тя ,жертвал си себе си и семейството си за да я спасиш и тя ти е благодарна за това .Затова сега тя жертва себе си заради теб .предпочита да е далеч но ти да си жив и здрав и да се грижиш за семейството си .Крие това от теб и те напада с едничката цел и мисъл да те отдалечи от себе си и ти да я намразиш и да не я търсиш повече така ще я боли много и ще страда много но поне ще знае че си жив и си добре.Това показва колко силна е любовта ви,това което правите един за друг е подвиг ,това показва колко е силна любовта ви ,много хора мечтаят за такава любов ,други биха ви завидяли .За това помисли добре и след като я обичаш толкова силно се отдръпни нея търси и избягвай да се срещаш с нея и да и създаваш проблеми .така поне нейният живот ще бъде малко по лек .Ако господ е отредил да бъдете заедно то вие ще бъдете един ден заедно ,а з такава любов като вашата той няма да си затвори очите и да ви остави разделени .Рано или късно Явор ще си плати за всичко ,и всички тези които са ви причинили болка и страдание ще си платят .Господ бави но не забравя,и ще направи всичко вие един ден да сте заедно и да се насладите на любовта си.Да но да си ме разбрал и да ме послушаш.
4
0
georgi
georgi
23.10.2014 21:03
С риск да бъда нападнат и обвинен че защищавам някого тук ще дам и моя коментар .Аз живея и работя в Берковица,но съм родом от Бързия .Преди време в групата за селото ни този Пламен бе качил историите и един видеоклип и два аудиоклипове ,аз не ги бях видял но една моя селска ми каза и ме помоли да видя и ако мога да поразпитам как стоят нещата с тези хора.Тази жена бе приятелка на Миглена и се притесняваше за нея ,каза ми че се е свързвала по фейсбука с Пламен и той и е бил разказал доста неща и тя се притеснила че ако това е истина то тази жена не трябва да търпи и да живее такъв живот, но пък от друга страна ако Пламен лъже и наистина ги притеснява то той трябва да се спре по някакъв начин.Прочетох историите и прослушах записите имаше неща които наистина са така ,но и неща за които не бях чувал а в селото се носеха съвсем други слухове .Прочетох и коментарите тук на всички и ми направи впечатление че този човек не нападна и не обиди никой че се държи културно и пише много сдържано и начетени не злобее и има дар слово ,затова се свързах с него в феиса и си по чатихме останах наистина изненадан този човек не изглежда луд ,напротив с държанието си с писането си ми направи впечатление че е доста умен човек ,След като видях всичко това и чух аудиозаписите м-у Пламен и Миглена ,и м-у Пламен и Явор разбрах едно че м-у Пламен и Миглена е имало връзка и тази връзка е доста силна и дълбока ,а Явор сам сие виновен за много неща и по телефона се държи като последният простак и глупак ,говори просташки и само обижда и заплашва ,което е в неговата природа защото го познавам и него и семейството му и да бъда честен не съм чувал добри неща за него .За Миглена не съм чувал лоши неща или почти нищичко за нея не се говореше в селото .Реших че трябва да поразпитам мой приятели в полицията и съда и в Монтана и в Берковица ,а също така и собственика на фирмата в която работи този Пламен и който е от Берковица защото се познавам лично с него съпругата му и брат му.Когато поразпитах Т.К. чух доста добри неща за него и че дори Т.и жена му са знаели за връзката му с Миглена и че Явор е ходил многократно при тях да ги моли да уволнят Пламен като е наговорил куп глупости за него ,но те не са му повярвали защото Пламен работи от 8год и много неща са постигнали с негова помощ .Казват че той е винаги засмян и работи като вол вечно се майтати и помага много на колегите си и че когато е в цеха прави страшно шоуи веселие с колежките си и в цеха .
2
1
пича 92
пича 92
19.09.2014 21:55
пич мога да ти кажа само едно ти си направил голяма грешка.Неиният мъж я бие и тормози ,кара я да подава жалби с-у теб и тя го прави ,а ти я обичаш ,уважаваш ,цениш ,милваш и целуваш ,и тя те напада .Защо заедно с тоези неща не си и теглил един бои и неси я карал да подава жалби с-у мъжът си ,тя щеше да го направи и да те послуша .Тази жена и трябва як пердах и после целувки и милувки и ще те слуша и следва като кутре .Сгрешил си много затова сега ще търпиш или вземи и я намери тегли и един як пердах а после я чу --аи цяла нощ до припадак и ще е твоя а оня педофил да го ду---а и да го си вее пи--ката пред монитора
1
2

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
55
42
33
20
10
Дай твоята оценка: