Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Заряза ме, защото работя, за да помагам на майка ми

Заряза ме, защото работя, за да помагам на майка ми

Заряза ме, защото работя, за да помагам на майка ми
Здравейте, всички! Казвам се Антония и съм на 22. До скоро имах връзка с едно момче (С), което обичам страшно много. Връзката ни продължи 2 години и 2-3 месеца. Проблема е там, че майка ми има проблеми със здравето и лекарствата й са много скъпи, а ако не ги пие се влошава.

Взима пенсия по болест, а тя е много малка, за да преживяваме с нея. Баща ми почина преди 3 години. От тогава се появиха и проблемите на мама. Аз уча и трябват пари и за образованието ми.

Започнах работа като барманка, за да мога й помагам, защото виждам, колко й е трудно. Приятеля ми (тоест бившия) е много против това, че работя. Висеше по цял ден в кафенето, където работя и накрая ме заряза с думите "прави каквото искаш, не съм длъжен да те следя по цял ден, аз с прости барманки не се занимавам!".

Обясних му защо работя и той каза "майка ти за к'во я взима тая пенсия по болест? забрави че докато си с мен ше ми висиш по цял ден в тва кафене" Много ми е тежко. Много го обичам и не знам какво да правя. Мама постоянно повтаря, че ще се справим някак. Да не работя. Но не мога.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (43)

Изпрати
Минала вече
Минала вече
01.12.2015 18:00
А той защо трябва да стои по цял ден в работата ти?Защо,ако не иска да работиш,не започва да ти дава достатъчно пари,за да не се тормози.Гледай си майката,защото когато си достатъчно готова,ще срещнеш твоят принц,но майката е една!!!
0
0
She
She
06.10.2015 10:02
Тъпак. На тоя му е било само за секса. Не се притеснявай, мъже като него бол. Не си изпуснала НИЩО сериозно.
3
0
galia
galia
30.09.2015 16:45
Браво, момиче!!! Това, което правиш е похвално и дори за момент не се съмнявай. Постъпката ти показва, че си добър и зрял човек, а тази на приятеля ти - че е недоразвито и глупаво момченце, което ще си остане такова. Работиш, защото имаш нужда от парите, а не за да убиваш време или да търсиш "социални контакти" с плешиви чичковци. Разликата между теб и тоя дришльо е светлинни години, да върви да пази някоя друга.
1
1
оооо
оооо
26.07.2015 00:20
Познато ми е ...има право най вече ако е ревнив от обич ....ако е искал сериозни отношения с теб е в правото си да не иска приятелката му да е барманка или сервитьорка всеки знае защо...тази длъжност не е за сериозни връзки..тя може само да ви раздели и това,че помагаш на майка си не е лошо,лошо е ако е за дълго,защото също не е длъжен никой както и ти да търпиш някои които работи за да помага на родителите си или родител за дълго време ..защото иска човек в неговия дом да прави нещо,а не да се тъпчи на едно място и годините да си вървят и т.н.и да няма развитие ако това е продължава дълго е нормално човек да му писне и да ти каже така ...дори да е спестил и нещата който аз ти ги пиша.Просто говорете по задълбочено и виж как можеш по друг начин да помогнеш на майка си като не си втора ръка работник...ако е нужно излезте в чужбина известно време сплотете се и ще сте по доволни от пари и ще помогнеш наистина на майка си по пълноценно.
3
8
Лена
Лена
22.07.2015 13:47
Мило момиче,не страдай /лесно е на думи/този човек не те заслужава.По-добре сега да разделите пътища,отколкото после. Новият приятел на моето момиче й каза" когато една врата се затваря,винаги друга ще се отвори,за да те направи щастлива".И тя изживяваше трудно раздялата,но не отстъпи.Сега се радва на обич и внимание. Желая ти здраве щастие!
5
2
Маги
Маги
15.07.2015 22:19
Недей да оставяш единствения си родител,които е дал и направил всичко за теб заради момче което явно не те обича. Когато човек обича той разбира другия помага му заедно се справят с трудностите. Смело напред най - неочаквано ще се появи и твоята истинска любов!
6
1
Гери
Гери
06.07.2015 15:09
Здравей.
Не оставяй майка си! Та тази жена ти е дала живот!!! Загубила е съпруга си и да загуби и теб, заради човек, който най-вероятно е неценящ собствените си родители, камо ли чиждите...
9
1
радослав
радослав
05.07.2015 18:46
ей момиче......ще се сблъскаш с много мъже в живота но имаш само една майка! затова не се чуди......живота е пред теб и нищо няма да ти избяга.....успех!!!!
7
0
Иван
Иван
16.05.2015 12:20
Имаш една майка грижи се за нея така както тя се грижела за теб , а колкото до тоя забрави го щом не е уценил добротата ти значи не те заслужава :) гледай напред с високо вдигната глава и сбъдни всяка мечта любовта ще дойде сама без да я търсиш и да се измъчваш :)
5
0
Рали
Рали
24.04.2015 17:48
Не забравяй, че най-важният човек е майката! Днес е с теб приятелят ти, утре не е! Ако няма уважение към нея и не го интересува факта, че тя не е добре....за каква любов и подкрепа говорим изобщо?! Ако един мъж те обича истински, ще е зад теб и ще ти помага във всичко!!!!
8
1

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: