Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Но не би трябвало да е така!!!! Това е най - голямата грешка, която човек може да направи. Защо са ти пари, след като нямаш щастие и не си до хората, които обичаш?!?!?!
Анонимен коментира:
Бъди по спонтанна бе момиче.. като го видиш и пак се загледате хвърли му се и го целуни, ако ти се присмее го обърни на още по - голяма шега и му се присмей по - злобно, намигни му и си тръгни ;) Но според мен човек, който няма интерес към теб няма да прави такива неща, а и другото .. мъже рядко отказват на жена ;)
Анонимен коментира:
Разбирам те как се чувстваш.. ето моето мнение:Очевидно е че е с теб само заради секса, отделно ако те обича ще ти подари цялото си време ако не това поне ще иска да прекарате празниците заедно или и ако това не направи поне от уважeние ще ти подари една роза за Свети Валентин.. осъзнай се момиче и не си губи времето с човек като него. Щом поставя всичко пред теб.. значи не е човека за теб. Един мъж трябва да цени и уважава жената до себе си ако не го направи то извинявай че ползвах *мъж* в началото на изречението. Успех :)
Анонимен коментира:
Да, права си.. накарах го да се замисли и реши да не занимава, но факта че беше избрал това ме накара да се замисля .. понякога даже съм си мислила, че ще ми е по - добре без него, но в същото време се сещам че го обичам много и не мога да го оставя, имам чувството че съм в стая без изход понякога..
Анонимен коментира:
Не знам, напоследък някак си започна много да ме ревнува, което ми е странно иначе държи се добре, мил е грижовен, отделя ми внимание, но понякога имам чувството че всичко му е безразлично. Скарахме се наскоро заради тази причина попитах го дали найстина иска това и дали парите са всичко и после ми отговори че е решил че по - добре да не заминава и че не иска да ме оставя сама, найстина не го разбирам...
Анонимен коментира:
Наясно съм с това и работя по въпроса, в мен се промени това че станах по нервна и буквално от всичко правех проблем след като разбрах за изневярата
Анонимен коментира:
А и все пак в една истински връзка счупеното се поправя, не се заменя с ново.. и както и казано * не можеш да се откажеш от водата само защото чашата е счупена *
Анонимен коментира:
Ами да обичам го все още, онзи ден се скарахме доста лошо и мислех че това е края и му казах абсолютно всичко, което мисля а той явно не го бе осъзнал до сега.. и от тогава се опитва да поправи всичко счупено започва да се държи както преди, извинява ми се при най - малкото точно както правеше преди, общо взето се опитва да върне всичко.. но в крайна сметка не се ли поправи напълно - краят е ясен :)
Анонимен коментира:
Ами всъщност все още не знам дали го обичам, той се променя , не знам дали искам да съм с него.. много е объркано