Дали го обичам все още?

Дали го обичам все още?
Здравейте. Имам връзка с едно момче, по - голямо от мен. Заедно сме от 1 година. Държи се прекрасно с мен, прави всичко за мен, личи му че ме обича и постоянно го показва по всякакви начини. Е, случвало е да се скараме, но в повечето случай е за дребни работи и бързо се оправяме. Общо взето от началото на връзката до сега се държи перфектно с мен. Но последните 2-3 седмици имам чувството че не го обичам като преди, а преди 2-3 дни разбрах че първите 2 месеца от връзката ми е изневерявал.

Е, не точно изневяра. . писал си е с бившата му по така смисъл личи си че не са били просто приятели. Една вечер беше излязъл на дискотека и тогава случайно се е засякъл с нея и я е целунал. . Почувствах се тъпо, че не ми е казал толкова време, а аз случайно разбрах, попаднах на стар чат. . а аз тогава знаех че си пише с нея, но нямах и представа, че се случват такива неща, той представяше нещата пред мен по съвсем друг начин.

Обаче наай- интересното е, че в чата той e казвал, че ме обича и че аз съм момичето за него и т. н. . накрая на това тя му е казала, че всичко трябва да спре, а той й се е молил и казвал че няма да я забрави ( това се случва по фейсбук ). . но в крайна сметка спират всякаква връзка. . и наскоро тя му писа, но той изобщо не се повлия. . отговаряше й с малки изречения и тя се усети, че вече няма никакъв интерес към нея, караше го да излязат, той й казваше, че няма проблем, но иска и мен да вземе а тя съответно отказваше.

И общо взето като разбрах за всичко това дето е станало и за това колко време ме е лъгал ми стана едно такова ужасно. . исках да забравя това време. . исках никога да не бях разбирала, но уви. . И бях пред дилема дали да му дам шанс или не, защото в крайна сметка аз не съм разбрала, а през цялото това време ми е показал, че ме обича прекалено много и би направил всичко за мен. . първоначално исках да го оставя, но плачеше молеше ми се. . нямах избор дадох му втори шанс. . но не съм сигурна дали го обичам все още или просто съм силно привързана към него и за това не мога да го оставя. . Дали да остана с него, дали го обичам или просто съм ефектирана от всичко това. . . СЪВЕТ? ? ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
miglena
miglena
08.02.2016 11:05
Един мъж няма как да се промени напълно, промени нещо и в себе си, за да изгладите напълно нещата.
2
0
Кристина
Кристина
08.02.2016 15:57
Наясно съм с това и работя по въпроса, в мен се промени това че станах по нервна и буквално от всичко правех проблем след като разбрах за изневярата
0
2
miglena
miglena
05.02.2016 09:04
Ако го обиччаш, да му простиш, но в създалата се ситуация това е една отлична причина да го зарежеш и да си търсиш щастието другаде.
3
0
Кристина
Кристина
07.02.2016 10:46
А и все пак в една истински връзка счупеното се поправя, не се заменя с ново.. и както и казано * не можеш да се откажеш от водата само защото чашата е счупена *
0
2
Кристина
Кристина
07.02.2016 10:45
Ами да обичам го все още, онзи ден се скарахме доста лошо и мислех че това е края и му казах абсолютно всичко, което мисля а той явно не го бе осъзнал до сега.. и от тогава се опитва да поправи всичко счупено започва да се държи както преди, извинява ми се при най - малкото точно както правеше преди, общо взето се опитва да върне всичко.. но в крайна сметка не се ли поправи напълно - краят е ясен :)
0
2
Пламена M.
Пламена M.
28.01.2016 17:27
Може би си афектирана от случилото се, но самата ти казваш, че съмненията ти дали го обичаш са от преди да разбереш за бившата и тнт. Моят съвет е да изчакаш това да премине и тогава отново да прецениш дали чувствата ти са същите.
2
2
Кристина
Кристина
04.02.2016 20:35
Ами всъщност все още не знам дали го обичам, той се променя , не знам дали искам да съм с него.. много е объркано
0
6

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: