Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Нормално ли е да зарежеш любовта пред парите?

Нормално ли е да зарежеш любовта пред парите?

Нормално ли е да зарежеш любовта пред парите?
Здравейте, имам връзка с момче от година, минали сме през доста неща дори и лоши, но въпреки това останахме заедно. Винаги ми е повтарял че каквото и да става ще бъдем заедно и няма да се разделяме, крояли сме страшно много планове занапред. Той е студент, за лятото иска да замине в чужбина да работи и след това да се върне и да продължи ученето. Наскоро обаче се оказва че ако иска може да остане да работи като 4 месеца да е там и 2 месеца в България. Той се е замислил над това и го споделя с мен, под репликите : "оказа се че може да продължа да работя там, мога да прекъсна с ученето за 2-3 години и после пак да продължа" след това разбира се бях в шок но не го показах а най - спокойно го попитах сериозно ли мислиш да направиш това и той ме изненада с думите си : * способен съм да го направя, знам че има шанс връзката ни да се разпадне, но се надявам да не стане така*. . в интерес на истината парите ли са всичко? ! . . да зарежеш любовта пред парите? ! Тоест той е съгласен да загърби мен, ученето, кажи речи да зареже всичко и отиде ей така. . не знам какво да мисля, много съм объркана. . моля съвет, ако реши да замине трябва ли да остана с него или не? Защото да. . в любовта трябва да има и подкрепа, но той е приел, че може би ще се разпадне връзката и въпреки това отново го иска. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Звиран
Звиран
25.02.2016 15:35
Те хората оставят семейство, дом и каквото и да било за пари, ти питаш за любов.
0
1
Кристина
Кристина
25.02.2016 20:47
Но не би трябвало да е така!!!! Това е най - голямата грешка, която човек може да направи. Защо са ти пари, след като нямаш щастие и не си до хората, които обичаш?!?!?!
1
0
miglena
miglena
17.02.2016 18:13
Точно защото е приел, че връзката ви се разпада, иска да замине. Какво толкова се е случило между вас, не разбирам. Сигурно е охладнял с годините, ако няма друга причина...
2
0
Кики
Кики
18.02.2016 17:04
Мъже, ко да ги праиш....
0
6
Кристина
Кристина
17.02.2016 23:09
Не знам, напоследък някак си започна много да ме ревнува, което ми е странно иначе държи се добре, мил е грижовен, отделя ми внимание, но понякога имам чувството че всичко му е безразлично. Скарахме се наскоро заради тази причина попитах го дали найстина иска това и дали парите са всичко и после ми отговори че е решил че по - добре да не заминава и че не иска да ме оставя сама, найстина не го разбирам...
0
3
Пламена M.
Пламена M.
17.02.2016 17:41
Според мен имам нещо, дето куца при вас, за това момчето е решило да избере този път. Ако вс беше ОК, не мисля, че би избрал парите.
2
0
Кристина
Кристина
17.02.2016 23:10
Да, права си.. накарах го да се замисли и реши да не занимава, но факта че беше избрал това ме накара да се замисля .. понякога даже съм си мислила, че ще ми е по - добре без него, но в същото време се сещам че го обичам много и не мога да го оставя, имам чувството че съм в стая без изход понякога..
2
6

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: