Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Всички ме съветват да го оставя, но не мога

Всички ме съветват да го оставя, но не мога

Всички ме съветват да го оставя, но не мога
Здравейте. Аз съм на 17, а той на 19. Заедно сме от половин година. Постоянно е (сме) с приятелите му. Първите 2 месеца се виждахме постоянно, всеки ден излизахме. Изведнъж започнахме да излизаме по-рядко като всеки път когато се виждахме правихме се*с. После по една седмица не се сещаше за мен. Мислех, че е временно и всичко ще се оправи вече трети месец се надявам. Когато се видим, ако не правим секс същия ден ми се обажда няколко дни по ред и все излизаме, докато не правим секс, после не ми се обажда по една седмица, а понякога и повече. Виждам го че постоянно е с приятелите си. Но все пак в главата ми се въртят разни мисли че може да си има друга или че за него съм само се*с, всеки на мое място би си помислил това.

Мислила съм много пъти да се разделим, но не мога толкова го обичам и когато пожелае е толкова мил имам чувството, че съм на седмото небе. Но от друга страна нито ме покани да празнувам с него Нова година, нито за Свети Валентин получих цвете, до последно мислех, че няма да ме остави и ще се обади, но уви. Като цяло ми беше много кофти - гледам ги всички с гаджетата си, снимки на цветя, мечки. А аз стоя и го чакам. Всички ме съветват да го оставя, но не мога. Привързала съм се към него, а и полудявам при мисълта, че може някоя друга да е с него, да го прегръща, да го целува. Искам да съм важна за него, искам да ми го покаже. Говорили сме, казвала съм му, все сме се разбрали, а накрая е все същото и промяна няма. Не знам вече, какво да направя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
hrisi
hrisi
07.08.2016 21:38
sujalqvam no ne te obicha sus sigurnost ...vuzmojno nai skoro go zareji momiche ti si na 17 znaesh li kolko muje shte mechtaqt za teb shte te obochat i uvajsvat ...toi sega ne prekarva s tdb prsznicite smqtai za napred stiga s glupavi opravdaniq ostavi go
0
0
Надежда Георгиева
Надежда Георгиева
01.03.2016 19:24
Ти просто не изкаш да се откажеш от него а не че не можеш!Опитай се да бъдеш силна и си наложи воля за да се отърсиш от тази егоистична връзка!Трудно е но не и невъзможно,след време ще си спомняш с насмешка колко глупава и наивна си била!Повярвай в себе си и ще видиш колко е хубав света около теб!Истинската любов е някъде там и чака да я откриеш!
1
0
Ивана
Ивана
24.02.2016 20:40
Отмъстителен е. Страх ме е от реакцията му. Не искам да ме унижава пред всички, може би и това е причина поради, която още съм с него.
1
2
Ивана
Ивана
23.02.2016 22:43
А и ме притеснява как ще реагира, ако го зарежа. Просто е много силен характер и може да ми направи живота черен, ако пожелае. Горделив е и едва ли ще ми се размине току така, че съм го зарязала.
0
2
Пламена M.
Пламена M.
24.02.2016 14:56
В това няма никаква логика...Той вече ти прави живота черен. А и ако има истински чувства, не би си позволил да те нарани. Какво значи горделия, твоето щастие е по-важно, кой е той да ти се бърка, да не сте женени. Плюс това знаем, че една жена ако реши, тя може да направи живота на един мъж черен, не обратното!
7
0
Кристина
Кристина
23.02.2016 20:39
Разбирам те как се чувстваш.. ето моето мнение:Очевидно е че е с теб само заради секса, отделно ако те обича ще ти подари цялото си време ако не това поне ще иска да прекарате празниците заедно или и ако това не направи поне от уважeние ще ти подари една роза за Свети Валентин.. осъзнай се момиче и не си губи времето с човек като него. Щом поставя всичко пред теб.. значи не е човека за теб. Един мъж трябва да цени и уважава жената до себе си ако не го направи то извинявай че ползвах *мъж* в началото на изречението. Успех :)
4
2
miglena
miglena
23.02.2016 17:38
еми дЪа, естествено, че е с теб заради секса, ти не виждаш ли :D Смисъл то е ОЧЕВАДНо
2
3
Пламена M.
Пламена M.
23.02.2016 17:37
Е вие явно не можете да общувате като големи хора, тъй като няма как да сте гаджета и да не карате Нова година заедно.
2
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: