Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Божее... 42 килограма?!?!!?! аз тежа повече от нея, а съм тийн.. Е, то това го очаква всеки, който се чуди как да си прахоса парите - дали в казина, или за алкохол и цигари, или кокаин и дрога и др. За Селена: И това за завистта надали е вярно, защото Преслава е толкова слаба, че чак е грозно..А като си сложи и грим - „мамина хубавица“.... Хубаво, да си поддържа фигурата, нали, ама това вече е доста прекалено... И още нещо, мила, има жени, които не се интересуват от външния вид на чалга-певиците и си имат свой собствен стил...
Анонимен коментира:
относно заглавието - не беше такова, но явно са го променили от сайта.. за училището - няма да го сменям заради паралелката. първото момче живее близо до даскалото, а аз ... на края на града. писах за две момчета!;) но благодаря все пак!... забравих да напиша, че ме е срам ако в някой час ме засече, защото нося очила, е правили са ми комплименти, че ми отиват,ноо...пак ме е срам... е, каквото стане!
Анонимен коментира:
не, не съм от Варна, и да,2000-ната съм... проблем?
Анонимен коментира:
Между другото, тъй като не мога да пиша нещо в историята, днес пак се засякохме и като че ли той ме зяпаше.... Е не точно, но той беше пред вратата и аз носех едно яке на мой съученик /точно на този-ТОВА НЕЩО!- от история 2/ и... не знам той просто ме видя и продължително ме изгледа. После пък влязох в стаята да си оставя раницата и реших да изляза, за да го видя, и учителя ме заключи с ТОВА НЕЩО! и още 2 момичета съзнателно... Направо не знам!
Анонимен коментира:
чудо голямо че е на 35... любовта граници нито знае, нито има.. баща ти явно го се опасява за теб, да, наистина, това си е доста голяма разлика, но... и ти си на 17.. изчакай малко.. иди, учи в колеж или нещо такова, примерно някой език или не знам какво.. нещо си, и без това ще си на квартира и ще трябва да се изнесеш.. така ще може да прекарвате време заедно и евентуално да разберете дали само годините са проблема, но щом баща ти е против само за годините... но ти не губи надежда, ще дойде ден в който всичко ще си дойде на мястото!!! дано съм помогнала... може да съм малка, но доОоста статии и коментари съм чела и знам горе-долу за какво става въпрос!
Анонимен коментира:
мерси за съветите!!! и като го видя ще опитам да му подскажа за чувствата си!!!!...
Анонимен коментира:
абе малко странно, съвет №5, съвет №6 и... съвет №5?????
Анонимен коментира:
обиждате ми месеца!!!
Анонимен коментира:
знам, анонимчетУ, знам...:D
Анонимен коментира:
вярно е за услугите!!!
Анонимен коментира:
супер дарба.... браво... но щом при всеки е различно-значи всеки си има различни проблеми, различни АУРИ, различни енергии и др.