Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Вече съм объркана от тези училищни закачки

Вече съм объркана от тези училищни закачки

Вече съм объркана от тези училищни закачки
Здравейте! На 19. 06. 2013 бях публикувала една история за момчето, по което си падах /вече не го и виждам, както и да е/, но сега е малко объркано, защото си падам по, не е точно мой съученик, едно момче от училище. Той е на моята възраст, но не и от моя клас. . .

На времето (чудно как пък го почнах) той ми предложи. . нали да сме гаджета, но аз му отказах, за което ми е адски гадно! Миналата година започна да учи пак в нашето училище /за около 1 година той не беше в България/ и понякога го срещах пред междучасията.

Не съм очаквала, че ще го срещна пак, но ето че се случи. И тази година пак се засичаме, но този път е доста по-често от преди, за което ми е много добре, че го виждам от време на време.

Ноо преди няколко дена той мина покрай нас в голямото и бяхме само аз и още 2-3 момичета и той беше с 1-2 момчета. Момчетата взеха да се базикат /не знам бЪзик ли е или е бАзик/ с нас, че са открили някакъв лист с отговори и ни го предложиха срещу 50 ст. След като се изгафиха, това момче им каза „офф. . ай остаете ги уе“. .

Не знам какво е имал предвид, но дали изпитва все още нещо към мен, за това съвсем не съм сигурна! И не знам защо, но дали ми е разучил горе-долу графика на стаите - къде-кога имам часове - но мноого ама мнОоОго често вече го виждам по коридорите. . . Е и аз се опитвам да го засичам, ама той буквално минава пред мен.

Веднъж те се качваха за 4-тия етаж, неговия и моя клас имат там, и не знам защо, но май се опита да изглежда готин пред мен. В смисъл не помня какво точно обсъждаха с други момчета, но той рязко се обърна към тях, те тогава бяха до мен, и не знам мен ли е гледал или тях. . Е най-вероятно тях, но чак и извика нещо по тях силно.

Дали изпитва нещо към мен все още? ? За това хич не съм сигурна, но ми се ще да знам. . Мислила съм си да му пратя валентинка, но все още го мисля, че иначе трябва и почеркът да по-променя и др. . . Мерси за коментарите. .

-------------------------------------------

Оставих тази черта, защото не ми се отваря нова тема, а и вие ще си кажете, „Тъз пък има една тема за някво момче, ай да отвори и друга за друго. . Пф! “. . Е както и да е на мен НЕ МИ ПУКА! ! .

Искам да разкажа и за един СЪУЧЕНИК, вече от класа ми. . ХаресваХ го, но когато го харесвах, по него нищо не личеше че изпитва нещо към мен, а когато си казвах „офф. . . не си заслужава, забравям го! “ и изведнъж О, чудо! Той показва признаци.

Даже миналата година един друг съученик, много близък негов приятел, ми каза, че ме харесва /този СЪУЧЕНИК/ и ПРОДЪЛЖАВА да ми го натяква! ! Е той ми каза в 6. клас, когато все още си падах по него, бях и любопитна и др. .

Обаче тая година взе да се държи много гадно, дразнещо и все ми вика „ай млъквай, уее! в час си! “, а в същото време той говори в час! И преди 1-2 дена, в понеделник, имахме ИТ /Информационни технологии/ не спря да ми прави забележки аз не съм от тия дето говорят в час, и не издържах и просто станах, отидох при него ии. . . . му бих шамар! !

Госпожата ме видя, застана на моя страна /демек нищо не направи или каза/ и тоа! вика „ аз си седя, а тая стана и ме удари. . “ и аз си мисля „ти се радвай, че само така ти се размина! “. Нетърпим е тоя. . тоя. . . ето не мога и да го оприлича. . а сетих се - ТОВА НЕЩО! най му отива.

И пак в понеделник имахме и История и нещо стана на въпрос за любовта и г-жата ме попита кой си харесвам и аз казах, че е тайна, но този негов „приятел“ /приятели са, ДА, ама по-добре в „“/ прошушна нещо на г-жата, което аз донякъде чух, но го разбрах. Той с цялата си наглост каза „ *Аз* харесва *Това Нещо* и *Това Нещо* харесва *Аз*“, умишлено не ползвам имена.

И аз разбрах от една съученичка, която пък разбрала от този „приятел“, че аз и Това Нещо сме ходили в 5. клас, при което аз гледам със зяпнала уста. И после изпаднах в истерически /смях се насила/ смях. И само като бях на вратата, чух как госпожата каза „Те много си отиват! “ при което аз направо профучах далеч от тази стая. УЖАС! Вече нищо не изпитвам към него, а когато някой отрича, значи изпитва нещо. Офффффф...Затова съм объркана!

Ще се радвам ако някой коментира това ЗРЯЛО, а не някой друг, дето вика „Пикло-о-о, питай мама и тате, те да ти помогнат! “ Отнася се и за двете истории!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
super_girl
super_girl
19.10.2013 19:54
относно заглавието - не беше такова, но явно са го променили от сайта.. за училището - няма да го сменям заради паралелката. първото момче живее близо до даскалото, а аз ... на края на града. писах за две момчета!;) но благодаря все пак!... забравих да напиша, че ме е срам ако в някой час ме засече, защото нося очила, е правили са ми комплименти, че ми отиват,ноо...пак ме е срам... е, каквото стане!
1
0
Рила
Рила
19.10.2013 17:42
Написаното малко ме обърка защото най-отгоре пише че нещата май стават - харесва те май а 2-рата част е груб и ти си му била шамар. За шамара браво. Който си го търси - получава. Но ше се опитам да ти дам сериозен отговор какъвто искаш. От двете части на твоята история разбирам че е хем се опитва да е готин и да го харесаш, хем е груб. Затова си мисля че не е стабилен и главоболия ще си имаш с него. Но това е хубавото на тая възраст щом си набор 2000 е да се наслаждаваш на каквото можеш. В смисъл да си пишете валентинки, да пофлиртувате е хубаво. Когато станете гаджета не ви харесва скъсвате и готово. Няма от какво да си несигурна и да се чудиш. Ако го харесваш и по това което казваш че става (нали в горната част на статията ти а не по-долната) и той си пада по теб - забавлявай се. Ако нещата не тръгнат и дори той да ти откаже или каквото и да било - голяма работа. Продължаваш напред. Момчета под път и над път. А и ще сменяш училища, нови момчета ще срещаш така че - забавлявай се. Прави това което искаш. Това е моя съвет.
,,Вече съм объркана от тези училищни закачки'' - щом им закачки значи има нещо повече. Успех.
2
0
super_girl
super_girl
18.10.2013 08:37
не, не съм от Варна, и да,2000-ната съм... проблем?
1
0
аноним
аноним
17.10.2013 22:32
СУИИТ ГЪРЛ-ти да не си от Варна? и да си родена 2000 г.?
0
1
super_girl
super_girl
17.10.2013 20:40
Между другото, тъй като не мога да пиша нещо в историята, днес пак се засякохме и като че ли той ме зяпаше.... Е не точно, но той беше пред вратата и аз носех едно яке на мой съученик /точно на този-ТОВА НЕЩО!- от история 2/ и... не знам той просто ме видя и продължително ме изгледа. После пък влязох в стаята да си оставя раницата и реших да изляза, за да го видя, и учителя ме заключи с ТОВА НЕЩО! и още 2 момичета съзнателно... Направо не знам!
0
0
Приятелка
Приятелка
17.10.2013 00:30
Здравей, рабирам те много добре, защото и на мен ми се случват такива неща. :Д Ако наистина си готова върви си признай на това момче, че изпитваш нещо към него, но ако наистина си готова/става въпрос за първата история/. Понеже и аз сега имам такива проблеми не знам точно как да постъпя, камо ли да давам акъл на друг човек. :Д
1
0
Станимир
Станимир
16.10.2013 16:07
бЪзик се пише :D
На колко години си ?
1
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: