Вече съм объркана от тези училищни закачки

Вече съм объркана от тези училищни закачки
Здравейте! На 19. 06. 2013 бях публикувала една история за момчето, по което си падах /вече не го и виждам, както и да е/, но сега е малко объркано, защото си падам по, не е точно мой съученик, едно момче от училище. Той е на моята възраст, но не и от моя клас. . .

На времето (чудно как пък го почнах) той ми предложи. . нали да сме гаджета, но аз му отказах, за което ми е адски гадно! Миналата година започна да учи пак в нашето училище /за около 1 година той не беше в България/ и понякога го срещах пред междучасията.

Не съм очаквала, че ще го срещна пак, но ето че се случи. И тази година пак се засичаме, но този път е доста по-често от преди, за което ми е много добре, че го виждам от време на време.

Ноо преди няколко дена той мина покрай нас в голямото и бяхме само аз и още 2-3 момичета и той беше с 1-2 момчета. Момчетата взеха да се базикат /не знам бЪзик ли е или е бАзик/ с нас, че са открили някакъв лист с отговори и ни го предложиха срещу 50 ст. След като се изгафиха, това момче им каза „офф. . ай остаете ги уе“. .

Не знам какво е имал предвид, но дали изпитва все още нещо към мен, за това съвсем не съм сигурна! И не знам защо, но дали ми е разучил горе-долу графика на стаите - къде-кога имам часове - но мноого ама мнОоОго често вече го виждам по коридорите. . . Е и аз се опитвам да го засичам, ама той буквално минава пред мен.

Веднъж те се качваха за 4-тия етаж, неговия и моя клас имат там, и не знам защо, но май се опита да изглежда готин пред мен. В смисъл не помня какво точно обсъждаха с други момчета, но той рязко се обърна към тях, те тогава бяха до мен, и не знам мен ли е гледал или тях. . Е най-вероятно тях, но чак и извика нещо по тях силно.

Дали изпитва нещо към мен все още? ? За това хич не съм сигурна, но ми се ще да знам. . Мислила съм си да му пратя валентинка, но все още го мисля, че иначе трябва и почеркът да по-променя и др. . . Мерси за коментарите. .

-------------------------------------------

Оставих тази черта, защото не ми се отваря нова тема, а и вие ще си кажете, „Тъз пък има една тема за някво момче, ай да отвори и друга за друго. . Пф! “. . Е както и да е на мен НЕ МИ ПУКА! ! .

Искам да разкажа и за един СЪУЧЕНИК, вече от класа ми. . ХаресваХ го, но когато го харесвах, по него нищо не личеше че изпитва нещо към мен, а когато си казвах „офф. . . не си заслужава, забравям го! “ и изведнъж О, чудо! Той показва признаци.

Даже миналата година един друг съученик, много близък негов приятел, ми каза, че ме харесва /този СЪУЧЕНИК/ и ПРОДЪЛЖАВА да ми го натяква! ! Е той ми каза в 6. клас, когато все още си падах по него, бях и любопитна и др. .

Обаче тая година взе да се държи много гадно, дразнещо и все ми вика „ай млъквай, уее! в час си! “, а в същото време той говори в час! И преди 1-2 дена, в понеделник, имахме ИТ /Информационни технологии/ не спря да ми прави забележки аз не съм от тия дето говорят в час, и не издържах и просто станах, отидох при него ии. . . . му бих шамар! !

Госпожата ме видя, застана на моя страна /демек нищо не направи или каза/ и тоа! вика „ аз си седя, а тая стана и ме удари. . “ и аз си мисля „ти се радвай, че само така ти се размина! “. Нетърпим е тоя. . тоя. . . ето не мога и да го оприлича. . а сетих се - ТОВА НЕЩО! най му отива.

И пак в понеделник имахме и История и нещо стана на въпрос за любовта и г-жата ме попита кой си харесвам и аз казах, че е тайна, но този негов „приятел“ /приятели са, ДА, ама по-добре в „“/ прошушна нещо на г-жата, което аз донякъде чух, но го разбрах. Той с цялата си наглост каза „ *Аз* харесва *Това Нещо* и *Това Нещо* харесва *Аз*“, умишлено не ползвам имена.

И аз разбрах от една съученичка, която пък разбрала от този „приятел“, че аз и Това Нещо сме ходили в 5. клас, при което аз гледам със зяпнала уста. И после изпаднах в истерически /смях се насила/ смях. И само като бях на вратата, чух как госпожата каза „Те много си отиват! “ при което аз направо профучах далеч от тази стая. УЖАС! Вече нищо не изпитвам към него, а когато някой отрича, значи изпитва нещо. Офффффф...Затова съм объркана!

Ще се радвам ако някой коментира това ЗРЯЛО, а не някой друг, дето вика „Пикло-о-о, питай мама и тате, те да ти помогнат! “ Отнася се и за двете истории! [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

super_girl
super_girl
19.10.2013 19:54
относно заглавието - не беше такова, но явно са го променили от сайта.. за училището - няма да го сменям заради паралелката. първото момче живее близо до даскалото, а аз ... на края на града. писах за две момчета!;) но благодаря все пак!... забравих да напиша, че ме е срам ако в някой час ме засече, защото нося очила, е правили са ми комплименти, че ми отиват,ноо...пак ме е срам... е, каквото стане!
1
0
Рила
Рила
19.10.2013 17:42
Написаното малко ме обърка защото най-отгоре пише че нещата май стават - харесва те май а 2-рата част е груб и ти си му била шамар. За шамара браво. Който си го търси - получава. Но ше се опитам да ти дам сериозен отговор какъвто искаш. От двете части на твоята история разбирам че е хем се опитва да е готин и да го харесаш, хем е груб. Затова си мисля че не е стабилен и главоболия ще си имаш с него. Но това е хубавото на тая възраст щом си набор 2000 е да се наслаждаваш на каквото можеш. В смисъл да си пишете валентинки, да пофлиртувате е хубаво. Когато станете гаджета не ви харесва скъсвате и готово. Няма от какво да си несигурна и да се чудиш. Ако го харесваш и по това което казваш че става (нали в горната част на статията ти а не по-долната) и той си пада по теб - забавлявай се. Ако нещата не тръгнат и дори той да ти откаже или каквото и да било - голяма работа. Продължаваш напред. Момчета под път и над път. А и ще сменяш училища, нови момчета ще срещаш така че - забавлявай се. Прави това което искаш. Това е моя съвет.
,,Вече съм объркана от тези училищни закачки'' - щом им закачки значи има нещо повече. Успех.
2
0
super_girl
super_girl
18.10.2013 08:37
не, не съм от Варна, и да,2000-ната съм... проблем?
1
0
аноним
аноним
17.10.2013 22:32
СУИИТ ГЪРЛ-ти да не си от Варна? и да си родена 2000 г.?
0
1
super_girl
super_girl
17.10.2013 20:40
Между другото, тъй като не мога да пиша нещо в историята, днес пак се засякохме и като че ли той ме зяпаше.... Е не точно, но той беше пред вратата и аз носех едно яке на мой съученик /точно на този-ТОВА НЕЩО!- от история 2/ и... не знам той просто ме видя и продължително ме изгледа. После пък влязох в стаята да си оставя раницата и реших да изляза, за да го видя, и учителя ме заключи с ТОВА НЕЩО! и още 2 момичета съзнателно... Направо не знам!
0
0
Приятелка
Приятелка
17.10.2013 00:30
Здравей, рабирам те много добре, защото и на мен ми се случват такива неща. :Д Ако наистина си готова върви си признай на това момче, че изпитваш нещо към него, но ако наистина си готова/става въпрос за първата история/. Понеже и аз сега имам такива проблеми не знам точно как да постъпя, камо ли да давам акъл на друг човек. :Д
1
0
Станимир
Станимир
16.10.2013 16:07
бЪзик се пише :D
На колко години си ?
1
0