Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбена съм във фитнес инструктора ми!

Влюбена съм във фитнес инструктора ми!

Влюбена съм във фитнес инструктора ми!
Здравейте! Аз съм на 15 години ! От скоро ходя на фитнес и точно там се запознах с него ! Той и на 20 години!
Общо взето отношенията ни са чисто приятелски , пишем си , говорим си , но когато го видя в стомаха ми почват да пърхат пеперуди !

Не спирам да мисля за него ! Проблемът е, че той си има приятелка ! Какво да правя ? Не мога да продължа така , измъчвам се ! Помогнете ми , МОЛЯ ВИ !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
аноним
аноним
25.05.2014 19:30
Просто спри да ходиш в този фитнес! Не го разделяй с приятелката му, защото повярвай няма да ти е никак приятно ако някоя пикла се намеси и ви раздели.
2
2
Едно момиче
Едно момиче
24.05.2014 18:20
Искам да кажа прекарвай малко време с него, говорете си по-често и даже излезте някъде!
1
5
Едно момиче
Едно момиче
24.05.2014 18:17
И аз ходех на фитнес, но престанах, защото като вляза в залата всички момчета ме зяпат сякаш съм нещо невиждано, после ме хвана яд защото тъкмо си направих плочки на корема! :Д Така, една моя позната често попада в такива ситуации! И тя като мен е на 14 покрай нейната приятелка, която е на 15-16 и гаджето и беше на толкова. Тя го харесваше, но нямаше как да каже на момичето и от там постепенно по скайпа и фейсбука си говореха с това момче, после започнаха да се срещат тайно. И от там момчето и момичето се разделиха. Сега той и моята позната се разбират доста добре, дори бих казала прекалено, сега не знам как са не съм се интересувала. Не знам това дали ще ти помогне, но се надявам да се сближите по някакъв начин, пък и както казах при нея не се е случвало за пръв път да разделя хора случайно и да се сближава с техните познати! Дори и аз не знам как го прави, но има много хубав характер. Успех! :)
3
4

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: