Фитнес

Фитнес

Фитнес съвети и практики от Ezine.bg. Съвети твоя фитнес. Програми за фитнес тренировки за малки и големи.
Фитнес упражненията изморяват както мускулите, така и мозъкаФитнес упражненията изморяват както мускулите, така и мозъкаАктивно спортуващите чувстват и мозъчна умора, не само физическа. Това се отразява негативно на способността да се взимат правилни решения и да се мисли рационално.
Тъмната страна на тренировкитеТъмната страна на тренировкитеМогат ли упражненията не само да ви поддържат във форма и слаби, но и да ви разболеят и да ви прилошее от тях? Да, това поне показва ново изледване.
Спортове за работещи момичетаСпортове за работещи момичетаДа си независимо и работещо момиче в днешно време не е лесно. Вижте 3 спорта, подходящи за работещи момичета:
Ако искаш да отслабнеш, спазвай тези 6 правилаАко искаш да отслабнеш, спазвай тези 6 правилаВечният въпрос – как да отслабнем, вече има отговор, благодарение на известната диетоложка Клеър Барнс. Тя споделя няколко прости съвета за бързо отслабване.
Семената – здравословният дар от природата, който трябва да ядем ежедневноСемената – здравословният дар от природата, който трябва да ядем ежедневноСемената са един от даровете на природата, за които всички трябва да сме благодарни. Те са един от най-големите източници на фибри. Ето кои са най-полезните семена.
Колко течности да пием преди, по време и след фитнес?Колко течности да пием преди, по време и след фитнес?За доброто здраве от първостепенна важност е поддържането на добър воден баланс в тялото. Колко течности да пием преди, по време и след фитнес?
7 причини да вдигаш тежести7 причини да вдигаш тежестиВдигането на тежести е този труден път, който ще повлия не само на фигурата, но и на характера ви. Какви са ползите от вдигане на тежести?
3 погрешни вярвания за фитнеса, с които трябва да се разделите3 погрешни вярвания за фитнеса, с които трябва да се разделите
22 Септ.
Антония Р.
Упражненията във фитнес залата преобразяват тялото, но не всичко, което сте чували и чели за този вид тренировки е вярно. В галерията ни може да видите 3 погрешни вярвания за фитнеса.
Най-евтините и ефикасни фитнес играчки за домаНай-евтините и ефикасни фитнес играчки за домаНе е нужно да давате стотици левове за фитнес карта всеки месец. И сами можете да обзаведете дома си с играчки за спорт, при това на много тънка цена.
Ползите от вдигането на гирички при женитеПолзите от вдигането на гирички при женитеВсяка жена обича да позира пред огледалото. Случвало ли ви се е обаче, докато се наслаждавате на своето отражение, повдигайки кокетно ръце, да се изплащите от провиснала от тях кожа? Не се тревожете - поправимо е, нужна ви е само малко повечко воля. Ще си