Фитнес

Фитнес

Фитнес съвети и практики от Ezine.bg. Съвети твоя фитнес. Програми за фитнес тренировки за малки и големи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
5 големи грешки, които съсипват прогреса ви в залата5 големи грешки, които съсипват прогреса ви в залата
29 Януари
Аника Войт
Всички посещаваме фитнес залите с една цял - напредък. Необходимо е търпение, мотивация и последователност и още нещо. Ето 5 големи грешки, които съсипват прогреса ви в залата.
Топ 10 ползи от редовното правене на упражненияТоп 10 ползи от редовното правене на упражненияРедовното правене на упражнения има много ползи за здравето, физически и психически. Ето 10 ползи от редовното правене на упражнения.
Народните танци - по-добрият заместител на фитнеса!Народните танци - по-добрият заместител на фитнеса!Практикуването на веселите народни танци може успешно да замести всички онези досадни часове във фитнес залата.
Кои мускули тренират лицевите опори?Кои мускули тренират лицевите опори?Лицевите опори са едно от най-простите, а в същото време и най-добрите упражнения. Те не само тренират и извайват мускулите ни, но изграждат сериозна сила.
Фитнес упражненията изморяват както мускулите, така и мозъкаФитнес упражненията изморяват както мускулите, така и мозъкаАктивно спортуващите чувстват и мозъчна умора, не само физическа. Това се отразява негативно на способността да се взимат правилни решения и да се мисли рационално.
Тъмната страна на тренировкитеТъмната страна на тренировкитеМогат ли упражненията не само да ви поддържат във форма и слаби, но и да ви разболеят и да ви прилошее от тях? Да, това поне показва ново изледване.
Спортове за работещи момичетаСпортове за работещи момичетаДа си независимо и работещо момиче в днешно време не е лесно. Вижте 3 спорта, подходящи за работещи момичета:
Ако искаш да отслабнеш, спазвай тези 6 правилаАко искаш да отслабнеш, спазвай тези 6 правила
28 Юни
Хриси
Вечният въпрос – как да отслабнем, вече има отговор, благодарение на известната диетоложка Клеър Барнс. Тя споделя няколко прости съвета за бързо отслабване.
Семената – здравословният дар от природата, който трябва да ядем ежедневноСемената – здравословният дар от природата, който трябва да ядем ежедневноСемената са един от даровете на природата, за които всички трябва да сме благодарни. Те са един от най-големите източници на фибри. Ето кои са най-полезните семена.
Колко течности да пием преди, по време и след фитнес?Колко течности да пием преди, по време и след фитнес?За доброто здраве от първостепенна важност е поддържането на добър воден баланс в тялото. Колко течности да пием преди, по време и след фитнес?