Фитнес

Фитнес

Фитнес съвети и практики от Ezine.bg. Съвети твоя фитнес. Програми за фитнес тренировки за малки и големи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои мускули тренират лицевите опори?Кои мускули тренират лицевите опори?Лицевите опори са едно от най-простите, а в същото време и най-добрите упражнения. Те не само тренират и извайват мускулите ни, но изграждат сериозна сила.
Фитнес упражненията изморяват както мускулите, така и мозъкаФитнес упражненията изморяват както мускулите, така и мозъкаАктивно спортуващите чувстват и мозъчна умора, не само физическа. Това се отразява негативно на способността да се взимат правилни решения и да се мисли рационално.
Тъмната страна на тренировкитеТъмната страна на тренировкитеМогат ли упражненията не само да ви поддържат във форма и слаби, но и да ви разболеят и да ви прилошее от тях? Да, това поне показва ново изледване.
Спортове за работещи момичетаСпортове за работещи момичетаДа си независимо и работещо момиче в днешно време не е лесно. Вижте 3 спорта, подходящи за работещи момичета:
Ако искаш да отслабнеш, спазвай тези 6 правилаАко искаш да отслабнеш, спазвай тези 6 правила
28 Юни
Хриси
Вечният въпрос – как да отслабнем, вече има отговор, благодарение на известната диетоложка Клеър Барнс. Тя споделя няколко прости съвета за бързо отслабване.
Семената – здравословният дар от природата, който трябва да ядем ежедневноСемената – здравословният дар от природата, който трябва да ядем ежедневноСемената са един от даровете на природата, за които всички трябва да сме благодарни. Те са един от най-големите източници на фибри. Ето кои са най-полезните семена.
Колко течности да пием преди, по време и след фитнес?Колко течности да пием преди, по време и след фитнес?За доброто здраве от първостепенна важност е поддържането на добър воден баланс в тялото. Колко течности да пием преди, по време и след фитнес?
7 причини да вдигаш тежести7 причини да вдигаш тежести
06 Дек.
Хриси
Вдигането на тежести е този труден път, който ще повлия не само на фигурата, но и на характера ви. Какви са ползите от вдигане на тежести?
3 погрешни вярвания за фитнеса, с които трябва да се разделите3 погрешни вярвания за фитнеса, с които трябва да се разделите
22 Септ.
Антония Р.
Упражненията във фитнес залата преобразяват тялото, но не всичко, което сте чували и чели за този вид тренировки е вярно. В галерията ни може да видите 3 погрешни вярвания за фитнеса.
Най-евтините и ефикасни фитнес играчки за домаНай-евтините и ефикасни фитнес играчки за домаНе е нужно да давате стотици левове за фитнес карта всеки месец. И сами можете да обзаведете дома си с играчки за спорт, при това на много тънка цена.