Тя се върна

Тя се върна
Историята е прекалено дълга, така че ще я по съкратя. Момичето в което бях влюбен. . се върна. Нашето е по различно, запознахме се в сайт , писахме си няколко години, дори не се бяхме виждали но се обичахме и моля да не коментират такива които ще се смеят на това, защото няма да ми е приятно хора .

Тя просто е моя тип човек, обичах я много и се надявам още да е така. Около 6 месеца не си писахме, сега преди 2 дни и написах няколко неща в въпросника, от онези мили и сладки неща, знаете. . . И тя ми прати съобщение "От теб е, нали. . . " зарадвах се че ми пази още номера, докато аз не пазех нищо от нея и и казах разбира се. . .

Сега всичко е някак си различно. И е много радостна, че отново имаме контакт. . . но не знам, чувствам се странно, дайте ми някакви съвети. . . няма да я отблъсна пак, но ми е гадно, защото нищо не е същото, въпреки, че пак сме " заедно ". . . Дайте ми някакъв съвет, какъвто и да е.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
до Аполоо
до Аполоо
01.07.2015 07:33
е само си писахте ли,не се ли видяхте не правихте ли любов и др. неща?
0
0
Димитър
Димитър
07.06.2014 12:34
Отношенията ни бяха прекрасни,карахме се от време на време,но това е както при всички.Разделихме се защото изведнъж усетих че емоцията я няма,тръпката,но по-късно и писах една вечер и така отново се събрахме,но нищо не е същото,сега както към края...и не знам защо и дадох някви празни надежди...
0
1
Ивана
Ивана
06.06.2014 17:59
Така е. Вече дори и пак да сте заедно няма да е същото. Това го разбрах като се събрах със стария си приятел.
3
2
Але
Але
06.06.2014 16:19
Ами може би трябваше да избереш дългия вариант, тъй като така нищо не се разбира. Какви точно са били отношенията ви, защо сте спрели контакт, имало ли е някакви кавги, имало ли е обсъждане все пак за някакво бъдещо преминаване от чата в реалния живот и т.н. ?
И все пак съм на мнение че колкото и да обичаш някой - интернета си е интернет и няма нищо общо с реалния свят.
5
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: