Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Обичам го, искам да се върна при него

Обичам го, искам да се върна при него

Обичам го, искам да се върна при него
Има едно момче, с което се виждам от февруари. Тогава се виждахме за около 2 месеца, но после той спря да ме търси и ми каза, че самият той не знае какво иска и чувства.

Така не се бяхме виждали за около 2 месеца, като през това време аз се виждах с други мъже и с един започна да има нещо между нас, но не продължи дълго. Скоро след това първото момче започна отново да ме търси, започнахме да се виждаме отново.

Но този път беше по-различно, защото се виждахме по-често и след 3 месеца ми каза, че ме обича. Тогава ме попита дали съм била с друг от както се познаваме и аз излъгах, като му казах, че не съм. Той разбра, че го лъжа, но след два дена реших да си призная и му казах истината.

Казах му, че съм се виждала с едно момче, когато бяхме разделени и като ме попита аз се уплаших и излъгах, защото не исках да го нараня. Но после съжалих, че не му казах истината и реших да си призная. Извиних му се, обещах му, че никога повече няма да се повтори да го излъжа.

Сега той ми се сърди и ми е ядосан, защото го излъгах. Каза ми, че е изгубил доверие, че не съм казала нещо, което е очевадно, че и сега се виждам с друг и за какво ми е бил той.

Аз му обясних, че не е истина това, не се виждам с никой друг, само с него съм от както отново започна да има нещо между нас и че искам да съм с него и за мен значи нещо.

Но той ме изтри от приятелите си в скайп и фейсбук, не ми вдига телефона, каза че не иска да правим секс, харесва му масажа, който правя, но не иска секс.

Сега аз не знам какво да правя, толкова ли съм виновна, че дори и да не ми говори повече. Сигурна съм, че той също се виждал с други момичета, но аз не го питам такива неща.

Толкова съжалявам, че го излъгах. Искам да се сдобрим, отново да има нещо между нас. Искам да прости и да продължим напред заедно.

Моля ви дайте ми съвет, кажете ми какво е мнението ви, дали ще се съберем отново.

Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
lili_02
lili_02
22.12.2011 12:51
Здравей,ще ти дам един съвет недей да съжаляваш за нищо защото, той е този дето трябва да съжалява ,оставил те е когато му скимне защото не знаел какво иска от живота ,по добре го остави защото щастие той няма да ти даде ,а само ще те нарани още повече ,казвам ти го от собствен опит защото и аз имах подобна връзка и той първо ме беше оставил после пак ме потърси ,но аз вече нямам същите чувства ,така че сега ходя с момче което наистина ме обича ,така че и ти направи същото не е единствен на света че да съжаляваш че си го излъгала,може и той да те е лъгал, по добре го остави и си намери човек ,който наистина ще те обича и цени като жена ,послушай ме и няма да сгрешиш. Успех!
0
0
НИ
НИ
18.09.2011 18:09
Чакай, за каква грешка става въпрос тук ? В началото той е прекъснал връзката без обяснения, след това иска обяснения от теб. Ами първо, кой е той, че ще трябва да му се изповядваш ? И второ, истината се казва на човек, който я е заслужил. Какво има да ти прощава ? Не стига, че си му дала втори шанс ами и претенции има. Я горе главата, покажи достойнство.
1
0
Силвия
Силвия
14.09.2011 11:03
Ако те обича, ще прости. Щом не иска, значи не е този мъж, който ще те направи щастлива. И спри с масажите.
0
0
сладка мръсница
сладка мръсница
11.09.2011 22:27
Миличка, ще дам един съвет. Я да вземеш да го разкараш тоя и да се огледаш за мъж, който наистина заслужаваш. Ми много ясно, че ще се виждаш с други мъже, че то в 21 век вече автобус не се чака, та мъжище ли ? Все едно той е нямал други, ми я го запъни и ти да ти каже за жените, с които е излизал, нацупи се и ти, недей да му говориш и ти. И я недей се обвинява за това, че си го излъгала. Аз моя мъж го лъжа на всеки 15 мин.и не се обвинявам, така ти се притесняваш, така за нещо дребно. Чао.
0
0
daacci
daacci
09.09.2011 09:13
А не е ли възможно човек да сгреши и да му бъде простена грешката, когато искрено съжалява за нея ? Всеки допуска грешка, всеки се страхува от нещо, което води до грешка. Ние сме хора, на хората трябва да им се прощава, ако искрено съжаляват за това, което са направили.
0
0
magi
magi
08.09.2011 18:08
Моето мнение е да се примириш, минало незабравимо и толкоз, просто в любовта се се иска вярност и отговорност, ти си пропуснала шанса си. Дори да се съберете, не знам за колко време ще бъде. Някои неща не могат да се забравят и ще бъде като кръпка.
0
1

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: