Да се върна ли при нея

Да се върна ли при нея
На 22 години съм и в продължение на една година имах връзка с момиче. Запознахме се по скайп, като на шега. Оказа се, че сме от един и същи град. Предложих и да се видим и тя прие.

След първата среща се оказа, че си допадаме. Харесах я, беше красавица.Дори се гордеех като излизах с нея.Нещата вървяха като по ноти. Явно и аз и допаднах. И така продължи цяла година.

През лятото заминах да работя на морето.Не съм си позволявал други връзки по това време. Аз имах моето момиче. Два пъти тя дойде до морето да ме види. След като се прибрах обаче, тя изведнъж заяви, че иска да се разделим.

Мои приятели ми пошушнаха, че тя се е появявала по кафенетата с различни момчета, докато аз работех. Разделихме се. Преживявах го дълго. Не можех да допусна, че тя ме е мамила.

Измина почти половин година от тогава. Сега тя иска да се върне при мен. Каза ми, че много съжалява. Звъни ми всеки ден.

Но аз не знам какво да направя. Имам чувства към нея, но огорчението в мен остана.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
cvete
cvete
20.12.2010 13:20
Ако искаш, опитай пак, колкото да се разочароваш за последно и да не оплакваш за в бъдеще това, което е могло да бъде.
0
0
Здравей!
Здравей!
17.11.2010 19:38
Моето мнение е да излизаш с нея, но да не градиш планове за бъдещето. Забавлявайте се, но без ангажименти. Не зная дали ти е възможно. След време, ако нещата се развиват нормално, можеш да задълбочиш отношенията. Сега и за теб и за нея е важно да имате свобода - за да разберете до къде стига любовта ви. Не я ограничавай, не ограничавай и себе си. Опитайте се да бъдете приятели преди всичко. Защото в любовта е важно да можеш да споделяш всичко с човека до теб, а ако не сте приятели, това няма как да стане. Изневярата не е страшна, страшно е да няма любов между вас и да се лъжете взаимно или пък единия да лъже другия, за да не го нарани. По-добре наранен, но с приятел, отколкото с някой лъжливец, който ти създава илюзии за любов.
Дано да съм ти била полезна.
2
0
mama
mama
17.11.2010 13:27
Не бъди толкова краен. В крайна сметка ние сме живи хора и всеки допуска грешка. Това можеше да се случи и на теб ? Върни се при нея, бъди с нея и времето ще покаже какво ще се случи по нататък. И на ме ми се случи преди 20 г. и по този начин разбрах, че от него по хубав и добър няма, просто имах база за сравнение, и още повече се привързах към него, и по силно го обичах. Няма безгрешни хора, в живота човек винаги трябва да прави компроси - от едно или друго естество, но трябва да ги прави. Така че гушни я, обичайте се, забавлявайте се, пък то времето ще покаже. Ако пак направи така, просто това не е момичето за теб, продължаваш напред, радваш се на живота и не се предаваш. Целувки и успех.
1
0
Камелия
Камелия
16.11.2010 20:03
Мисля, че който веднаж те е предал - със сигурност ще те предаде отново. Предателят си остава предател, а болшинството от красавиците за съжаление нямат ум и характер, който да съответсва на външността им и си пилеят времето постоянно с разни пошли афери и историйки, докато остареят.
0
0
LILOP
LILOP
14.11.2010 19:01
Дай й втори шанс. Според мен, ако държи на теб няма да те нарани втори път. А и според мен съжалява, защо иначе ще те моли така ? Но ако те предаде отново, не го взимай насърце - била е просто една използвачка. Но пак казвам, 99 процента съм сигурна, че е искренна. Така го чувствам, не знам.
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: