Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Да се върна ли при бившето ми гадже

Да се върна ли при бившето ми гадже

Да се върна ли при бившето ми гадже
Здравейте, пише Ви 17 год. момче. Миналата година 2012 февруари месец се запознаех с едно момче. То беше по-голямо от мен на 26 год. Много красив, забавен, добър . . . А, бе с две думи се направо се влюбих в него. Излизах ме 1 месец заедно, и той искаше сериозна връзка, обаче аз не бях още готов за такава връзка.

След 2 месеца реших да го потърся, и му се обадих да го чуя как е и как върви живота. След този разговор, си уговорихме среща да се видим. И така, ние се видяхме, и след няколко седмици, събрах смелост да го питам дали иска да сме гаджета, и той ми каза че иска.

И така юли месец станахме гаджета. Бяхме заедно поне 6 месеца, но тази година февруари месец се разделихме. След което разбрах, от бившият му приятел, че ми е изневерявал.

Много ме заболя, като разбрах, че ми е изневерявал с него и с още 2 момчета. Дигнах му скандал, защо ми е изневерил? И така лятото започнах работа, 3 месеца работех до август, до като един ден той не ми писа смс да се видим, аз разбира се си спомних как ме беше наранил, и му казах, че няма да стане.

Обаче аз отвътре започнах пак да го обичам и да искам да сме заедно. Знам, че преди няколко месеца се разделихме, и че той ме беше наранил, обаче сега незнам какво да правя. МОЛЯ ВИ дай те ми някакъв съвет . . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
БОБ
БОБ
03.11.2013 19:48
НЕ !!!!!!!!!!!
0
0
NetSpider
NetSpider
26.09.2013 20:47
Пич по-добре не се занимавай с него.... всеки е имал подобна история била тя с човек от същия пол или противоположния. Според мен няма смисъл да се връщаш пак при него, колкото и да ти е гадно, защото все пак не забравяй, че той е отговорен за прецакването на вашата връзка. Изправи глава и гледай смело напред. Живота е едва пред теб и има още много неща да видиш от него, кои от кои по-красиви :) Стегни се и продължавай живота си без хора които не заслужават да бъдат част от него !
0
0
geri
geri
26.09.2013 16:28
абе ти обратен ли си
1
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
22.09.2013 16:58
Не си струва и според мен да се връщаш. Може да ти е било хубаво с него, да си имал чувства, но все пак?!!? Мислиш ли, че ако на него му пукаше за теб, щеше да прави такива неща зад гърба ти? Едва ли..
И откъде си сигурен че ако се върнеш пак при него, няма да се повтори същата история? Не, не, не, идеята не е добра.
0
0
обичай.се.
обичай.се.
22.09.2013 14:37
Не потъпквай себе си и щастието си, заради някой, който не го заслужава. Продължи напред, не се връщай при този човек, защото той едва ли ще се промени.
По принцип ако смяташ, че си струва, можеш да дадеш втори шанс - ако например ти беше признал за изневярата и беше помолил за прошка. Но той не го е направил? Не мисля, че заслужава да се върнеш при него, защото ако го направиш нищо няма да се промени.
0
0

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: