Съсипвам се

Съсипвам се
Здравейте. Момиче на 16 съм. С бившия ми приятел се разделихме заради изневерите му. Мина половин година от тогава. Още ми липсва, още го обичам. Той продължава да си играе с мен, защото знае, че не мога да му отказвам.

Дава ми напразни надежди, а на другия ден е най-студения и коравосърдечен човек на Земята. Всичко това ме съсипва, изпадам в някакви депресии, непрекъснато плача.

Проблема е там, че посягам към алкохол и цигари. Крия се от родителите си. Не знам до къде ще стигна така. Знам, че това не е решение на проблема, но някак ме успокоява. Съвети?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Нелина
Нелина
26.06.2014 01:14
Здаравей! :)
Всичко ще се оправи..просто ти трябва малко време! И аз съм на 16години и наскоро бях в същото полужение! Посягах към алкогол ,цигари дори и към наркотици! Родителите ми и приятелите ми много се притесняваха за мен ,но аз не излизах от стаята си и винаги исках да съм сама...Блъснах се с мотора ми.. Мина се доста време..един ден реших да излезна на кафе с една приятелка..!! Не бях излизала от 3месеца от вкъщи..! Като излезнах там дойдоха някакви нейни приятели. Запознах се с едно момче и много си допаднахме..Решихме вечерта да излезнем и какво да гледаме в заведението? Бившия ми с 3 момичета...стана ми много зле ,но не му обръщах много внимание! Известно време излизах с това момче и си допаднахме много.. вече от около година сме заедно и ми е много добре с него! Бях изгубила надежда...мислех ,че никога вече няма да съм щастлива!! Просто не се предавай !! :)
0
0
....
....
06.06.2014 20:11
Излизай повече, запознавай се с нови хора и намери ново момче.. Гледай да не мислиш за него, като например четеш книги, почни да тренираш или нещото друго, с което да се разсейваш.
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: