Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Съученичките ми се подиграват

Съученичките ми се подиграват

Съученичките ми се подиграват
Здравейте! Аз съм на 16 години и не ме е срам да призная, че все още имам вечерен час и съм девствена, за разлика от повечето мои връстнички.

Естествено, излизам с приятели, забавлявам се, старая се да изглеждам добре. Проблема е там, че приятелките ми непрекъснато ми се подиграват, че на 16 все още съм с вечерен час до 10, залягам над учебниците и не водя полов живот.

Разбирам родителите си и това, че се притесняват за мен. И съм съгласна, че вечер, София е опасно място за момиче на моята възраст. И мисля, че е странно момиче на 16 да е преспало с 15 човека. (визирам няколко мои познати).

Имам отличен успех в училище, но в никакъв случай не съм зубърка. Просто ми се отдава ученето, помня много. Колкото до визията... слагам само спирала и гланц и мисля, че изглеждам по-добре от момичетата с 2 пръста фон дьо тен по лицето си и т.н. Както да направя за да спрат с бъзиците и подигравките? Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (65)

Изпрати
Виолета Димова
Това, че не водиш полов живот, не бива да е повод за подигравка. Страни от тях и не им обръщай внимание! Сексът не е мода или нещо, с което да се хвалим... За да получиш наистина удоволствие е необходимо много нежност и най-вече любов.
Не се срамувай, за това че си избрала да бъдеш девствена. Усмивки!
0
0
Stefani Biersack
Stefani Biersack
24.04.2016 18:06
Незнам дали ще прочетеш този коментар (само се надявам силно), но искам да го напиша. Виж, аз съм доста по-малка от теб (на 11 съм и след 2 месеца правя 12),но мога да кажа че знам какво е да ти се подиграват и да се държиш като по-ниска от тревата. Аз съм Емо (ако някой знае какво е това) и повечето от класа ми и училището в което уча ме мислят за "грешка на света" или по по-друг начин казано "отрепка". Имаше един период от време когато се чувствах по-слаба от всякога и бях ужасно депресирана. Усещах, че губя почти всички приятели и бях на крачка от лудостта. Но мина известно време... Всичко се оправи от самосебеси. Наистина не го очаквах, но сега всички или по-точно повечето съученици ме приемат като част от тях и като нормален дишащ човек като тях. Аз също ги обичам и бих убила за тях! И така... Съветвам те просто да ги оставиш за малък период от време и просто да почакаш всичко да се оправи ей така. Знам че може да ти звучи смяната от моя страна, но повярвай ми аз не живея в "Страната на чудесата". Почти сигурна съм, че ако просто си мълчиш и не правиш нищо повече от това са съществуващ те ще бъдат такива, каквито моите приятели са сега с мен! Пожелавам ти късмет!
Поздрави^^
4
1
ПОДКРЕПЯМ ТЕ.
ПОДКРЕПЯМ ТЕ.
11.12.2015 09:44
Чуй ме аз съм мнохо по малък от теб но искам да ти кажа,че и аз имах период където дори и най добрите ми приятели ми се подиграваха.И искам да ти предложа да ги зарежеш.Те не са единствените от уч-тето ти нали за това може ако преоткриеш някои други хора ще видиш че изобщо не са ти трябвали тези пикли. В началото ще ти бъде тридно,но после ще свикнеш.
1
0
Поли
Поли
09.12.2015 21:08
Аз съм по-малка от теб,но това ,че имаш отличен успех и си девствена мажеш само да се гордееш с това ,а тези твои „познати“, които вече не са могат само да се срамуват от постъпки те си.
1
0
best
best
04.12.2015 10:13
Живей за себе си. Ще дойде някой, който ще те оцени такава, каквато си
4
0
подкрепям те
подкрепям те
17.11.2015 12:02
А може просто да им кажеш, че са проститутки ...
2
2
миналото в нас
миналото в нас
19.10.2015 23:42
Няма да спрат да ти се подиграват. Никога. Винаги ще има хора, които ще ти се подиграват. И такива, които ще се подиграват след време на тях. Никой на никого не трявба да се подиграва, една жена трябва да може да избира какъв сексуален живот да има. Просто потърси хора, които виждат света като теб и се опитай да вникнеш в света на различните, без да ставаш част в него. Ходи в билиотека, рисувай, курсове по танци следобяд.. каквото те влече, намери хора със сходни интереси, няма да си сама и няма да се чустваш толкова уязвима.
1
0
Виолета99
Виолета99
12.08.2015 15:30
Аз също съм на 16 като теб..Аз вечерен час нямам защото нашите държат да им се обаждам за това къде съм с кой съм и т.н. и това всеки час но на мен не ми се подиграват защото не съм споделя на моите приятелки тези неща..А пък и рдителите ти ти мислят доброто и по-късно ще им благодариш за това.Аз също не ходя на дискотеки с приятели късно вечер и всеки път измислям разни истории за да не ми се присмиват...Колкото за половия контакт аз също не съм го правила защото искам да запазя девствеността си поне до пълнолетие но имам гадже което одобрява това и не ме притиска .Съветът ми е да не казваш на приятелите си за вечерния час и не бързай да губиш девствеността си,защото после никой няма да ти я върне, изживей живота си на тинейджърка а за дискотеките, купоните късно вечер, за секса има време.Аз дори не се гримирам дори спирала не слагам освен на важни слуачаи защото разчитам да съм естествената си красота а за гримаирането и високите токчета ще ги слагам всеки ден като завърша и си намеря работа...Бъди себе си и не се влияй от хорското мнение и не се мъчи да бъдеш някой друг ти си си ти..И това че си различна те прави уникална а да бъдеш еднаква като другите те прави не забележима.Гордей се с това което си....
9
0
Пипи
Пипи
03.07.2015 16:22
Просто не споделяй, че имаш вечерен час. :) И всеки път, когато те питат защо бързаш да се прибереш, си измисляй различни отговори от типа - отивам да си дочета хубавата книга, отивам да гледам телевизия, да уча или каквото друго искаш. :) Аз имах същия проблем до към 17 годишна възраст, съученичките ми се подиграваха за вечерния час. Сега същите тези твърдят, че родителите ми са били прави, че са ми налагали вечерен час. И да ти призная, изглеждат ужасно амортизирани от ходенето по дискотеки, от пушенето и пиенето от най-ранна възраст. Станаха лелки много по-бързо от мен. :)
2
1
Анет
Анет
02.07.2015 19:38
Аз съм на 19 и още имам вечерен час до 22:00 освен ако не се събираме и съм спала с едно момче - приятеля ми от 3 години. Просто родителите ми са страхотни хора и ги е грижа за мен. Както и твоите. Да не ти пука, щом се подиграват не са ти приятелки.
6
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 16
58
43
32
23
10
Дай твоята оценка: