Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Защо толкова се променя

Защо толкова се променя

Защо толкова се променя
Здравейте. (: Аз съм момиче на 18 години. Допреди определено време не бях наясно с чувствата си към едно момче, но ден след ден осъзнавам, че не мога да спра да мисля за него.

Запознахме се преди 3 години и всяко лято прекарваме по седмица - две заедно, когато гостувам на най-добрата си приятелка. Къде е проблемът? Това, че през тези дни аз сякаш преоткривам един нов свят, в който той е мил с мен, мигове, в които ме прегръща, говори ми неща, които ме карат да си мисля, че има чувства към мен. Че означавам за него нещо повече.

Но с връщането обратно към реалността, той сякаш се променя. Цялото това "внимание", с което ме е обсипвал изчезва и в един момент аз чакам да получа отговор в скайп, който се забавя повече от нормален разговор. Миналата година, на рожденния ден на един приятел (и двамата с въпросното момче бяхме поканени), той се държеше студено, забиваше се с някакво друго момиче, дори ме игнорираше.

Аз бях много наранена, повтарях си, че се отказвам от него, че не е за мен, не исках да го виждам. Това лято отново гостувах на приятелката си, а неговото отношение към мен отново беше онова, което ме накара да се влюбя в него. Успя да стопи всяко противопоставяне, всеки "лед". С такава лекота ме накара отново да му повярвам. А дори не знам дали ме харесва... Объркана съм... Защо на едно място се държи с мен сякаш съм някой изключително важен човек в неговия живот, а в друг - се отчуждава, студен е, не винаги, но просто усещам, че е различно... От друга страна, е някой, който си струва, отговорен е, грижовен към приятелите си и родителите си. Не е поредният идиот, търсещ внимание... Наистина не знам дали да му споделя чувствата си. А ме боли толкова много...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Радослав
Радослав
14.03.2015 21:36
Аз се запознах с момичето мечта един ден преди 2години ,тя е умна,красива,амбициозна,смела перфектна. Говрихме си,излизахме много пъти на:кафе,пица и тн.. Една вечер точно в новогодишната нощ бях на работа,но свърших по-рано и я поканих заедно да празнуваме ,в 00ч аз и казах ,че я обичам и много искам да съм с нея отидохме в парка и си говорхме и я целунах. После я попитах дали иска да сме заедно а тя каза,че съм бил голям за нея ,че нямя как защото тя е от София а аз от Банско и няма да се получи нищо. Скарахме се и 5- месеца ми наха тя започна пак да ми пише аз все още имах чувства и пак се видяхме пак си говорихме и излизахме зимата ,защото идва на ски само в Бн. Пак я поканих да бъдем гаджета и този път отказа ,защото заминавала да учи в Англия и до днес е там 2-ра година вече.Аз бях спрял да и пиша и пак си пишем сега не съм спрял да се боря за нея ,но тя ще е там още 2г . и сега идва въпроса: Има ли смисъл да я чакам или да продължавам напред ? Тя има чувства ,към мен обеден съм ,но не ми ги показва а аз и доказах по-много начини ,че я обичам не само на думи .Пратих и малки ,но истински подаръци,и писмо в Англия ,надявам се да се съберем,но трябва да ми каже нещо или да ми го покаже. Така ,че покажи му ,ако не можеш да му го кажеш или му го докажи по-някакъв начин!Това е моя съвет иначе може и като приятел да го загубиш!
0
0
Глория
Глория
21.11.2015 22:42
Не се тревожи мила момчетата винаги са така ще ти дам един съвет щом се държи така с теб не му обръщай внимание дръж се на ниво дръж го много искъсо и аз съм имала такива случай това винаги помага
0
0
атгжтнао
атгжтнао
22.03.2014 20:12
В този живот трябва да ти е все едно за да разбереш дали някой наистина се интересува от теб.Трябва да си разсеян и да не ти пука! накъде отива тоя свят?????!!!!!!
0
0
ннннннннн
ннннннннн
21.12.2013 13:10
Досега ебахте ли са?
0
0
Dani
Dani
01.09.2013 14:01
Тогава свиквай с положението и нищо не казвай. Въпреки, че ако му кажеш поне ще знаеш дали му пука наистина за теб.
0
0
justme
justme
01.09.2013 13:36
Страх ме е, че ще го изгубя като приятел..
0
0
Dani
Dani
31.08.2013 06:45
Трябва да поговориш с него за това. Мислиш ли, че знае какво мислиш? Ако трябва му се ядосай и му обясни как се чувстваш, само така ще разбереш каква е причината.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: