Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Съсипах всичко заради няколко оргазма

Съсипах всичко заради няколко оргазма

Съсипах всичко заради няколко оргазма
Мразех го за това, което ме караше да правя, а още повече го мразех, защото ми харесваше. Тялото ми копнееше за неговото, макар че знаех, че не трябва да го правя - всичко в мен крещеше: Спри!

Не знам защо изневерих на човека, когото обичам повече от всичко. Може би защото сексът, който в началото беше истинско цунами, постепенно се превърна в спокоен плисък на вълни в тих залив.

Може би ми се искаше някой да види тялото ми за пръв път и да ме засипва с комплименти. Да ме лъже, че ме обича, само и само за да го пусна там, където години наред допусках само един-единствен мъж.

Държеше ръцете ми, все едно се докосва до някаква светиня. Опитваше всяка част от тялото ми с невероятна ненаситност, а неговото тяло вибрираше само от допира ми.

Беше изключително изобратетелен любовник и изобретателен лъжец. Лъжеше ме, че съм единствена и е забравил всички други, но лукавите пламъчета в очите му, които не можеше да скрие, ми подсказваха съвсем други неща.

Казваше ми, че не се е чувствал никога така и аз съм най-прекрасното нещо в живота му. А по мъркащата му интонация всяка, освен мен би разбрала, че фразите са заучени и тези думи са излизали от устните му неведнъж.

Затова се оставих да се разтопя изцяло в него и да се почувствам отново желана и харесвана. Не че любовта на живота ми ме лишаваше от това.

Но, покрай ежедневните грижи сексът беше отстъпил място на спокойната любов, а яростните прегръдки се бяха претопили в топли, разбиращи без думи всичко погледи.

Мразех го, а не трябваше да го мразя. Усещах, че се пристрастявам, и това ме съсипваше. Няма по-лошо нещо от обсебваща връзка, която те кара постоянно да мислиш за едно и също нещо: кога ще го видиш отново. Честно казано, не го пожелавам на никого.

Чувствах се истинска лъжкиня и нямаше дори с кого да споделя ужасната си тайна, освен с най-добрата ми приятелка. Която преди два дни ме свали на земята с един студен душ: "Не се сърди на човека, може ли да му се сърдиш, че му се е приискало да се освободи от напрежението?"

Това беше. Всичко ми се изясни изведнъж и любовта, за която ми говореше този изкусен любовник, се оказа само пътека към сърцето ми и към леглото ми. Жените често бъркат любовта с други неща и са склонни да пуснат в леглото си един мъж само защото им казва, че ги обича и са прекрасни.

Любовта на живота ми така и не разбра какво се е случило. Всеки ден продължава да ме гледа със светлите си очи, от които струи единствено любов и загриженост. Всяка дума, която изрича, се забива като пирон в тялото ми и по-точно в онези части, които бяха целувани от изкусителя.

Не е нужно да бъде разкрита една изневяра, за да бъде нарушена онази крехка връзка, която съществува между двама души. Дори единият никога да не научи, пукнатината вече е там и без да се усетят, тя ще се превърне в истинска пропаст.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (26)

Изпрати
пк
пк
24.12.2013 07:46
как да се ожени човек ?????
10
0
Петър
Петър
13.11.2013 09:27
Съсипах всичко заради няколко оргазма не не си съсипала нищо защото ти се иска още просто си сексуална личност хем в къщи секс хем навън не те виня но в тоя скапан живот май друго не ни остава.
1
3
една жена
една жена
13.11.2013 08:34
Хващам се за твоето изречение,че жените често бъркат любовта с други неща.Сама не знаеш колко си права.Познавам много такива глупачки,които си повярват,че са уникални и бързат да си събуят гащите за някой изпечен хитрец,за когото просто са поредната бройка.Сама се досети за кого после са болката и унижението......
5
0
Андриана
Андриана
07.10.2013 19:39
Хахахаха, толкова съм съгласна с Батко! Както съм казвала и друг път, България бие всички рекорди по количество тъпанари на квадратен километър!
3
1
Батко
Батко
07.10.2013 11:53
То на вас все нещо ви липсва...особено МОЗЪК!Първо дробите попарата,а после се чудите как да я сърбате...Ха сега "добър" апетит и на "здраве"!
4
1
диди
диди
07.10.2013 11:50
мисля че ще се справиш и да не ти се вярва аз съм в същото положение-бъди силна и направи опит да разнообразиш семейната си връзка ако не ще го забравиш или замениш с някоя нова тръпка
0
2
професор от всичко разбиращ
професор от всичко разбиращ
07.10.2013 10:12
Това е някаква смесица от чалга и сапунен сериал.Някой по на горе беше написал каква добра писателка може да излезе от тебе.Аман от такива писатели дето ни занимават с егоистичните си долнопробни проблемчета.
1
0
Iliyan
Iliyan
07.10.2013 01:20
ти си нимфоманка просто
0
0
ами...
ами...
06.10.2013 23:55
Добре е, че си се усетила и си го надживяла. Да, има мъже, превърнали умението да завладяват в демонично изкуство. Да завладяват...временно само, обаче. Имала си потребност, изживяла си това. Научила си нещо. Плащаш с горчилката в душата си. Наистина не е важното, че любимият ти не знае. Достатъчно е, че ти знаеш, за да ти е криво. Не съм съгласна, че проблемът е в криворазбран морал, както казва тук една дама. Ето че никой не те вини, но душата ти е вгорчена. Боли, защото се чувстваме подведени и излъгани. Не може да ти е хубаво от това. Но ще се справиш и ще забравиш.
0
0
йоанна
йоанна
06.10.2013 23:45
Не е истина колко прост народ има. Това което ти се е случило на теб, може да се случи на всеки. Не се тормози излишно, тия "светци" или "светици", които те обиждат и обвиняват, или имат нужда от поне 15-тина пластични операции, или живеят в арабския свят. Увлякла си се, голяма работа!
0
1

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
55
41
32
20
10
Дай твоята оценка: