Не издържам без него

Не издържам без него
Не мислех, че някога ще искам съвет от непознат, но просто не мога повече. Жена съм, на 22 години. Влюбена съм в един мъж от четиринадесет годишна (колкото мен е). Познавам го добре, но той мен не. Както и да е.

Още когато бях на осемнадесет му призах, че го обичам. Но той каза, че не ме обича. Разбирам го, но вече 8 години не мога да го забравя. Не мога. Обичам го до полуда. Не мога да си намеря друг. Опитвала съм се, но не се получава.

Според вас какво да правя? Да продължда да се опитвам да го забравя? Или да живея с тази несподелена любов завинаги. . . Не мога да се примиря със съдбата, за съжаление. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
shukran
shukran
18.08.2014 00:13
Смени си градът в който живееш,иди в чужбина да работиш ако трябва!Вземи прави нещо полезно!Смени си прическата и стила,промени нещата в теб.Бас държа че си се депресирала и само мисълтта за него те разсейва.
0
1
УшмиФка
УшмиФка
15.08.2014 17:52
Не знам защо хората умират за любовта.. Живей за нея. Всичко е въпрос на мироглед. Поне според мен. Вместо да страдаш - напротив радвай се. Усмихвай се. Остави хубавото в себе си и продължи напред. Помисли: можеше да е по-зле, да е с теб и въпреки това да не те обича. Просто не приемай нещата лично. Да, обичаш го, но света е различен, шарен. Никога не знаеш къде и как ще те завърти. Аз самата обикнах човек след две години, без дори да си давам сметката, че наистина ще го обикна. Пък, ако той не те обича - здраве да е. Все някога ще дойде и твоят влак. Смело гледай напред. Не мисли за миналото, за болката, за самотата. Усмихвай се. А може би така ще те забележи съответното момче. Плюс това ти си млада. Живота е пред теб. Поздрави.
4
0
shukran
shukran
15.08.2014 17:13
не си струва да обичаш!
3
2
Мими
Мими
15.08.2014 17:21
Право си, но момичето няма как да спре чувствата си..
1
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: