Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Трудно издържам на сплетните им

Трудно издържам на сплетните им

Трудно издържам на сплетните им
Здравейте. Много ми е дотежало за това искам да пиша тук за моя труден живот от 10 години. Омъжена съм и имаме едно красиво момиченце. Добре, че е то та намирам все още сили да стоя в това гнездо на оси.

Нямаме възможност за самостоятелно жилище и живеем заедно с родителите на съпруга ми и неговата сестра. Всички те създават една ужасна обстановка в къщата.

Поставена съм под непрекъснат обстрел от техните забележки. За всяко нещо, което правя, ме гледат в ръцете и дават мнение. В началото приемах това като добронамерено, но след това започна да ме кара да се чувствам унижена и неспособна.

Не знам до кога ще издържа в тази къща, която ми напомня змийско гнездо. Мъжът ми стои безучастен, не знаещ на чия страна да застане. А аз не издържам вече. Виновна съм за всичко в тяхната къща.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Мария
Мария
31.03.2011 16:45
Първо поговори със съпруга за да вземете заедно някакво решение, и ако видиш, че той се колебае на коя страна да застане, значи не става. Събирай си багажа, детето и дим да те няма. Не може да живееш с човек, който не е мъж, а .. разбира се, ако ситуацията е такава каквато ти я представяш.
0
0
Рита
Рита
30.03.2011 23:56
Съчувствам Ви, но Вие сама трябва да решите, какво ще направите за в бъдеще. Най-добре би било въобще никога да не отивате да живеете там, така бих посъветвала и всички бъдещи булки. Още от самото начало не се съгласявайте никога да живеете съвместно с други роднини. Ако мъжът не може да осигури самостиятелно жилище и достатъчно пари за издръжката на детето си и на жена си - значи че още не е достатъчно зрял за съпруг и да си седи сам с майка си и със сестра си. Може би свекървата и етървата точно това целят сега - да си вземете детето и да изчезнете от общото жилище, защото ги дразните и им пречите.
0
0
Красимира
Красимира
30.03.2011 22:31
Щом съпругът ти не те защитава и не застава на твоя страна, какво правиш в тази къща след като никой не държи на теб. Съветвам те да ги зарежеш всичките. Докога ще ти тровят живота и ще ти късат нервите ?
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: