Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не искам да имам чувства към него

Не искам да имам чувства към него

Не искам да имам чувства към него
Здравейте, мислех дали да пиша тук. Знам, че ще остана анонимна и повечето ми познати и приятели няма да прочетат това Искам да споделя нещо и да ми дадете нещо като съвет. Имам симпатии към едно момче - аз съм на 15 год, той на 14 год.

Не искам да го харесвам, затова отбягвам да го срещам в училище. Но, той идва в класната ни стая с приятелите си. . И на мен ми става гадно, защото не искам да го харесвам. Аз не го харесвам, той е изключително добър и е много свясно момче .

Но, няма да се получи той е от друга среда, има пари и надали ще си хареса точно мен. Затова не искам да го харесвам, а пък и мисля, че съм малка, за да се влюбя. Цял ден си мисля за него, не искам да се влюбя и да очаквам нещо, а всъщност да нямам шанс, да съм с момчето!

Не, искам да се разочаровам, знам, че не може да има нищо между нас, но наистина мисля, че го харесвам. Какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Анонимна
Анонимна
12.11.2013 14:01
Много благодаря, за мненията ви! Ще ги имам предвид. И искам да ме хареса и да се получи нещо между нас, но само времето ще покаже, а и ако направим първата крачка!
0
0
Вили
Вили
12.11.2013 02:03
Забравих да сапомена , че има достатъчни причини да не сме заедно ,първата е че не съм свободна т.е.нямам право да съм с човека когото обичам. Но сме заедно въпреки всички пречки и забрани - живвеем заедно ,държим един на друг и си помагаме. Така , че живей за мига (както нас )и не изпускай щастието си - бори се за него. ЖИЙЕЙ ЗА МИГА , ЖИВЕЙ ЗА МИГА И ОТСОЯВАЙ ЧУВСТВАТА СИ .
0
0
Вили
Вили
12.11.2013 00:43
И аз не искам да имам чувства към човека с когото живея , но ги имам- ОБИЧАМ го и ако става на въпрос- моите месечни доходи са повече от неговите , но това не е причина да не сме заедно. Живеем заедно подкрепяме се и си помагаме един на друг. С една дума щастлива съм. Така ,че не се отказвай от мечтите си . Бори се за щастието си и любовта си и не позволявай нищо да застава на пътя ти към тях.Успех и не се отказвай да бе бориш и знай , че с упоритост всичко се постига.
0
0
Рила
Рила
11.11.2013 20:46
Хубав въпрос. Сигурно ше получиш различни мнения но като цяло ето го мойто:
Със сигурност не си малка да се влюбиш. Абсолютно съм сигурен в това. Идва ти отвътре и това показва че не е рано. И като цяло ако беше рано никой на твоята възраст нямаше да си има гаджета. Грешката която може човек да направи е да си каже ,,тоя е, най-най-най якия и готиния и..и..и ше се ожена за него'' - схващаш какво искам да кажа нали човек много да хлътне не е хубаво. Но за гадже да се забавлявате да излизате и да правите каквото си искате според мене е нормално.
Със сигурност парите нямат значение. Няма значение той дали няма пари, ти дали имаш или обратното. Чувствата са си чувства. Парите не играят роля, поне не на ваща възраст. Нали пак казвам не мисли за женитби и тнт. Като сте гаджета това не означава да си вземете къща заедно и да делите парите за ток, вода, храна и тнт :D парите изобщо не трябва да те притесняват. Той няма да те хареса защото си с повече пари или с по-малко защото съм сигурен че и ти го харесваш защото го харесваш а не защото има повече пари или по-малко пари. Прав ли съм?
Та сега като влезне в класа ти следващия път хвърли му един поглед, дай му лека усмивка (както се казва под мустак)за да знае че го харесваш. От там на там ако всичко върви на добре ше дойде при тебе след ден два (зависи колко е срамежлив) и ше започнете да си говорите. Може и веднага да дойде ако е смел. Може да се наложи след ден-два ти да отидеш при него и да кажеш ,,здрасти как си'' все пак и от нашия ,,отбор'' им много срамежливи и чакат момите да направят първата стъпка. От там на там небето е ограничението за вас. Наслаждавайте се. Но не винаги става затова ако не се получи помежду ви не губи къраж. Както се казва ,,има много много риби в морето''. Но в опитването няма нищо лошо. По-лошо ше се чувстваш ако си кажеш ,,ами ако бях направила така и така можеше и да стане''. А ако си кажеш ,,не стана но поне се опитах'' няма лошо защото си се пробвала и си дала най-доброто от себе си. Та съвета ми е да го хванеш. Но ако искаш съвет за това как да не мислиш за него - просто го свържи с нещо лошо, гадно та като го видиш ти ше си помислиш за това гадно чувство и няма да ти харесва. Например че уж много смърди или там какво искаш друго (фантазията може да ти поработи :D) и като го видиш няма и да искаш да си близо до него. Но пробвай с дългия ми съвет не с тоя краткия :) Успех
0
0
Емили
Емили
11.11.2013 19:58
Това се е случвала на една моя приятелка...Но няма как да избегнеш и "премахнеш" чувствата си към него. Просто може нещо да стане и да не го харесваш с времето...УСПЕХ!!!
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: