Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Първо бившата, после друга - не издържам вече!

Първо бившата, после друга - не издържам вече!

Първо бившата, после друга - не издържам вече!
Здравейте! Дойде моментът, в който и аз реших да разкажа това, което ме мъчи и да получа съвет.
Запознах се с приятеля ми преди около година и половина. В началото, както при повечето двойки, всичко беше супер. Събрахме се да живеем заедно. И двамата работехме на хубави длъжности. Беше приказка.

През януари тази година разбрах, че съм бременна. Той много искаше това дете. Семейството му също.
Всичко беше ок до май месец тази година, когато разбрах, че той поддържа връзка с бившата си приятелка. Чуват се по телефона често. Аз не се издразних. Всеки има нужда от лично пространство все пак. Проблемът дойде, когато една сутрин не успях да си намеря телефона. Взех неговия, за да звънна на моя номер.

В момента, в който взех телефона му, пристигна смс от бившата му, в който тя му се обясняваше как искала пак да бъдат заедно и т. н. Попитах го какво се случва. Той каза, че тя имала чувства към него, но той-не. Приключихме разговора. Постепенно той стана груб, карахме се за най-малкото, започна да мрънка за дреболии, да обижда и да псува.

Започнаха да идват разпечатките от телефона и 90 процента от фактурите бяха с номера на въпросната девойка. Опитах да говоря с него. Получих уверение, че няма да се повтори. Да ама не. След всяка фактура, всеки път имахме разговори и той все ми обещаваше, че спира. Дойде и моментът, в който родих. Бях толкова заета в началото с детето, че изобщо не се бях сещала за проблемите с него. Караниците, обидите, псувните станаха ежедневие.

Няколко пъти го хващах да ме лъже. Единия път ме излъга, че е на работа. Уж отиде нощна смяна, а се оказа, че го няма на работа. И пак направих компромис.
Детето запълваше повечето ми време. Няколко дни преди да отпразнуваме 40-тия ден на бебето го хванах, че си е извикал приятелка вкъщи, докато аз бях при майка ми с детето. Пак стана скандал. Пак плач и молби от моя страна да престане да се държи като дете. Пак обещания и извинения от негова страна.

Каза, че бил се объркал. Извини се. Нещата се поуталожиха. До миналата седмица.
Започна да го търси друга жена. На въпроса ми какво е това пак, той отговори, че му било скучно. Отново ми обеща, че няма да се повтори и т. н. и т. н.
Не издържам вече. Нито бременността ми мина гладко, нито майчинството. Постоянно живеем в някакъв филм. Постоянно се появява някаква жена. Чувствам се супер унизена от всичко това.

Срина самочувствието ми, а смея да кажа, че преди време бях един самоуверен и приветлив човек.
Много искам детето ми да живее и с двамата си родители, но не знам дали ще издържа да живея по този начин-той да прави простотии, а аз все да прощавам. Започнах да се замислям за раздяла и му дадох срок до Нова година да реши как продължаваме.

Да направя ли още един последен компромис заради детето или е по-добре да си тръгна докато не е станало късно? Как мислите?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (42)

Изпрати
AZ
AZ
07.12.2015 00:28
Милата :-( Тоя е абсолютна отрепка,а ти си мн търпелива и там е проблема. Знае,че каквото и да прави ти ще прощаваш. Хващай си детето и да те няма. Не виждаш ли,че тоя човек не те уважава дори
3
0
Iva
Iva
05.12.2015 00:23
Kakuv jivot e tova?
0
0
lili
lili
13.11.2015 13:56
Направила си достатъчно компромиси, даже прекалено и това му дава още по-голямо самочувствие да те прави на маймуна.
Заради това, че прощаваме мъжете станаха безодговорни мухльовци.
5
0
Ева
Ева
09.08.2015 12:58
Глупости !!! Не разваляй семейството си за нищо на света !!! Просто се опитвай да обръщаш внимание и на него,разбирам,че си заета с детето,но той е мъж.Иска изненади,внимание...за това го търси на друго място,дай му нужното внимание и дано го оцени. Успех .
0
11
Iva
Iva
05.12.2015 00:24
Za nishto na sveta? Ti normalna li si?
1
0
Ваня
Ваня
11.10.2015 22:10
Не Ви ли прави впечатление, че статията е от преди две години. Ако до този монет не е взела решение и все още има нужда от съвет, то...тежко и`.
1
0
Ivanchov Han
Ivanchov Han
06.02.2014 14:51
Момиче, ти с целия ли си ? Не виждаш ли колко смешно изглежда това ? Толкова унизена и омърсена, и продължаваш с това безумие ? Боже прекрати тези мъки! НАИВНИЦА НА ГОДИНАТА !
10
0
маги
маги
09.01.2014 22:10
заминавай си от мен да знаеш ,той няма да престане вече те има за даденост,свикнал е да му прощаваш.След като си тръгнеш ако въобще се разделите след време всичко ще се повтори ще ти каже ,че е бил идиот и иска да се съберете и помни пак ще стигнете до тук. не си губи времето,всеки заслужава да живее
7
0
Веселина
Веселина
09.01.2014 08:03
Какво означава заради детето,а ти кога ще живееш не мисля,че има право на повече компромиси.
7
0
Дани
Дани
06.01.2014 15:04
Мила,не си заслужава да правиш повече компромиси...Заслужаваш да бъдеш обичана и ужававана,но с друг мъж!
9
0
Весела Георгиева.
Весела Георгиева.
01.01.2014 21:19
Мило дете,позволявам си да се обърна към тебе та ка,защото сигурно не си по-голямя от голямата ми дъщеря,която е на 25.мисля,че си направила достатъчно компромиси,също така мисля,че компромисите не бива да продължават до безкрай.знам,че когато човек иска да промени себе си,той иска втори шанс, а не двадесет и пети или стотен.мило дете,мисля,че не бива да прощаваш повече,защото унижаваш сама себе си.как тогава другите биха те уважавали?Човек трябва да може да казва"НЕ".смелост ти пожелавам.Живей заради детето и заради себе си!
12
0
Краси
Краси
29.12.2013 17:16
Събири си багажа и бягай той няма да се промени,ако те е обичал нямаше да търси друга от опит ти го казвам не един съм имала такива типове в живота си вярно е че детето има нужда от 2 на ви но да живееш ти самата в това не си заслужава че а не едиственият толкова много други има които би искали да са с теб и обичат дай боже да го срещнеш скоро успех и весела нова година
5
1

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: