Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Обичам го, обичам го и пак го обичам

Обичам го, обичам го и пак го обичам

Обичам го, обичам го и пак го обичам
Здравейте. Имам връзка с едно момче от две години. Обичам го много и той мен. Проблемът обаче е, че показва любовта си по много гръб начин. Постоянно ме обижда, псуваме дори понякога ме удря.

Но след всеки изминал ден имам чуството, че го обичам още повече и не мога да си ме представя без него. Хубавата страна му е, че когато иска да е мил и нежен го прави и изглежда като най - прекрасното същество на земята.

Другият проблем в нашата връзка е, че нашите го мразят и постоянно се караме. По едно време и ми забраняваха да излизам с него. Искаме да се оженим, но нашите няма да ми позволят. Планувахме да бягаме, но искаме да избегнем разправии, та въпроса ми е струва ли си ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Е
Е
03.02.2016 19:47
Ти как си представяш живота с него?А като родиш??? По скоро остави времето да реши и не взимай никакви решения.След време ще видиш живота по друг начин.Не бързай!
0
0
амирта
амирта
19.04.2011 17:19
Не случайно вашите не го харесват, дори и ти не го харесваш. Само виж какво казваш :Постоянно ме обижда, псуваме дори понякога ме удря. Тук си говорим за домашно насилие, не за любов. Ясно ми е, защо се мъчиш да се убедиш в любовта ви, обаче както леля ми повтаря, а и мой приятелки - един мъж удари ли те, ще повтори. Повтори ли, няма да спре. Ако е толкова голям комплексар, че да посяга на жена, трябва ли това да си ти ? Моята майка е била така с първия си съпруг, само дето той и е разбивал устата дори и пред сестра ми. Страхотен пример, нямам думи и така година след година, не че не са се обичали - обичали са се много, щом са се оженили, дори е избягала от дома си, после забременяла, родила и кошмара почнал. Молела се е да спре, защото кръвта е напълнила шепите й и ще се разтече по килима, който после тя трябва да излъска. Как се пере кръв от килим ? Въпросния мъж е бил активен борец, а майка-джудистка. До един ден, в който при поредните му удари й е паднало пердето и го надънали с ритник в гръдния кош. Взела си детето и познай къде отишла да моли да я приберат, в дома й, при семейството, от което тя е избягала, за да бъде с него.

Та след това ми кажи, вие дори не сте женени още, а той те бие. След сватбата какво трябва да очакваш ?
Родителите ти просто искат да те предпазят, не падат от Марс.
Нямаш работа при него, никаква.
А ако останеш, значи просто мразиш себе си и родителите си, залъгвайки се, че това е любов. Всъщност ще е най-голямата ти грешка, не се страхувай, има мъже, които да те направят истински щастлива и без да те тормозят и бият, ако не вярваш-разрови се из статийте тука.
3
0
tedi
tedi
27.03.2011 00:19
О, мила, не се заблуждавай, че го обичаш. Това не е любов. Не може някой, който те обича, да ти причинява такова нещо. Той няма никакво уважение и не те цени. Оставяй го, по-натам ще си имаш по - сериозни проблеми, със сигурност. Не се заблуждавай. Бягай докато можеш. Послушай родителите си, те никога няма да ти искат злото. Не прави грешката да бягаш с човек, който те отделя от семейството ти, те са хората, на които можеш да разчиташ винаги, всичко останало е временно и не толкова сигурно. Успех.
3
0
Krasimira Petkova Dimitro
Щом от сега се държи лошо с теб, представи си как ще е, ако се ожените. Ще те превърне в боксова круша. Ти да не си мазохистка ?
0
0
Ivelina
Ivelina
02.03.2011 11:32
Според мен той се подиграва с теб. И само те използва. Защо те псува ? Защо те нагрубява ? Защо не ти е дал годежен пръстен до сега ? Ако те обича истински, както твърди, няма да те кара да бягате от родителите си - те са ти дали живот. Помисли си добре и си отговори на време на тези въпроси. Не мисля, че това е той. Желая ти успех.

2
0
Мими
Мими
02.03.2011 11:08
Колкото по - бързо се отървеш от него, толкова по - скоро ще намериш човека , който те заслужава. Щом сега постъпва така с теб , какво ще стане при един съвместен живот? Бягай далече и никога не се връщай, даже и не се обръщай назад!!! Ти не го обичаш - това не е любов, ти си по някакъв начин зависима от него, той те използва за да те унижава!
2
0
тин
тин
24.02.2011 07:55
Бягай далече от него, иначе по-късно ще съжаляваш.
0
0
america
america
24.02.2011 04:02
Не си струва да си с такъв човек, ако имаш малко себеуважение, а още по-малко си струва да бягаш с подобен тип.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: