Изневерих ѝ, защото я обичам

Изневерих ѝ, защото я обичам
Случвало ли ви се е да си обичате жената, тя е добра мила чуствителна, обича ви, готви ви, съобразява се с вас, гледате заедно футбол, разбирате се, може би доста добре, е*ете се доста от доста време, редовно е, не колкото в началото, но доста, финансово сте доста стабилни и двамата, но въпреки това изкате да изе*ете всяка шибана скърна, която ви се одупи. Моля дайте некъв съвет, осъзнавам че за мен това е нещо като болест, не знам какво не ми достига и дали не съм нимфоман (мъжка курва) - просто много ми се е*е непрекъснато ама много - нищо не влагам с другите, колкото и да са готини, за мен те са нещо, което никога не бих смесил с жената, но е факт, че го правя и ми гадно за това, но въпреки това го правя - осъзнавам го и пак го правя, мразя се, че съм такъв боклук но пак го правя разбирате ли? Мн. е гадно но е факт
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (29)

Изпрати
ЕЕ
ЕЕ
21.03.2015 10:13
Хубаво е, че осъзнаваш каква жена имаш до себе си и осъзнаваш, че имаш проблем. Потърси професионална помощ-психолог или сексолог и най-важното-моли се никога, ама никога жена ти да не научи какви ги вършиш, защото ще я загубиш.
10
0
potres
potres
11.03.2015 01:58
Bokluk
15
1
Момчил
Момчил
09.03.2015 22:36
Ами човек, това не е на добре. Чекиджийската работа може и да свърши нещо. :D Извън кръга на шегата, запитай се защо НАИСТИНА го правиш. Какво ти липсва, че се опитваш да го наваксаш. Може жена ти да не е в добра физическа форма и това да ти трябва. Във всеки случай, посъветвай се със специалист, ще е по-полезен от този сайт. Късмет и не изневерявай!
3
1
Йоанна
Йоанна
09.03.2015 20:08
Абе като ви гледам комплексарските коментари ми се повръща от вас, не от него.Човек ви моли за помощ и съвет,а вие му скачате,какъв народ сме ние бе?Долни изчадия на природата и грам срам нямате,нямате си и ни най малка представа на него какво му е.Обяснява ви съвсем нормално и вместо да се опитате да му помогнете вие се правите на някви безгрешници тука.Естествено,че въобще не казвам,че това което прави е правилно.Човече,замисли се какво ще каже тя, когато разбере и как ще се почувства.Имаш всичко,някои хора го нямат,а ти не оценяваш.Прави ти се секс,сам каза,че жена ти те задоволява.Ако имаш такъв проблем,потърси помощ от лекар или психолог.От твоя страна въобще не е честно и щом питаш за съвет аз ще ти кажа спри се навреме и й кажи какво си правил.Ако тя те обича,ще остане при теб,но ще се чувства смазана заради всички унижения които си й причинил.Ако ти наистина я обичаш,нямаше да й го причиниш,но може това просто да е болестно състояние.Успех :)
9
2
ББ
ББ
21.02.2015 14:36
Повръща ми се от тебе, з.ник такъв!!!
6
4
Банго
Банго
13.02.2015 16:20
Направо да ти пореве човек !!!
2
3
Дияна
Дияна
12.02.2015 11:15
Като лечение ти предлагам следното:всеки път, когато попаднеш в такава ситуация да си представяш обратния вараиант (че жена ти се издупва на всеки срещнат)и ще ти се отще. Нали каза, че не влагаш чувства?! Ама не е същото , нали.Това ще кажеш е друго.
19
1
Христина
Христина
13.02.2015 08:49
Може да не изпитва същото с жена си и затова да ходи с други.Ако е само заради спорта,жените ще са различни,ако търси само една-може и да се е влюбил и ако не прави секс с жена си в продължение на седмици,значи му е все тая ако и тя се одупи на някой.А жена си я обича,защото му готви,пере,мила е..,както той сам е писал,но липсва тръпката в секса.Една съпруга не трябва да се превръща в прислужница,чистачка и готвачка,защото става скучна.И ако не обича да експериментира в леглото няма как да не остане на заден план.Само не мога да разбера,защо винаги на мъжете им е позволено и се счита такова поведение за нормално,а жената ако направи същото със същите оправдания,ще я дамгосат?!...
3
1
1
1
04.02.2015 12:08
Отрепка!
5
2
жена
жена
02.02.2015 13:23
На мен един приятел ми беше споделил,че за тях секса не е изневяра,а човешка нужда,обича жена си,люби я както първия път,уважава я,грижи се прекалено добре за всички,защото вече е и дядо,но за него това са нужди,все едно е отишъл да изпие едно кафе с приятели.Той беше тиражия,сега незнам какво се случва с него,но си е плащал и за проститутки,за да го облекчат.На жена си е казвал,че ако и се ходи,да го прави дискретно-да не я приказват хората,защото той постоянно като пътува тя също си има "нужди".Но това са хора с друго мислене.Поне са се разбрали помежду си.
5
2
хи-хи
хи-хи
02.02.2015 10:04
Да бе вярно.Един женкар няма как да има време да е пред компютъра.Той ще използва всяко свободно време,за да ходи да е*е и по-скоро ще се похвали пред приятелите си в кръчмата,отколкото в такъв сайт.
0
1

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: