Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Любов, изневери, болести и още нещо

Любов, изневери, болести и още нещо

Любов, изневери, болести и още нещо
Здравейте,

Имам нужда от един съвет. Имам не особено сериозна връзка с един мъж. Виждаме се отвреме навреме, имаме сходни хобита, не сме говорили нито за бъдеще, нито за минало. . . просто си се носим по течението.

Връзката е от 1 година. В началото проведохме разговора моногамия, болести и прочие. Казах му, че изневерите не са желателни, именно от гледна точка на болестите, които влачат след себе си. Той каза дори мога да го цитирам "ти луда ли си, аз съм абсолютно моногамен".

На профилактичния ми геникологичен преглед, обаче, ми откриха хламидийна инфекция добре съчетана с гонорея, болести, които се предават само по полов път.

Аз лично за себе си, знам, че няма как да е от трети източник, както и че допреди 6 месеца не съм имала подобни проблеми /имам проблем с кисти на яйчниците и ходя по 3 дори 4 пъти годишно на гениколог/

Та съвета от който се нуждая е, как според вас би следвало да се проведе разговора с този човек. От една страна държа да му кажа, защото все пак това може да причини сериозни щети, ако не се излекува навреме, от друга страна, ми е достатъчно обидно, че изобщо си е позволил да ми причини подобно нещо и дори ми се прокрадва лошата мисъл да си замълча.

То е ясно, че отношенията приключват с това. Но разговора. . . как да започна, какво да кажа. . . Не искам да го обвинявам в нищо, не искам да слушам обвинения или оправдания.

Моля само за коментари по същество, нагледах се на разни заяжданици, нямащи връзка с темата.


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Иванова
Иванова
23.07.2015 16:07
Казваш директно за проблема.Не трябва да отлагаш в времето защото освен теб може още някой да понесе заразата!
1
0
Стефи
Стефи
01.12.2014 05:01
Просто трябва да му го кажеш директо,както директно той те е заразил,подобен човек ,,деликатност,,не заслужава,...и не само това а той е преносител на зараза ,колко други трябва още да зарази?...В днешно време на случайни ,безразборни връзки какво друго може и да се очаква,...Бог да ви даде мъдрист за морал и почтенност,защото подобно е било в Содом и Гомор (като в днешните дни,безморалност без мярка)когато Бог унищожава тези два града,а после и всичко.
3
0
oli
oli
05.12.2014 01:59
за какъв содом и гомор ми говориш аз съм на 33, и съм имала сексуални контакти с 3ма човека... и с всичките съм била в дълги връзки... при мен няма безразборни контакти :D , явно не важи за другите :))
0
1
Потребител#151460
ами,как се провежда дирено се казва.аз ако съм ще му кажа че ми е лепнал сифилис и ще му гледам сейра.макар че като се замисля това с подслушвателя не е лоща идея,защото той може да каже че ти си тази която му е изневерила и да се измъкне много хитро от ситоацията да скъса с теб,ако е хлътнал по другата.ти си знаеш!
2
0
нахал
нахал
27.11.2014 17:01
Първо,тозивид бактерия може да се хване дори и ако ходиш да плуваш.После ще допълня,ако си сигурна че ти изневерява може да се посигуриш като ми поставиш подслушвател.Успех
1
2
КаМ
КаМ
03.12.2014 23:02
гонорея?? от плуване??? а стига бе
0
0
Oli
Oli
27.11.2014 17:27
О Боже, това не ме вълнува... Подслушватели, следене, драми... аз съм интелигентен човек, няма да се занимавам с глупости.
Не може да се хване от плуване, проверила съм.
И питах друго, как бихте провели подобен разговор и дали бихте го водили изобщо :)
3
1

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: