Той ми изневери

Той ми изневери
Здравейте, имам нужда от съвет - преди години много обичах съпруга си, мислех, че без него няма да оцелея, бяхме щастливи, имаме 2 деца, всичко беше прекрасно, но. . . след няколко години безгрижен живот, той ми изневери.

За мен всичко свърши, опитах да простя, но не можах и си тръгнах (с децата разбира се). Разбрах, че той много съжалява, направи всичко, за да ми го покаже, но вече не му вярвах, и така няколко години. В живота ми вече нямаше място за него, макар, че ми беше много трудно сама с децата.

Той обаче не спря да се интересува от мен, като винаги децата бяха предлог и след много усилия успя да ме убеди, че е друг човек - отговорен, разумен, грижовен. . . Събрахме се отново и "щастлив край" за всички! Да, ама не и за мен. Сега имам мъжка подкрепа, по-сигурна съм, нищо не ми липсва, обаче предишните чувства ги няма.

Нищо не ми е останало, нямам и никакво желание за близост с него, много се старая, но не става, а мина доста време и се надявах да се възроди поне нещо минимално от преди. И най-лошото е, че изпитвам желание към други мъже, с които съм имала връзки през годините, когато бяхме разделени.

Не че съм била с друг откакто се събрахме с мъжа ми, но ми се иска, а към него не изпитвам нищо.
Някой може ли да ми каже как да постъпя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (19)

Изпрати
Ив
Ив
26.02.2015 19:38
Ако не си устроена да забравяш и да прощаваш, и да ходиш със закърпени дрехи, не си го причинявай. Замисли се обаче, че и мъже вече не се намират много /пол "мъжки" - има много/, и да стане от трън та на глог. И знай, че шанса ти ако повториш е "n-1". И това е така, защото и ние мъжете, и Вие жените все повече и повече губим ценностните си качества. И както разбирам, вече не си безразлична към разнообразната храна. Живота е твой, затова завивай се под юргана и мисли правилно, за да бъдеш щастлива. Успех!
3
0
vilensis
vilensis
11.12.2014 06:20
Извинявай че се получиха няколко коментара еднакви но ми стана някакъв бък в системата07549
0
0
Vilensis
Vilensis
11.12.2014 06:16
Здравей трудно се прощава изневяра но все пак да бъдем и реалисти щом е изневерил това не значи че не те обича а може нещо да му е липсвало в отношенията ви и да го е потърсил при друга явно е усазнал че единствената жена с която иска да бъде си ти щом не се е отказал да се бори,но спрямо ти какво изпитваш съвет няма да помогне а само сърцето това че нежелаеш близост с него след време ще стане непоносимо и ще бъде причина за скандали и онези ужасни моменти но ако все пак мислиш че нещо е останало в сърцето ти от любовта ти към него мога само да ти предложа да заминете някаде само двамата поне за два дни и да се позабавлявате и отдадете един на друг да се опитате да запалите отново пламачето нека въображението ви да проработи и си преставете че се срещате за първи път дайте това от себе си както на първа среща но ако и след то нямаш желание за близост значи едва ли че го почустваш пак. Дано съм ти помогнала
0
2
Ели
Ели
26.03.2014 22:14
Не се прощава изневяра,а щом са изстинали твоите чувства не е трябвало да се връщаш-сега ще си нещастна
1
2
мики
мики
26.12.2013 23:11
Това което е било преди,няма да се върне,забрави го и си намери човек когото ще обичаш и чувствата ще са заимни!
6
1
Някоя
Някоя
09.12.2013 22:49
Бягай!!! Веднъж сторил го няма да спре...
3
2
а
а
17.11.2013 07:57
виж мила ти сама си си виновна да се чувстваш така как така ще се връщаш при човек които не искаш и не ми казваи че е заради децата не мисли че децата не разбират че между вас няма нищо извиниме но изглежда си се върнала заради материалното а сега се жалваш за жертва аз преживях това само че не се върнах защото там където някога съм се изплюла немога да ближа изневярата нито се забравя нито се преглъща.Помисли за себе си защотодецата ти някои ден ще си тръгнат а ти ще останеш с човек които не можеш да понасяш.Съветват те да сплотиш семейството няма как да стане защото доверието си е отишло и няма да се върне не се заблуждаваи ами живей защото живота е един.
4
1
Мери
Мери
30.10.2013 12:39
Понякога нещата просто се случват... без причинча, без обяснение. И аз имам перфектният мъж до себе си повече от 11 години. И въпреки целият перфекционизъм и семейна хармония глупавото ми сърце пожела друг, който не е и на половина от това, което е съпругът ми. При мен разумът успя да "застреля" сърцето и всичко, което се случи беше едночасов разговор във взаимни обяснения на чувствата, завършил с ръкостискане. Но след всичко това съм сигурна в едно: ако някога усетя, че съпругът ми е кривнал, ще се опитам да го разбера и да го оставя да си изживее авантюрата дори и с риск да го загубя. Защото понякога нещата просто се случват... без причинча, без обяснение...
16
3
Маги
Маги
15.10.2013 23:00
Никога не бих се съгласила с това, което казвате:,,Винаги се стига до там мъжът да изневери''. Ако уважава достатъчно жената и семейството, което сте изградили ще бъде верен. Затова човек първо се наживява, тогава се жени. Всеки си има различна ценностна система и съвест.
10
0
Стефан
Стефан
28.11.2013 19:42
Поздравления за коментара...понякога жените с несигурността и съмненията си сами предизвикват залитанията. Имайте повече вяра и се радвайте, ако мъжът си е походил, най-малкото от това поне ще знае какво харесва и иска!
4
1
Какво подяволите ви става????
Какво подяволите ви става????
10.10.2013 19:25
Добре,какво ви става?Било е просто секс.Нали се прибира при теб,теб обича,с теб иска да е.Отдало му се възможност-ебнал човека.Както при женте,така и при мъжете,това е знак,че нещо във връзката ви липсва.Като не е удовлетворен.Не си търси причината у него,а у себе си.Първо защо не си зададе въпроса защо го е направил?И ако ти си легнеш с друг,това ще е най-тъпата постъпка на жена с деца.Изобщо на всяка една жена.Човека иска да е щастлив с теб,да прави теб щастлива,дава ти всичко на поднос,а ти се дърпаш.Ами дръж си го по-добре,защото ако решиш да му сложиш рога или да се държиш зле с него той ще истине както теб,ще си хване сериозна любовница,не за единия път и тогава ти ще му се молиш,той ще те псува.Като е лошо,по-добре недей го прави по-лошо.Говори с него.
5
8

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
54
40
32
20
10
Дай твоята оценка: