Не съм привлекателен или не умея да ги омайвам?

Не съм привлекателен или не умея да ги омайвам?
Навръх двадесет и четвъртия си рожден ден, който прекарах сам в размисли осъзнах че личният ми живот е кръгла нула, нула пресечена на 2 така и не изживях пълноценно тинейджърските си години и детската любов, такава каквато би трябвало да е, чиста и непорочна, просто любов така и не срещнах, любов която да ме омае, с някое добро момиченце, което да лети по мен и да ме обича истински.

Първият път го направих с една проститутка на морето, тогава бях на лагер с училищният отбор, и от тогава се започна с агонията, не че преди не я имаше, но малката ми главица си мислеше, че щом вече съм бил с жена, преградите пред мен са паднали, но уви, всяка следваща връзка бе все по-голяма агония, и все по-болезнено ставаше, вместо да излизам с по-малки от мен или такива на моята възраст момичета, то ставаше напълно обратното, докато разбрах, че с по-малките от мен няма какво да си кажа, все едно не говорим на един език.

Всеки ден се питам в мен ли нещо не е наред, било то физически, психически и прочие, или пък просто заобикалящата ми среда е такава, и ме подтиква към подобни връзки, с огромна разлика в годините :x: то впрочем напоследък съм сам, от 4, 5 месеца се затворих в себе си, не съм депресиран, но някак си се дистанцирах от старите приятели и познати, които са с мен само по купоните, извън масата нямаме нищо общо, само пиене и празни приказки, но най вече исках да се откъсна от интимните си приятелства, които завързвах без много усилия, със жени доста по-голями от мен.

Общо взето това е кашата при мен, страдам че нямам сродна душа, момиче което да копнее за мен, да живее и да грее, когато ме види, да тръпне по мен така както става по филмите и приказките, чистите чувства и емоции много ми липсват, и с времето осъзнавам че едва ли ще го изживея това, 8 години от живота ми преминаха само в курви и омъжени жени, все лоша компания, и все така съм не оценен и не разбран, от по-малките момичета от мен, а имам нужда да бъда обичан именно от такова момиче. [Още подобни истории тук]

Рейтинг

3.3
Общо 12 гласували
5 2
4 4
3 3
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Иван
Иван
11.04.2015 22:04
То половин свят не е изпитал чиста любов. Какво ми се вайкаш тука?
1
0
ААААRGHHH
ААААRGHHH
17.02.2015 21:15
Аз само разбрах блабла бла... Ще ти го кажа като на мъж -Вземи се стегни!
4
0
"Мъжагата"
17.05.2015 15:53
Явно ти нямаш чувства и към себе си
0
0
lenko
lenko
15.02.2015 17:42
Разликата в годините няма значение. Приятелката ми е по-голяма и това въобще не ни и проблем. Просто не си срещнал правилното момиче, но не се отказвай и не се притеснявай, всичко ще се нареди както си трябва, иска се търпение.
2
1
поуър
поуър
29.01.2015 22:59
горе главата момче всичко е пред теб,вярвам , а и знам ,че животът на 24 не приключва защото не си привлекателен или не можеш да омайваш.Ето например ти ме омая с историята си...:)
4
0
Р.
Р.
22.01.2015 12:17
Нямам регистрация тук.. :(
2
0
Влади
Влади
22.01.2015 13:45
добре селеса0кльомбаабв.бг
на латиница с нула преди кльомбата
2
0
Р.
Р.
22.01.2015 11:19
М, виж искам да ти кажа, че има момичета които биха те оценили, има момичета които ценят все още, но за съжаление тях не ги ценят.. аз съм една от тях и съм като теб.. по-чувствителна и приемам нещата присърце и точно затова често такива хора са наранявани.. не искам да звучи като хвалба, но ми е омръзнало вече от хора, които не ценят или са до време.. искам някой който не е временен точен човек за мен, но не съм намерила все още .. просто е БЪДИ СЕБЕ СИ и когато дойде момента и момичето което е за теб ще бъдеш оценен! :) П.С. Много бих искала да си поговорим с теб малко понеже забелязах, че би могло да се проведе нормален разговор с теб, ако имаш желание разбира се.. и УСПЕХ! :)
7
0
Влади
Влади
22.01.2015 12:00
ами аз обичам да си лафя,така че ако искаш пиши на лс
0
0
Кика
Кика
22.01.2015 11:09
Добре де, на 24 години все още сте деца, животът е пред вас, толкова ли е важно да се обвързвате емоционално на тези години.
Преди няколко дни четох подобна история на момиче на 16, което чакало своя принц на бял кон, а той не идвал и вече била отчаяна от живота, а междувременно спяла, с който й попадне. Изживейте си младостта свободни и необвързани, а за другото има време. По-добре ли е да се обвържеш с някого и след това да разбереш, че това не е точния човек?
8
1