Гаджета или не?

Гаджета или не?
Здравейте. Ако момчето, което харесвам чете това, ами да се направи,че не знае за това. Не знам какво изпитва. Ами първо го питах дали иска да сме гаджета и после отказа. Разби ми сърцето до дъно. Да отида на училище с него ме беше много срам. След една година в час ме пита дали го харесвам. После най добрият му приятел попита моята ндп(той я харесваше)дали искат да са гаджета.

Тя естествено отказа. Мисля си че те двамата са се наговорили защото пишат по един и същи начин тоест използват едни и същи фрази. Аз мисля че те са се нагоеорили да ни питат дали искаме да им станем гаджета. После като той и отказал мисля че момчето което ме харесва го е дтрах да ме попита. Посъветвайте ме
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#162543
Стига сте критикували ДЕТЕТО!По историята си личи, че е малко. Кога да стане грамотно лексикално? До 5ти клас някъде децата са правописно и граматически грамотни единствено.
Мило дете, бъди искрено. Попитай го, когато сте насаме, дали те харесва.
0
0
wtf?
wtf?
28.10.2015 21:13
Човек трябва яко, ама ЯКО да си напъне мозъка, за да схване какво си написала. Ако искаш адекватен отговор, дай адекватна история и въпрос. Не знам колко годишни сте, но имам чувството, че сте 5-ти клас.
4
0
miglena
miglena
20.10.2015 16:50
Ако това беше написано маалко по-смислено, сигурно някой би отговорил..."първо го питах дали иска да сме гаджета и после отказа" - приел ли е първо, или??? Няговият приятел попитал твоята приятелка, тя отказала, а после пишеш - "После като той и отказал". Кой на кого, защо и как? И накрая, от това, което разбрах - остави го той да ти предложи, не се излагай отново.
4
3

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: