Гаджета или не?

Гаджета или не?
Снимка: ezine.bg
Здравейте. Ако момчето, което харесвам чете това, ами да се направи,че не знае за това. Не знам какво изпитва. Ами първо го питах дали иска да сме гаджета и после отказа. Разби ми сърцето до дъно. Да отида на училище с него ме беше много срам. След една година в час ме пита дали го харесвам. После най добрият му приятел попита моята ндп(той я харесваше)дали искат да са гаджета.

Тя естествено отказа. Мисля си че те двамата са се наговорили защото пишат по един и същи начин тоест използват едни и същи фрази. Аз мисля че те са се нагоеорили да ни питат дали искаме да им станем гаджета. После като той и отказал мисля че момчето което ме харесва го е дтрах да ме попита. Посъветвайте ме

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#162543
Стига сте критикували ДЕТЕТО!По историята си личи, че е малко. Кога да стане грамотно лексикално? До 5ти клас някъде децата са правописно и граматически грамотни единствено.
Мило дете, бъди искрено. Попитай го, когато сте насаме, дали те харесва.
0
0
wtf?
wtf?
28.10.2015 21:13
Човек трябва яко, ама ЯКО да си напъне мозъка, за да схване какво си написала. Ако искаш адекватен отговор, дай адекватна история и въпрос. Не знам колко годишни сте, но имам чувството, че сте 5-ти клас.
3
0
miglena
miglena
20.10.2015 16:50
Ако това беше написано маалко по-смислено, сигурно някой би отговорил..."първо го питах дали иска да сме гаджета и после отказа" - приел ли е първо, или??? Няговият приятел попитал твоята приятелка, тя отказала, а после пишеш - "После като той и отказал". Кой на кого, защо и как? И накрая, от това, което разбрах - остави го той да ти предложи, не се излагай отново.
3
3