Не съм щастлива

Не съм щастлива
_ Здравейте! Ще Ви напиша накратко за моя проблем. Аз съм на 25 год. семейна с малко дете, но не се чувствам щастлива, въпреки че мъжът ми ме обича, аз се чувствам самотна и вкъщи и навън.

Не мога да работя (няма кой да ми гледа детето), не ми останаха и истински приятели и ми е трудно да завържа нови и всичко това ме депресира. Не знам как да се справя с тази депресия?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Сиса
Сиса
06.06.2016 10:48
и аз си мисля, че може би не обичаш мъжа си и затова не си щастлива. Завърти някоя свалка в нета с човек от вашия град - ще успееш да оцениш мъжа си след нея.
1
0
Пламена M.
Пламена M.
07.10.2015 15:44
Ами това е грешката на много млади момичета. Правят млади по едно дете и след това - накъде? Намери си приятели, хобита, отдай се на нещо което обичаш - да рисуваш, спортуваш, пишеш. Потърси работа по интернет. Промени нещо в себе си. Идеите са много - просто намери себе си.
2
0
Иви
Иви
18.08.2015 20:38
Ani_ta, щастието не е предмет, то е вътрешно усещане! На 25г. си успяла да създадеш семейство и дете,..но това не те изпълва със щастие,...тогава го търси! Създай си хоби, намери начин да имаш свободно време за себе си, дори да е час,...баби и дядовци да гледат детето и ходете с мъжа ти на романтични екскурзии,..рутината убива всичко и ако Вие не намерите начин да разнообразите този скучен брак,...по-добре е да се разделите, а не е това целта, нали?! Щастието зависи от Вас двамата,...сподели със съпруга си и намерете начин да върнете щастието,...което някак си, се е изплъзнало през открехнатата врата на живота!
3
0
аз
аз
09.08.2015 11:44
Пишеш,че мъжът ти те обича,а ти обичаш ли го? Ако го обичаш,а имате и дете,би трябвало да си щастлива.Според мен ти не изпитваш такива чувства към него. Тогава следва въпросът-защо си се омъжила за него?
3
2
А.
А.
09.08.2015 00:06
Радвай се на детето си.... гледай го как расте, докато имаш тази възможност, защото децата порастват и си заминават, създават свой живот.... Така че радвай се на детето си, учи го, обичай го и бъди щастлива....
А затова, че не можеш да се почувстваш жена, затова че ти липсва тръпка .... никога не е късно за флирт....
5
1
жена
жена
30.07.2015 17:17
Периодът на израстването на детето не е дълъг. Идва време, когато то тръгва на детско заведение, и ще имаш повече време за себе си, тогава и работа можеш да почнеш. А като почнеш работа пък, пак ще си заета, и даже няма да ти стига своб. време :) Наслаждавай се на майчиството, по-важно е че имаш до себе си човек, който те обича и държи на теб. Ако ти е скучно, можеш да пишеш по форуми, напр. бг.мамма, или др. Стават дискусии. Когато имам време пиша там. Успех и горе главата!
4
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: