Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Сякаш съм оперирана да не изпитвам любов!

Сякаш съм оперирана да не изпитвам любов!

Сякаш съм оперирана да не изпитвам любов!
Здравейте мили читатели знам че някой няма да се съгласят с мене, за това ще споделя с вас защо и как стигнах до този извод. Момиче на 26 съм мога да кажа че изглеждам добре и винаги съм имала много ухажори. Но за тези години аз не срещнах любов. Взаимна любов като всеки човек аз съм се влюбвала но е било несподелено и винаги много дълго след това съм страдала. Първата ми , , любов, , беше 9 години по голям от мене, бях се влюбила до уши всичко давах всичко правех за него, скарах се с родителите ми заради него, той си ме въртеше както си пожелае и само ме използва. Отне ми 3 4 години да го забравя. Тъкмо го бях забравила и хоп ново влюбване в едно прекрасно и усмихнато момче с него стана така че той спа с най добрата ми приятелка и докато бяхме разделени и уш почнахме да се сдобряваме той се хвана с другата ми най добра приятелка. Не е нужно да казвам колко страдах.

Спрях да вярвам на мъжете просто така беше най лесно. Имаше доста кандидати но аз не исках да стане нещо подобно както с другите. Имаше сериозни който доста настояваха цветя жестове внимание, глезеха ме а аз ги наранявах до безобразие просто защото не им вярвах. И те се оттегляха като загубили важна битка. Но се появи едно момче което така да кажем премина през всички бариери с които бях оградила сърцето си е и той успя да ме докосне. Не говорим само за цветя и лигави подаръци, даваше ми всичко което може да иска един човек. Подкрепа, сигурност, вярност всеотдайност, внимание и още многооо. Заживяхме заедно но аз още не изпитвах любов към него нямаше любов от моя страна просто от благодарност правех всичко за него.

Просто ме болеше да го гледам как дава мило и драго за мене а на мен ми беше все тая. Виждах го как лети когато направя кякои мил жест за него той целия беше любов очите му грейваха когато му говорих мило. Мислях си че с времето ще го заобичам но уви не стана и той там някъде вътрешно го усещаше. Сякаш започвах да чувствам някакви искрици , , любов, , НО Живяхме година заедно просто не се получи той положи усилия както и аз но не стана. Изостави ме в труден момент за мен. После пак ме молеше да се съберем.

Не исках да го наранявам повече той има нежна душа. Но след молби на сестра му аз се съгласих. Е мина месец два пак същото пак ме заряза в труден момент. Опитах се да запазя тази искрица която остави той в мен искрица която си мисля че е любов. Но след това и аз май изцяло се затворих. Мина 1. 6 месеца от тогава до сега съм има 2 сериозни връзки но любов няма, нито лъч нито звук, нито иска нито нищо, да ухажват ме мъже харесват ме но аз към тях нула нищо не изпитвам.

Чувствам се сякаш съм оперирана да не изпитвам любов
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
01.01.2019 12:50
Моята история е почти същата. Разбила съм сърца, но и те са разбили моето. Сега мисля, че намерих истинската любов, но още не съм сигурна. Какво да правя?
0
0
jj99
jj99
05.06.2016 23:48
Класическа история ако питаш мен. Затова навремето се е държало на девсвеността. Емоциите на младостта са най-силните, най-трайните и най-ценните. Когато не са насочени към правилнитят човек, става това което описваш... Решение? Съжалявам, аз се занимавам със сериозна психилогия, ако знаех такова нямаше сигурно да бъда сам, защото виждам това което описваш при повечето момичета. Ще трябва да се задоволиш с клишетата на Пламена...
0
0
az454664353
az454664353
24.04.2016 17:51
Обичай себе си мила. Няма по сигурна любов от твоята. Тогава ще видиш колко ще ти се молят да паднат в краката ти само защото не можеш да се сринеш и тогава ще видиш какво отмъщение ще стане, но накрая ще си открила правилния. Обичай себе си и вярвай че нещата ще станат. Бъди уверена и високомерна и горе главата. Бъди самодостатъчна не позволявай щастието ти да зависи от други защото другите не могат да ти осигурят това което ти трябва. Само тогава ще успееш да съградиш вечна любов с някой мъж. Той ще те цени и ще му е ясно че не може да те нарани каквото и да прави. И най вече ще те обича и ще го е страх да не го напуснеш. И жертвата ще е той. Трябва да се научиш да обичаш себе си сама да се направиш щастлива и независима само тогава ще получиш това което искаш. За да ти се сбъдне нещо трябва да мислиш за него всеки ден и то без съмнения че ще стане и се старай да се поддържаш щастлива и гръм да те удари не спирай да се чувстваш добре и не спирай да мечтаеш. Некои ще те сметнат за луда но да не ти пука защото различния човек е специален и получава това което иска другите го дърпат назад защото нищо не разбират и живеят в несигурност и понасят всекви разочарования и го смятат за нормално защото нищо не разбират.
0
2
Juja
Juja
19.04.2016 00:59
Всичко с времето си ще дойде тогава когато не очакваш ще си паснете взаимно ще дойде голямата любов без която няма да можеш да живееш и ще ти се иска да да си такава каквато си сега
2
5
neferet436545
neferet436545
24.04.2016 17:40
Ще дойде?!!! Дотогава не е длъжна да търпи боклуци в нейния живот!!!!!
0
2
Пламена M.
Пламена M.
18.04.2016 12:21
Не си оперирана от чувство за любов, просто си крайно наранена. Реакцията ти е напълно нормална, толкова са те наранявали, че сърцето ти просто се е затворило. Според мен това момче просто не е било за теб. Да, може и да е бил много добър, но на теб ти е нужно нещо съвсем различно. Повярвай ми, любовта ще те споходи. Колкото и клиширано да звучи, това става, когато най-малко очакваш и те удря като гръм от ясно небе. Когато се появи точният за теб човек, повярвай ми ще го усетиш. Чувството, което ще изпитваш, няма да има нищо общо с досегашните. Тогава ще погледнеш с усмивка в миналото и ще осъзнаеш, че не си обичала истински никога до момента. Не бързай, може да не стане днес или утре, не я търси, любовта сама ще дойде. Използвай времето за да опознаеш себе си - само човек, който се приема и се обича истински, може да бъде отворен и готов да приема и дава любов на околните. Успех!
7
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: