Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Постоянно си мисли че му изневерявам

Постоянно си мисли че му изневерявам

Постоянно си мисли че му изневерявам
Здравейте аз съм момиче на 18, а той на 28. Задно сме от 2 години. Отначало всичко беше прекрасно както винаги, но след време той започна да ревнува без причина, с времето нещата не се оправяха напротив ставаха още по зле. Ревност без причина, спрях да общувам с момчета (буквално) дори да излизам с приятелки. Не мога да мръдна без да му кажа, мръщи се от най-малкото независимо какво е то. Ако не правим секс дори една вечер започва да се сърди и да казва, че съм му изневерила. Постоянно си мисли че му изневерявам, но аз без него не мърдам дори до магазина. Понякога имам чувството че съм в затвор.

Не му се забавлява, с приятели не излизаме, а ако излезем започва да си въобразява че гледам някого. Сега не мога да кажа дали го обичам защото с времето и отношението му към мен нещата се промениха. Преместихме се да живеем заедно, той е свикнал да си лягаме заедно винаги всичко по едно и също време. Една вечер аз реших, че няма да си лягам ще гледам филм, той не пожела. И вече се започва "за много умна ли се мислиш? Мога да те разкарам, когато си поискам, още утре сутринта да си разкараш газа от тука", скарахме се и по лошо и ми каза да си тръгна още сега (беше 2 през нощта). Продължи с обидите.

Иначе той ме обича но понякога не мога да го позная.
Моля без обидни коментари! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
искрен
искрен
15.02.2016 02:59
Имав усещането, че това не са истински истории, а някой си ги съчинява, пише и публикува...
1
0
Juja
Juja
03.09.2015 01:51
Според мен трябва да го послушаш и да си тръгнеш и без това ти сама си презенила че все едно си в затвор а за обидни думи да не говорим по добре се разделете или си поговорете сериозно ако го обичаш прекалено много и не можеш без него
0
1
Един от Бургас
Един от Бургас
18.08.2015 19:41
Виж, само възрастта ти ме плаши защото на 18 хем искате съвети, хем не ги харесвате или слушате...
Приятелят ти е ревнив и властен. Поне това разбирам аз от историята ти. Да те обижда само защото неискаш да си лягате едновременно... пфффф
Ако всяка вечер няма секс си му изневерила ??
Мила, млада си ама мноого, тоя е пълно лайно (с извинение ама)
ще изгубиш приятелите си или ще се изпокараш с тях заради тоя! Трябва да излизаш и да се забавляваш всеки път когато искаш. Заради такова ЛА*НО да скучаеш вкъщи по цял ден, да не излизаш без НАДЗИРАТЕЛЯ СИ.... Оооо РАЗКАРАЙ ГО !!! Не мисли много а ме послушай - РАЗКАРАЙ ГО ! И не вярвай на обещания и клетви в любов НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ! Това е моя съвет към теб нищо друго немога да направя.
6
42
патило
патило
18.08.2015 13:24
Бягай...Възможно най-бързо и възможно най-надалеч, от опит ти казвам, това нещо лечение няма, така ще си остане, колкото и да се карате и говорите и да ти обещава, че ще се промени... Направи си услуга и се отърви от неговото присъствие. Млада си, животът е пред теб.. Най-лошото, което можеш да направиш е да се примириш и да стоиш с наведена глава, губейки приятели и познати! Обичай себе си и ще те заобича правилния човек, който ще ти дава свободата, от която всяко живо същество има нужда :)
4
5
Хрис
Хрис
16.08.2015 20:38
Бягай бързо!!!
5
8
жена
жена
30.07.2015 19:27
Бягай навреме!
4
5
lov
lov
23.07.2015 08:56
momice na kolko si 18 a akilat na 3 godinki izvini me nevicdas li ce te izpolzva za edno ,,,,,,, da go razberes ,nama li drugi za tebe s tozi mizeren kurvar nama da se opravis namerisi drug ot kade znas cete obica ako nee taka .sanmo ti moces da go obicas a toi ne .zareci go i tolkova tam nama obic pomni ot mene revnosta nee obic a raznooobrazie ot losi custva .tova e ot mene ....s kolko kraska pitai go da si priznae de
3
6
Потребител#156595
Благодара Ви
2
2
99
99
22.07.2015 16:07
И аз съм била в подобна ситуация и подкрепям коментара, че трябва да го оставиш. Дори това сигурно няма да е лесно, защото такива мъже са много злобни и отмъстителни, така че се подготви, потърси помощта на родители, приятели, близки, но не оставай с такъв човек, само по-лошо ще стане.
9
10
55
55
22.07.2015 23:26
това което пишеш е една измислица
1
11
Същата история
Същата история
21.07.2015 15:09
Майка ми има същият проблем с баща ми(тяхната разлика е 10 години, какво съвпадение) и смята, че тя му изневерява. Просто аналогична ситуация. Съвета ми е да си събереш багажа и да те няма. Майка ми изживява това от години (сега още повече, защото той е в критическата). Кара го на приливи и отливи и няма спасение. Заплашва го с развод, за да се кротне един-два месеца. И после пак. Това е болестно състояние и едва ли искаш да си го причиниш. Стигали са до скандал кой на кой е дете и дали съм негова кръв. Не си го причинявай. Само на 18 си. Има и други мъже. Не искаш децата ти да изживяват този ад. Това са мъже, които мачкат психически, а накрая от теб не остава нищо. Спираш да живееш.
12
2

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: